עבור לתוכן

הפלאפון המושלם?

Featured Replies

פורסם

לא צריך יותר מה-K800 או ה-K850 של סוני אריקסון...

[למי שלא ידע- הK850 זה הדגם שיוצא בקרוב, שיכלול מצלמה 5MP...ועם כל הכבוד לנוקיות למיניהם,לא קיים שום דגם של אף חברה שמתעלה על המצלמות של SONY ERICSSON...אפילו הK800 מנפיק תמונות באיכות יותר טובה מהתמונות של ה-N95...בעיקר בגלל שמגה-פיקסל לא קובע כלום]

גילית לנו את כורדיסטן.

• תגובות 30
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין כזה דבר לטעמי...הרבה יגידו אולי N95 ובאמת אחלה פלאפון אבל דיי בלוק לפי המידות שלו =\

רק המסך אם אני לא טועה 2.6 אינץ' זה כבר תופס המון מקום

אם כבר פלאפון מושלם עצם היותו פלאפון - מכשיר נייד ונוח לא יודע להגיד אבל הייתי לוקח אחד עם פחות פיצ'רים ותכונות מה-N95 ויותר קומפקטי..

ממש לא בלוק...אני החזקתי אותו והוא קליל

ונוח לשימוש ובעובי שלו הוא כמעט כמו הפלאפון

שלי K610I של SE.

פורסם

בכל מקרה....

לא צריך יותר מה-K800 או ה-W850 של סוני אריקסון...

פורסם

לול W850 אחד הפלאפונים הגרועים שיש,לחבר שלי יש כזה והוא מתקלקל מאוד

פורסם

זה קומיונקייטור

אין מה להשוות אותו לN95, זה לא מכשיר מולטי מדיה, והוא לא מושלם

פורסם

הוא אמנם לא מושלם אבל הוא פונקצוינלי במקומות הנכונים.

לא צריך GPS בשביל לעשות פלאפון מושלם ומטומטם לחשוב ככה.

מה שאגב במחיר של הN95 אפשר לקנות אחלה פלאפון ואחלה מחשב כף יד, אבל אם אתם מעדיפים לפנק את עצמכם בשילוב קצת מרושל (בכל זאת..סליידר של נוקיה) של שניהם בסוללה שנגמרת תוך כמה שעות וממשק שלא זז.. זאת ההלוויה שלכם :kopfpatsch:

והW850 מכשיר טוב מאוד. אם דפקו את חבר שלך זה לא אומר שזה מכליל

פורסם

מה רע בסליידר של נוקיה? הנפילה היחידה שלהם היתה המנגנון המזעזע של ה-6280.

בכל מקרה, ה-N95 מספיק בעייתי בלי שום קשר למנגנון פתיחה, מספיק שתכתוב N95 ביוטיוב וכבר יעופו עליך עשרות סירטונים של באגים קריטיים.

פורסם

^^

WORD

פורסם

הקליקים האלה של הN95 וכל בעיות הסליידר הם רק במכשירים Made By Nokia

יש את מכשירי Made By פינלנד (חח מי זוכר איך כותבים) שהם מכשירים איכותיים יותר ויציבים.

בקשר למערכת הפעלה, 9.2 ממש לא נתקעת כל הזמן

פורסם

היא לא נתקעת כל הזמן אבל היא גם לא טסה.. היא כאילו דיי איטית ונוטה להתקע. לא צריך להסחף

פורסם

ניסית אותה?

אחרי הכל זאת מערכת סימביאנית, לאנשים בארץ אין מודעות למערכת הסימביאן והם מצפים שהמערכת תטוס להם כמו S40

זאת מערכת הפעלה מורכבת וגדושה וקשה לה לרוץ על מכשירים עם מעבדים חלשים יחסית, תראה לדוגמא את מכשירי הWM המגושמים עם מעבדים רצחניים ועדיין הם זוחלים

פורסם

כן. ניסיתי אותו. הוא איטי ולפעמים מאוד. אני לא מאשים אותו..

יחס חוזק המעבד\פיצ'רים נדיר.. אבל לא קריטי.

שוב..אני סך הכל מתאר את התרשמותי ממנו, ואם כבר הנושא של הת'רד - הוא לא הפלאפון המושלם

פורסם

לגבי N95 הוא פשוט עדיין גדול מידי לפלאפון ומה שגם לפי דעתי הוא נורא מכוער מאחורה אם המצלמה לפחות אם היה אפשרות להסתיר את המצלמה מאחורה ולקבל קו חלק וקלאסי זה היה מעולה.

הוא יותר מידי משוכלל יש אנשים לפחות כמוני שלא אוהבים את כל הגימיקים האלו של המצלמה(לדוגמא)(פשוט עדיף לקנות כל מוצר בנפרד פלאפון,מצלמה,אמפי)

יש אנשים שאוהבים שפלאפון יהיה חלק יותר קומפקטי יותר קליל בקיצור פלאפון בסיגנון קלאסי אלגנטי.

ולא רואים את זה בN95 לצערי, רואים רק גאדג'טים.

אפשר להבין שזה פלאפון לא מושלם לכולם.

פורסם

נוקיה מוציאה מכשירים בקצב, לכן אין לה סיבה לשווק את הטלפון המושלם מהסיבה שאנשים פשוט לא ישתדרגו עד שתצא טכנולוגיה חדשה, וזה יקח יחסית זמן

פורסם

הטכנולוגיה בפלאפונים שואפת ליותר תכונות במכשיר יותר דק וקטן.

חד וחלק. זה העתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים