פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים רציתי לקנות את הלוח הזה: אבל בגל שהמחיר שלו עלה לשמיים 785 אז החלתטי לקחת את הלח הזה של איפוקס: אבל שמתי לב שאין שם חיבור לג'וייסטיק (דבר שמאוד חשוב לי) אז השאלה שלי האם זה קיים שם או לא?! תודה מראש! :-\
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים החיבור לגויסטיק הוא על סלוט ומתחבר ללוח אם עם כבלהוא קיים בתור כרטיס הרחבה (שמגיע עם הלוח) כמו שיש חיבורי USB נוספים
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים מחבר יציאת ג'ויסטיק יש על כרטיסי קולכן את זה אני יודע אבל כמו שרואים על הלוח של לידטק יש מעל החיבור של הכרטיס קול את החיבור לג'וייסטיק, ובלוח של איפוקס אני לא רואה שום דבר כזה גם לא ליד החיבור של הכרטיס קול.ואני רוצה לשמוע ממישהו שקנה אותו אם יש שם משהו כזה או אם יש חיור שמגיע עם לוח אם (כמו שholy אמר).תודה מראש!
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים אני בטוח שלך או לאחד מחבריך יש כרטיס קול לא בשימוש בבית!אתה יכול להשתמש בסאונד שעל הלוח בשביל קול וביציאת גויסטיק על הכרטיס קול בשביל משחקים.נ.בתמיד אפשר לקנות כרטיס קול מאפן ב40 ש"ח
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים קרא את הפירוט בביקרות שכאן.(וגם תוכל לראות את ה כבל של ה gameport באחת התמונות)
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים מחבר אני בטוח שלך או לאחד מחבריך יש כרטיס קול לא בשימוש בבית!אתה יכול להשתמש בסאונד שעל הלוח בשביל קול וביציאת גויסטיק על הכרטיס קול בשביל משחקים.נ.בתמיד אפשר לקנות כרטיס קול מאפן ב40 ש"חרק שתדע שאי אפשר לעשות מה שאמרת אבל תודה על העזרה
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים מחבר קרא את הפירוט בביקרות שכאן. (וגם תוכל לראות את ה כבל של ה gameport באחת התמונות) ולך תודה רבה על העזרה הבנתי שזה החיבור?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.