עבור לתוכן

הפלאפון המושלם?

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגדיר מושלם...,

מבחינתי - הפלאפון המושלם הוא-N95,שרק זה עתה הגיע לאורנג'.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהפלאפון הזה עולה על הn95 כמעט הכל הקיטריונים חוץ ממצלמה... בוא לא נשכח את הבעיה של הסוללה של הn95 ואם נשווה את חווית הגלישה באינטרנט בשנים הפלאפונים ללא ספק הe90 טוב יותר, לא?..

פורסם

מבחינת נוחות שימוש ה N95 מנצח.

לדעתי הנוקיה 6680 מנצח כאן את כולם כי הוא סימביאני עם מסך גדול והוא עולה שמינית מהמכשירים האלו. ;D

פורסם

אין כזה דבר לטעמי...הרבה יגידו אולי N95 ובאמת אחלה פלאפון אבל דיי בלוק לפי המידות שלו =\

רק המסך אם אני לא טועה 2.6 אינץ' זה כבר תופס המון מקום

אם כבר פלאפון מושלם עצם היותו פלאפון - מכשיר נייד ונוח לא יודע להגיד אבל הייתי לוקח אחד עם פחות פיצ'רים ותכונות מה-N95 ויותר קומפקטי..

פורסם

210 גרם!? :screwy:

פורסם

לדעתי סוני אריקסון K850, תהיה לו מצלמה מאוד טבה ונגן מאוד מתקדם, והכי חשוב, הוא לא סימביאן סדרה 60 המפוצץ בבאגים ובעיות של איטיות כמו הN95

פורסם

לדעתי סוני אריקסון K850, תהיה לו מצלמה מאוד טבה ונגן מאוד מתקדם, והכי חשוב, הוא לא סימביאן סדרה 60 המפוצץ בבאגים ובעיות של איטיות כמו הN95

יפה אמרת!

פורסם

האמת שלא כ"כ יפה, על אף הבאגים(הלא רבים) N95 הוא הפלאפון הכי טוב שיש.

פורסם

בתור אחד שהיה לו 2 מכשירי סימביאן,אני ממזמן לא רואה במכשיר עם מע' הפעלה סימביאנית כיתרון.

נהפוכו,אני מחפש מכשירים שהם לא-סימביאנים.

יכול להיות המכשיר הטוב ביותר ,אבל מספיק שיש לו מע' הפעלה סימביאנית,נפסל לטעמי.

פורסם

לי יש כרגע מכשיר עם מע' הפעלה סימביאנית(N73) ואני מאוד מרוצה.

לא כל פלאפון מתאים לכל בן אדם ובגלל זה אין כנראה פלאפון מושלם.

פורסם

נכון להיום,אני עם מכשיר די ישן,אולי רובכם יגידו גם גרוע,אבל הוא משרת אותי נאמנה כבר למעלה משנתיים,אחלה נגן ומצלמה,רדיו ולא כבד.

W800i :-*

פורסם

לא צריך להיות תמימים. עם כל הכבוד לתכונות המרובות של הN95.. הסוללה שלו לא מחזיקה יום, הממשק איטי ונתקע והמצלמה לא שווה...

אני לא יודע מה איתכם, אבל פלאפון כזה יכול להציק מאוד..

פורסם

N95 די יקר לך על סוני אריקסון שיגיע בקרוב

פורסם

לא צריך יותר מה-K800 או ה-K850 של סוני אריקסון...

[למי שלא ידע- הK850 זה הדגם שיוצא בקרוב, שיכלול מצלמה 5MP...ועם כל הכבוד לנוקיות למיניהם,לא קיים שום דגם של אף חברה שמתעלה על המצלמות של SONY ERICSSON...אפילו הK800 מנפיק תמונות באיכות יותר טובה מהתמונות של ה-N95...בעיקר בגלל שמגה-פיקסל לא קובע כלום]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים