עבור לתוכן

מה הייתם רוצים שהמדיה פלייר שלכם יעשה

Featured Replies

פורסם

אם היו שואלים אותכם מה הייתם רוצים שהמדיה פלייר שלכם (לא חייב מדיה פלייר, זה רק דוגמה), יעשה שאף תוכנה מהסוג הזה לא עושה?..

מה הייתם מוסיפים מה הייתם מורידים וכו'..

פורסם

תמיכה בכל הקודקים, פאנל יפה יותר, שיהיה פחות כבד, ושתיהיה תמיכה יותר טובה ב-FF, עם יש את כל אלה ביחד היא התוכנת מולטילמדיה שלי!!

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת תמיכה טובה יותר בfirefox?

פורסם

כלומר, אתר כל שהוא שאתה מנסה ליכתוב קוד שהאתר יציג תוכן של מדיה, כמו במיקרה שלי רדיו, ה-FF מסרב להראות אותו ובאקספלור הכול עובד כמו שצריך.

פורסם

דיפדוף אלבומים כמו בIPHONE, קל הרבה יותר ממה שהוא היום !,פירוק לחלונות קטנים יותר סטייל WINAMP, פורטביליות (כלומר אין צורך בהתקנה).

פורסם
  • מחבר

coverflow (דפדוף אלבומים) יש בitunes 7.

לא הבנתי מה הכוונה לפירוק לחלונות קטנים יותר תסביר

פורסם

שידע להפריד בין מוזיקה נעימה למוזיקה רועשת .....

אני רוצה להגיד לו מה המצב רוח שלי ...ניגיד היתעוררתי אני רוצה מוזיקה קלילה כזו ...שידע לקטלג את המוזיקה לפי מצב ברוח ..

פורסם
  • מחבר

זה גם אתה יכול לעשות... פשוט תעשה smart playlist בכל תוכנה ותגדיר ככה שהפלייליסט הזה יכיל את הז'אנרים השקטים, ואותו דבר עם ז'אנרים רועשים.

פורסם

שלא יידחף לפתוח וידאו שאני רואה מYNET כשהנגן וידאו באתר לא עובד- אני רוצה לראות וידאו במדייה פלייר קלאסיק. :s07:

פורסם
  • מחבר

למה אתה מעדיף לראות את זה במדיה פלייר קלאסיק?

בכל מקרה יש עוד משהו שהייתם רוצים?.. תתפרעו עם הדימיון כל דבר שרק עולה לכם בראש.

פורסם

שיכין לי קפה :smile1:

תמיכה בכל הקודקים, פאנל יפה יותר, שיהיה פחות כבד, ושתיהיה תמיכה יותר טובה ב-FF, עם יש את כל אלה ביחד היא התוכנת מולטילמדיה שלי!!

^^ וכמובן והכי חשוב, שיהיה חינמי! (למרות שלא ראיתי נגנים שלא חינמיים...)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קפה עוד משהו?

קצת יצירתיות אנשים....

פורסם

קפה ואם אפשר גם עוגה.

פורסם
  • מחבר

זה אפשרי אתה יודע...

פורסם

שיכין לי קפה :smile1:

^^ וכמובן והכי חשוב, שיהיה חינמי! (למרות שלא ראיתי נגנים שלא חינמיים...)

REAL PLAYER,QUCIKTIME PRO לא חינמיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים