עבור לתוכן

אני מתחשמל מהמארז

Featured Replies

פורסם

כנראה יש בעיה של הארקה ...תזמין חשמלאי ותבדוק את זה...

• תגובות 43
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הארקה בבית ? במחשב הקודם שלי p4 הכל הייה סבבה רק קניתי מחשב חדש ויש את זה פתאום ....

המחשב שלי מחובר לאל פסק עם בטרייה שנותנת לו את החשמל זה לא אמור לפתור את בעיית התשתית של החשמל בבית ?

והכי חשוב המחשב שלי יכול להינזק כל עוד שהוא דולק ?

פורסם

היה לי את הבעיה הזאת פעם זה בדרך כלל בא מכרטיסים חיצונים או כבלים תנסה להציא את הכבל של המסך מהכרטיס מסך ותבדוק

פורסם

אז כנראה זה בעיה של חיבורים בתוך המחשב ...תעבור חיבור חיבור ותבדוק אם הוא מחובר כהלכה...

פורסם

יש לי רעיון לפתרון. תקח חוט חשמל קצר, תחבר קצה אחד שלו למארז (לא משנה איפה) ותגע איתו ברצפה. זה אמור לפתור את הבעיה.

פורסם

זה טוב כפתרון זמני אבל כדי שזה יהיה פתרון קבע דבר ראשון תבדוק את החיבורים ואם זה לא פותר את הבעיה תזמין חשמלאי כדי שיבדוק לך את השקע והתקע של המחשב....

פורסם

שמחתי לעזור אבל אני רואה שהבעיה ממשיכה.

יש כמה פתרונות.

1.קרא לחשמלאי שיבדוק תהארקה של השקע שלך (לא בטוח שזה הבעיה).

2.אולי יש לך איזה פורט USB שבור או משהו בסגנון, תעבור עליהם.

3.בדוק אם אחד מהכרטיסי PCI/PCI-E/AGP תקולים או שהפורטים (יציאות) שבורים.

שוב לגביי הארקה לא ממש נראה לי אבל שווה לנסות,קח את המחשב שלך לחדר אחר או לשכן וחבר שם לחשמל ותראה אם אתה עדיין מתחשמל.

במידה וכן אז אפשרות ראשונה של לקרוא לחשמלאי לא תעזור.

אפשרות שתיים :סתם תסתכל ותראה אם יש משהו חריג.

אפשרות שלוש: נתק את כל הכרטיסים (PCI/PCI-E/AGP) ותפעיל את המחשב בלעדיהם.

אוליי יעלו לי כמה רעיונות נוספים אם זה לא יעזור לך.

ליאור.

פורסם

חזרת כמה פעמים על מה שאמרת...וכן גם אני אמרתי לו את הפתרונות האלה....

פורסם

לדעתי,יש סיבורת גבוהה שהבעיה היא בשקע.

נסה לחבר בלי הUPS וגם בשקע אחר ולבדוק יש מצב למשהו בUPS

תבדוק גם שכל הספייסרים של הלוח אם במקום ומחזיקים אותו כמו שצריך.

לבסוף,זה בהחלט יכול להיות פתרון כמו שהוצא לך-להעביר כבל מהמארז שיגיע ברצפה,ואני לא רואה סיבה לא להשתמש בזה כפתרון קבוע? הרבה מכוניות עושות בזה שימוש.

פורסם

יש לזה שתי סיבות / אפשרויות : מהחיבורים או מהשקע ...

בכל מקרה מומלץ להזמין חשמלאי לבדיקת השקע...

פורסם

תנסה לעבוד ללא האל פסק , אם זה עדיין לא עוזר כדאי מאוד שתבדוק את השקע

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם בחור שממש מבין הוא מתעשק במחשבים בצבא (לא יכול לפרט יותר) ואחד מהחברה ברקע (דרגה יותר גבוהה) צעק "אולי המארז נקי אז יש חשמל סטטי , צריך שיהייה אבק על המחשב כדי שזה יפסק" ואני ניקיתי את כל המארז במתליות לחות כשפירקתי את המחשב לחלקים והוצאתי מלא ג'יפה ...

ישמצב זאת הבעיה ? לתת למחשב לשכב שבוע ואז הוא יפסיק לחשמל בגלל שיהייה עליו אבק ?

פורסם

^^ :screwy: lol...

בכל מקרה, במחשב של אח שלי זה ככה אבל יש אצלו משהו מיוחד: פעם אחת ניתקתי את החשמל והוא עדיין חישמל אותי ורקר כשניתקתי את החשמל מהכרטיס מסך זה הפסיק

תנסה את זה.

פורסם

אחד הדברים הכי מוזרים ששמעתי בחיים.

אין שום מצב שזה מה שגורם להיתחשמלות .

אני עשיתי את אותו הדבר (מטליות לחות) ועובד מעולה.

וגם אם זה חשמל סטטי א נראה לך שהוא היה נפרק אחריי נגיעה שניים?

תעבור על התשובות שנתנו לך מקודם ותעשה אותם.

ליאור.

פורסם

דיברתי עם בחור שממש מבין הוא מתעשק במחשבים בצבא (לא יכול לפרט יותר) ואחד מהחברה ברקע (דרגה יותר גבוהה) צעק "אולי המארז נקי אז יש חשמל סטטי , צריך שיהייה אבק על המחשב כדי שזה יפסק" ואני ניקיתי את כל המארז במתליות לחות כשפירקתי את המחשב לחלקים והוצאתי מלא ג'יפה ...

ישמצב זאת הבעיה ? לתת למחשב לשכב שבוע ואז הוא יפסיק לחשמל בגלל שיהייה עליו אבק ?

לא לא נשמע הגיוני אבל תנסה כל הפתרונות ותראה מה פותר לך את הבעיה .....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים