עבור לתוכן

לוח אם בסביבות ה 1000 שקל - יש חיה כזאת ?

Featured Replies

פורסם

אור באמת נראה לך שאם הכרטיס והלוח אם הם של אותה חברה אז יש יותר ביצועים? אתה חי בסרט

גם אם זה 1%-2% יש שיפור,

אבל מה זה משנה, הוא כבר בחר.

• תגובות 40
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אור באמת נראה לך שאם הכרטיס והלוח אם הם של אותה חברה אז יש יותר ביצועים? אתה חי בסרט

הוא באמת חיי בסרט, הוא גם חושב שהכרטיס שלי גיגבייט עומד על 35 במנוחה ו50 במאמץ :lol:

פורסם

הוא באמת חיי בסרט, הוא גם חושב שהכרטיס שלי גיגבייט עומד על 35 במנוחה ו50 במאמץ :lol:

57 במאמץ... חוץ מזה אני מתבסס על מקורות, אגב, זה אפשרי

פורסם

איזה מקורות, אתה עושה מעצמך צחוק שאתה בכלל אומר את זה :kopfpatsch:

בן כמה אתה תגיד לי, 8?

פורסם

הנה הלינק ללוח: http://www.skypc.co.il/sg_product~39218~10~0.htm

מחירו עולה 2320 ש"ח' date=' [b']ומפני שהיצרן הוא אותו יצרן של לוח האם, תקבל יותר ביצועים מכרטיסים אחרים.

הדבר הכי מעניין בו, הוא שיש לו 3 חריצי היט פייפים (במקום 2) ועוד כמה דברים, אשר קיררו אותו (לפי טענת לקוח) ל35 מעלות במנוחה ו53 מעלות במאמץ.

גם ההפרש בביצועים בין גרסת ה1GB לבין ה512MB הוא מזערי.

כדאי שתשקול זאת,

אור כהן.

אתה צוחק ? מאיפה אתה מביא את השטויות האלו.

ובקשר לטמפ' - :lol: כרטיסים קרירים בהרבה לא קרים כל כך, אולי עם קירור מים חזק הוא יגיע לזה וזה גם לא יספיק לדעתי.

אני מכיר את הכרטיס , אך אני מעדיף לקנותץ כרטיס עם נפח של 1GB לעתיד , ככל שהזמן עובר ככה באותה רזולוציה אני צריך יותר זכרון , המשחקים משתפרים ... אני רוצה לקנות קנייה לטווח הארוך של 3 שנים .

אני נכנס לצבא עוד פחות משלושה חודשים , אז ככה שיהיה לי מחשב לתקופה של הצבא , זה הכל .

בכל מקרה 1GB ייתן ביצועים טובים יותר בערך עוד חצי שנה שנה לעומת ה512 , אני טועה ? (אגב יש לי DELL 2077WFP 20)

אגב זה הלוח המדובר ?

GIGABYTE GA-P35C-DS3R

מבחינת OC הוא טוב ?

אז תיקח 8800GTX, יחזיק יותר זמן.

פורסם

איזה מקורות, אתה עושה מעצמך צחוק שאתה בכלל אומר את זה :kopfpatsch:

בן כמה אתה תגיד לי, 8?

נגיד וזה לא 57, נגיד וזה 67-70, זה עדיין כמו ה8800GTS 640MB בהפעלת מאוורר על 90%

ולזה שמלפני, כבר נושא זה שוחח.

פורסם

זה לא משנה את העובדה שכל מה שאתה רושם זה שטויות או ספקולציות זולות במקרה היותר טוב.

פורסם
  • מחבר

דניס , אתה מאמין ש GTX יחזיק יותר זמן מ 2900XT 1GB ?

אגב המחיר של ה 2900XT 1GB נכנס לי בול לתקציב ... הוא 100 דולר יותר זול מאשר ה GTX , ואני מאמין שהביצועים דומים .

האם אני טועה ?

פורסם

1. כן.

2. ה - GTX לוקח לרוב, במקרים מסויימים בהרבה.

פורסם

גם אם זה 1%-2% יש שיפור,

אבל מה זה משנה, הוא כבר בחר.

גם לא חצי אחוז

פורסם

נגיד וזה לא 57, נגיד וזה 67-70, זה עדיין כמו ה8800GTS 640MB בהפעלת מאוורר על 90%

ולזה שמלפני, כבר נושא זה שוחח.

לי יש 8800 GTS 640MB גרסת OC2 והמאוור שלי על 60%, והוא אפילו לא עובר את ה73 במאמץ מלא של שעתיים S:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים