עבור לתוכן

לוח אם בסביבות ה 1000 שקל - יש חיה כזאת ?

Featured Replies

פורסם

כתבתי שזה על פי טענת לקוח

• תגובות 40
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל יש לך קצת הגיון לא :s05:

פורסם

אבל יש לך קצת הגיון לא :s05:

מובן שיש, אבל יש סיכוי שבסגנון קירור החדש יש משהו...

בכל מקרה הוא יותר קריר מהכרטיסים האחרים.

פורסם

אוליי, ואם כן אז במעלה אחת או שתיים!!

פורסם

אוליי, ואם כן אז במעלה אחת או שתיים!!

מה שאתה אומר אינו נכון,

באתר פה צרכן כתב שהכרטיס של ה8800GTS 640MB נע בסביבות ה57 במנוחה ו60-70 במאמץ, וזה עוד בהפעלת המאוורר ב90%,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272301.0

לאומת זאת, ה2900XT של GIGABYTE נע בסביבות ה37 מעלות במנוחה ו53 מעלות במאמץ עם הפעלת מאורר במהירות הסטוק.

http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814125066

עכשיו גם כל דרייוור ודרייור ה2900XT משתפר וניתן לראות זאת במבחני הביצועים, והוא עוקף את ה8800GTS 640MB ולפעמים אפילו משתווה לGTX!!!.

בנוסף לכך מחירו של ה2900XT נע כיום בסביבות ה2130 ש"ח, שהוא מחיר שפוי לחלוטין, ושווה את ההפרש בביצועים.

החיסרון היחיד שאני יכול לחשוב כעת ב2900XT הוא צריכת החשמל שלו, למרות שגם זה סימן טוב, כי חיבור ה8PIN (או בשם אחר, הDXX), מיעד על PCI E 2.0.

בנוסף לכך, יש שמועות שה2900XT יסתדר יותר טוב מה8800GTS בDX10 בגלל החדשנות שלו, שלא נדבר על כך שהחברה יצרה אותו כמוצר דגל, ולכן הושקע בו יותר מאמץ מאשר כרטיסים אחרים.

אני הייתי הולך עם כל הלב על ה2900XT.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את הכרטיס , אך אני מעדיף לקנותץ כרטיס עם נפח של 1GB לעתיד , ככל שהזמן עובר ככה באותה רזולוציה אני צריך יותר זכרון , המשחקים משתפרים ... אני רוצה לקנות קנייה לטווח הארוך של 3 שנים .

אני נכנס לצבא עוד פחות משלושה חודשים , אז ככה שיהיה לי מחשב לתקופה של הצבא , זה הכל .

בכל מקרה 1GB ייתן ביצועים טובים יותר בערך עוד חצי שנה שנה לעומת ה512 , אני טועה ? (אגב יש לי DELL 2077WFP 20)

אגב זה הלוח המדובר ?

GIGABYTE GA-P35C-DS3R

מבחינת OC הוא טוב ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , ה P5KC , עשו לו מבחנים ב OC ?

אגב , ל ATI יש אחריות עולמית במקרה ? האם אני אוכל לקבל שירות בארץ על הכרטיס אם ויקרה לו משהו ?

פורסם

תודה רבה , ה P5KC , עשו לו מבחנים ב OC ?

הוא חדש לגמרי, בקושי נמכר בח"ול, אין עליו כלום.

פורסם

אני לא יופתע אם זה היית אתה שרשם את הביקורת ב newegg.

פורסם

אני לא יופתע אם זה היית אתה שרשם את הביקורת ב newegg.

אז תתפלא שלא, אתה מופתע מזה שאני לא כתבתי?

פורסם
  • מחבר

נהדר .... יש לי עוד אפשרויות ? שלא יצאו אתמול ? שיש עליהם ביקורות טובות ? תודה .

פורסם

נהדר .... יש לי עוד אפשרויות ? שלא יצאו אתמול ? שיש עליהם ביקורות טובות ? תודה .

אני לא חושב, חוץ מאחד שיצא\עומד לצאת לMSI, גם בזה אני לא בטוח, אבל רוב החברות יעקבו אחרי אסוס וג'יגהבייט ויבנו דגמים נוספים עם DDR2+DDR3, זה פשוט עניין של זמן, מה שכן בטוח, לא לקנות לוח DDR2 או DDR3, אנחנו נמצאים בתקופת מעבר, כמו מהSDRAM לDDR, צריך לקנות לוחות מעבר.

פורסם
  • מחבר

עניין של זמן ? כמה +- ? פעם שעברה שרציתי לקנות מחשב לא קניתי בגלל כל הדחיות של ה R600 וכל זה , הפעם ב22 ליולי בעזרת השם המחשב יהיה אצלי .

בכל מקרה , אם ייצאו טובים יותר אקנה אותם אם לא "אסתפק" במה שהצעת לי וזהו .

תודה רבה לכולם על העזרה.

פורסם

אור באמת נראה לך שאם הכרטיס והלוח אם הם של אותה חברה אז יש יותר ביצועים? אתה חי בסרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים