עבור לתוכן

אני מתחשמל מהמארז

Featured Replies

פורסם

למה אתה לא מעביר אותו לחדר אחר? אמרו לך כמה פעמים לנסות את זה. תנסה בלי ה UPS ותגי לנו מה קורה.

• תגובות 43
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^ :screwy: lol...

בכל מקרה, במחשב של אח שלי זה ככה אבל יש אצלו משהו מיוחד: פעם אחת ניתקתי את החשמל והוא עדיין חישמל אותי ורקר כשניתקתי את החשמל מהכרטיס מסך זה הפסיק

קרה לי בשבוע שעבר. תחליף תקע ואם אתה משתמש במפצל תחליף גם מפצל 99% שהבעיה תפתר

פורסם

מצד אחד אתה רוצה פתרון ומצד שני אתה עדיין לא מנסה את מה שהציעו לך

באמת לא מבין מה אצה רוצה, אני יגיד את זה שוב תעבוד ללא האל פסק אם עדיין המארז מחשמל תבדוק כי בשקע יש הארקה תקינה(אם בכלל)

פורסם

נכון הוא לא מנסה אפילו את הפתרונות שנתנו לו.

פורסם

היתה לי בדיוק את אותה בעיה עם המחשב שלי, רק שהזרם לא כאב כמו שהסברת בהודעה הראשונה אלא סתם היה מציק כזה ולא נעים כשבטעות נוגעים עם הרגל במארז.

הסתבר שגם מכשירי חשמל אחרים בבית היו עושים את זה כתוצאה מהארקה לא טובה שהיתה לדירה.

תיגע (בזהירות!) במכשירי חשמל אחרים שיש לך בבית (מצנם, טוסטר אובן) ותראה אם אתה מרגיש זרם, אם כן, גם לך צריך לסדר את ההארקה.

אם לא- תנסה לבודד כמה שיותר מגע בין הרכיבים של המחשב למארז עצמו.

פורסם

אם לא זה אז הכי פשוט זה לבדוק את הארקה של השקע שאליו מחוהר במחשב....מומלץ כמה שיותר מהר משום שזה יכול להזיק למחשב..

פורסם
  • מחבר

או קיי ניסיתי כמעט כל דבר שאמרתם (לקח לי זמן כי אני בצבא) , בגדול נראה לי שהבית שלי פשוט דפוק וגם זה שהמארז אלומיניום אז הזרם מגיע אליי בלי בעיה ...

בגדול שומדבר לא ממש פתר את הבעיה רק החליש והחליש אבל בגדול אני מתחשמל (בקטנה רצח) גם מהרסיבר שלי שבחדר (רק שאני נוגע בפאנל אלומיניום שלו)

ולכן נראה לי שזה זה , עכשיו לדעתכם זה מסוכן למחשב או שלא ?

פורסם

סבבה והזמנת חשמלאי גדי לבדוק את הארקה של השקעים?

פורסם

אם אתה מתחשמל מעוד רכיבים בבית כדאי מאוד שתזמין חשמלאי מורשה שיסדר תעניין כי זה יכול לגרום גם לשרפות וכו'

פורסם

נראה לי שיש לך קצר בלוח חשמל של הבית. או שיש מצב שהארקה של הבית לא מחוברת טוב ליסודות של הבית.

חשמלאי... אולי כדאי לשקול את זה(בעצם, נראה לי שאני במכת חשמל מהרסיבר על הדקה הראשונה כבר הייתי חושב על דרך פתרון).

תתקשר 103. תגיד להם שאתה מקבל זרם מכל מכשירי החשמל בבית. הם כנראה כבר ידעו מה לעשות. לדעתי לא משלמים לחשמלאי אם הבעיה מוצדקת. לדעתי, מוצדקת מאוד.

פורסם

מוצדק מאוד ומכאן אנחנו לא יכולים להמשיך לעזור לך משום שעכשיו חשמלאי מורשה צריך לבדוק את זה ......

פורסם
  • מחבר

כן תודה רבה לכל החברה שעזרו לאורך כל הדרך , אני ידבר עם בעל הבית נראה מה יסגר אני יכתוב פה מה קרה בסוף.

עדיין נשארה השאלה אם יש לי סיכון למחשב או שזה שיש לי אל פסק אז אני לא צריך לדאוג לזה שהמחשב ישרף?

פורסם

חלקי אלקטרוניקה רגישים לחשמל סטטי וזה מסוכן!.

אני לא קראתי את כל התובות אבל מניסיון הבעיה היא בארקה שזה יכול להיות בכבל שבא מהשקע בקיר למחשב או בתוך השקע של החמל יש בעיה יכול להיות שאין ארקה מחוברת לשקח שזה אומר בעייה במערכת החשמל בבית..

תיקח טסטר ותיגע איתו במארז שהמחשב פועל ותיראה שהוא נידלק! וזה אומר שהוא מחשמל..

אם תיגע במארז שאתה יחף בלי נעליים אתה תחלטוף מכת חשמל קצת חזקה ואם אתה תעמוד על כיסה למשל ותיגע במארז לא תרגיש כלום..

100% הבעיה או בכבל של המחשב של החשמל או בחשמל של החדר/בית.

פורסם

חלקי אלקטרוניקה רגישים לחשמל סטטי וזה מסוכן!.

אני לא קראתי את כל התובות אבל מניסיון הבעיה היא בארקה שזה יכול להיות בכבל שבא מהשקע בקיר למחשב או בתוך השקע של החמל יש בעיה יכול להיות שאין ארקה מחוברת לשקח שזה אומר בעייה במערכת החשמל בבית..

תיקח טסטר ותיגע איתו במארז שהמחשב פועל ותיראה שהוא נידלק! וזה אומר שהוא מחשמל..

אם תיגע במארז שאתה יחף בלי נעליים אתה תחלטוף מכת חשמל קצת חזקה ואם אתה תעמוד על כיסה למשל ותיגע במארז לא תרגיש כלום..

100% הבעיה או בכבל של המחשב של החשמל או בחשמל של החדר/בית.

אם הייתה קורא אז הייתה רואה שאמרנו לו את זה וגם הוא הבין את זה....

כן תודה רבה לכל החברה שעזרו לאורך כל הדרך , אני ידבר עם בעל הבית נראה מה יסגר אני יכתוב פה מה קרה בסוף.

עדיין נשארה השאלה אם יש לי סיכון למחשב או שזה שיש לי אל פסק אז אני לא צריך לדאוג לזה שהמחשב ישרף?

אין בעד מה ... נשמח לדעת איך זה הסתיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים