עבור לתוכן

לוח אם בסביבות ה 1000 שקל - יש חיה כזאת ?

Featured Replies

פורסם

שלום .

בדרך אליי G.dkill ddr 2 800 ו 8800GTS 640MB ...

הייתי מעוניין לקנות לוח אם לפי הדרישות הבאות :

תמיכה ב DDR2 ו DDR3 .

תמיכה ב SLI .

תמיכה בפינרין .

בינתיים אני אשים על הלוח P-D 3.4 .

האם יש חיה כזאת ? והיא טובה ?

תודה ויום טוב אריק .

• תגובות 40
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המעבד חדש?

בכל מקרה אין חיה כזאת

DDR3 עם SLI לא קיים

פורסם

תשקיע עוד קצת ותחליף גם את המעבד...

פורסם
  • מחבר

אני מחכה למעבדים החדשים , עם ה45NM , לא לחוץ כל כך מעבד , שיהיה שלושה חודשים צוואר בקבוק אני אסתדר עם זה .

LIOR , אמור לצאת בקרוב DDR3 עם SLI ? ה8800 יהיה חלש עוד שנה , זה די ברור =\

ואיזה לוח יש שתומך ב DDR2 ו DDR3 ו PCI-E ו PCI-E 2.0 ? כזה דבר יש ?

וה P-D שלי בערך שלושה חודשים אצל אבא שלי .

פורסם

עצה שלי - תוותר על ה-SLI, זה לא משתלם (משום בחינה)

אם הלוח תומך PCI-E 2.0 הוא תומך גם PCI-E

לגבי DDR2/3 יש לך P35 כבר היום (P5KC של ASUS, ו-Gigabyte P35-DS3C וכו')

פורסם

עצה שלי - תוותר על ה-SLI, זה לא משתלם (משום בחינה)

אם הלוח תומך PCI-E 2.0 הוא תומך גם PCI-E

לגבי DDR2/3 יש לך P35 כבר היום (P5KC של ASUS, ו-Gigabyte P35-DS3C וכו')

P35 לא תומך בDDR3 רק P35T

פורסם

טוב זה הולך ככה,

כיום, לא ניתן למצוא בארצנו לוח כזה, והיחיד שתומך בDDR2 ובDDR3 הוא הP35C של GIGABYTE.

בכל אופן, אינטל לא תומכת בSLI אלא רק בקרוספייר, שגם ככה לא משתלם.

אם אתה עדיין מעוניין בקרוספייר, עומד להמכר בארצנו הקטנה הP5KC של אסוס.

תוכל לחכות קצת או לעשות משלוח מיוחד ולהביא לארצנו הקטנה את ה2900XT 1GB GDDR4 שנותן פי 2 זיכרון ומהירויות שעון גבוהות.

עד פה,

אור כהן.

פורסם
  • מחבר

אמממ , אני יבדוק אם המשלוח של ה8800 לא יצא .

אם אפשר לינק ללוח שתומך ב PCI-E 2.0 DDR2 DDR3 , גם מחו"ל אשמח לקבל , לינק ישיר .

אין יל בעיה להביא חלקים מחו"ל , הבעיה היחידה זאת האחריות והמשלוח לארץ יקר .

אגב לא מצאתי ב www.newegg.com את ה 2900XTX עם 1GB , איפה אוכל למצוא אותו ?

פורסם

אמממ , אני יבדוק אם המשלוח של ה8800 לא יצא .

אם אפשר לינק ללוח שתומך ב PCI-E 2.0 DDR2 DDR3 , גם מחו"ל אשמח לקבל , לינק ישיר .

אין יל בעיה להביא חלקים מחו"ל , הבעיה היחידה זאת האחריות והמשלוח לארץ יקר .

אגב לא מצאתי ב www.newegg.com את ה 2900XTX עם 1GB , איפה אוכל למצוא אותו ?

http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814102099

זה זה...

והX38 תומך בPCI E 2.0, אבל יש שמועות מX-BIT שגם הP35 תומך בPCI-E 2.0.

אגב, אם מבקשים מחנות כמו נעה מחשבים ליבאות משהו מח"ול, יש עליו אחריות?, זאת אומר שאם תיהיה תקלה הם ישלחו אותו לח"ול?

פורסם
  • מחבר

אני מניח שלא , המשלוח לחול וחזרה יוצא במשהו כמו סביבות ה100 דולר , אני מייבא באופן אישי .

בקשר לכרטיס מסל סגרתי , אבל עדיין אני לא יודע איזה לוח במדויק לקחת , אשמח לדעת מהוא הדגם הכי טוב בשביל הדרישות שלי .

פורסם

אני מניח שלא , המשלוח לחול וחזרה יוצא במשהו כמו סביבות ה100 דולר , אני מייבא באופן אישי .

בקשר לכרטיס מסל סגרתי , אבל עדיין אני לא יודע איזה לוח במדויק לקחת , אשמח לדעת מהוא הדגם הכי טוב בשביל הדרישות שלי .

איזה כרטיס מסך בחרת?

והאים אתה מוכן לחכות זמן?, ואם כן כמה?

פורסם
  • מחבר

שוב , אני לא מבין , אם תוכלו להסביר לי יהיה נחמד .

אם הלוח תומך ב DDR3 , הוא תומך ב DDR2 ? אני לא מבין פשוט . והאם יש אפשרות תוך כדי לתמיכה ב PCI-E 2.0 ? אם תוכלו לענות לי על השאלות האלה אשמח , ואם תביאו לינק ללוח כזה ב1000 שקל יהי מצוין .

ואני מביא את ה 2900XT 1GB מארה"ב .

שבת שלום אריק .

פורסם

שוב , אני לא מבין , אם תוכלו להסביר לי יהיה נחמד .

אם הלוח תומך ב DDR3 , הוא תומך ב DDR2 ? אני לא מבין פשוט . והאם יש אפשרות תוך כדי לתמיכה ב PCI-E 2.0 ? אם תוכלו לענות לי על השאלות האלה אשמח , ואם תביאו לינק ללוח כזה ב1000 שקל יהי מצוין .

ואני מביא את ה 2900XT 1GB מארה"ב .

שבת שלום אריק .

אז זה הולך ככה,

אם הלוח תומך בDDR3 זה לא אומר שהוא תומך בDDR2, רק לוחות של DDR3 וDDR2 יתמכו, זאת אומרת ש:

סולט לDDR3 לא תומך בDDR2 ולהיפך.

לכן יש את הP35C של ג'יגהבייט שנמכר בארץ, במחיר של 860-880 ש"ח (בסקאיי פי סי).

ולגבי הPCI E 2.0, בינתיים אנחנו יודעים בוודאות שהערכה החדשה של AMD וה38X של אינטל יתמכו בPCI E 2.0, שבשביליהם תצטרך לחכות...

למרות זאת, כתבו כתבה (בX-BIT LABS) שגם לP35 (של הP35C) יש תמיכה בPCI E 2.0, בנוסף לכך, יש שמועות שחרית ה8PIN של ה2900XT מסמן על כך שהוא יפעל בעתיד בPCI E 2.0, והכבל שלו נקרא DXX.

הנה הלינק ללוח: http://www.skypc.co.il/sg_product~39218~10~0.htm

ולפני שאתה קונה את הכרטיס הזה מח"ול (שזה לא מומלץ), הייתי מציע לך להעיף מבט בכרטיס הזה:

http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=35&idproduct=1634

מחירו עולה 2320 ש"ח, ומפני שהיצרן הוא אותו יצרן של לוח האם, תקבל יותר ביצועים מכרטיסים אחרים.

הדבר הכי מעניין בו, הוא שיש לו 3 חריצי היט פייפים (במקום 2) ועוד כמה דברים, אשר קיררו אותו (לפי טענת לקוח) ל35 מעלות במנוחה ו53 מעלות במאמץ.

גם ההפרש בביצועים בין גרסת ה1GB לבין ה512MB הוא מזערי.

כדאי שתשקול זאת,

אור כהן.

פורסם

אז זה הולך ככה,

אם הלוח תומך בDDR3 זה לא אומר שהוא תומך בDDR2, רק לוחות של DDR3 וDDR2 יתמכו, זאת אומרת ש:

סולט לDDR3 לא תומך בDDR2 ולהיפך.

לכן יש את הP35C של ג'יגהבייט שנמכר בארץ, במחיר של 860-880 ש"ח (בסקאיי פי סי).

ולגבי הPCI E 2.0, בינתיים אנחנו יודעים בוודאות שהערכה החדשה של AMD וה38X של אינטל יתמכו בPCI E 2.0, שבשביליהם תצטרך לחכות...

למרות זאת, כתבו כתבה (בX-BIT LABS) שגם לP35 (של הP35C) יש תמיכה בPCI E 2.0, בנוסף לכך, יש שמועות שחרית ה8PIN של ה2900XT מסמן על כך שהוא יפעל בעתיד בPCI E 2.0, והכבל שלו נקרא DXX.

הנה הלינק ללוח: http://www.skypc.co.il/sg_product~39218~10~0.htm

ולפני שאתה קונה את הכרטיס הזה מח"ול (שזה לא מומלץ), הייתי מציע לך להעיף מבט בכרטיס הזה:

http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=35&idproduct=1634

מחירו עולה 2320 ש"ח, ומפני שהיצרן הוא אותו יצרן של לוח האם, תקבל יותר ביצועים מכרטיסים אחרים.

הדבר הכי מעניין בו, הוא שיש לו 3 חריצי היט פייפים (במקום 2) ועוד כמה דברים, אשר קיררו אותו (לפי טענת לקוח) ל35 מעלות במנוחה ו53 מעלות במאמץ.

גם ההפרש בביצועים בין גרסת ה1GB לבין ה512MB הוא מזערי.

כדאי שתשקול זאת,

אור כהן.

תגיד לי מאיפה אתה בא :bash:, אתה באמת חושב שה2900XT של Gigabyte עומד על 35 מעלות במנוחה ו53 מעלות במאמץ. :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים