פורסם 2007 ביולי 618 שנים לכולם שלום.רציתי לדעת אם יש תוכנה לפלאפון שמתקשרים למישהו והיא משנה את המספר שיופיע בשיחה המזוהה למספר שאתה בוחר?
פורסם 2007 ביולי 618 שנים אני לא מאמין שיש דבר כזה. אבל הSK 5000 העתיק שלי (ששוכב איפשהו בארגזים) בעת שליחת SMS היה ניתן לבחור מספר שיופיעה במכשיר המקבל, עשיתי המון מתיחות עם זה .
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר הבהרות!!קודם כל אני לא מנסה לעשות משהו לא חוקי.ליד מקום העבודה שלי יש שער לחניה שנפתח רק כשמתקשרים לשער(מחשב) ממספר טלפון שנמצא בתוך רשימה.נמאס לי לשלם על חניה אז אני רוצה להתקשר דרך מספר אחר ולא לשלם על חניה.(יש לי מספר של מישהו ברשימה ואת מספר השער)ואם זה לא חוקי... אז נמשיך לשלם אין מה לעשות.אבל בכל מקרה יש כזה דבר?
פורסם 2007 ביולי 618 שנים לא ודרך אגב מה שאתה עושה זה גם לא חוקי משום שבטח רק מי ששילם נמצא ברשימה שהזכרת ולכן הדרך שאתה פועל בה ולהשתמש במספר של מישהו אחר היא לא חוקית....
פורסם 2007 ביולי 718 שנים רגע, אתה אמור לחנות בחניון הזה ולא נותנים לך?או שאתה סתם רוצה להתגנב לחניון שאתה לא אמורלחנות בו מלכתחילה?
פורסם 2007 ביולי 718 שנים לפי מה שנראה הוא לא נרשם (זה בעצם סוג של מנוי ) ולמישהו שהוא מכיר נרשם והוא רוצה להשתמש דרכו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.