עבור לתוכן

טרייד אין ל BFG OC2 320MB לגירסת ה 640MB

Featured Replies

פורסם

יש לי אפשרות להחזיר את הכרטיס שלי שהוא 320MB ולהוסיף 500 ש"ח לגרסאת ה 640MB של BFG. (נותנים לי רק BFG...)

אני לא יכול לשחק ברזולוציה יותר גבוהה מ 1280X1024 אז זה בכלל משתלם לי? :-\

פורסם

לא, הזיכרון מספיק בהחלט למסך הזה (לי זה מספיק 128MB...), ובכל מקרה להוסיף 500 שקל זה לא כדאי כי ה-320MB עולה בין 1600-1800 וה-640 עולה בין 1900-2400, ורוב הסיכויים שה-500 + המחיר שקנית בו את ה-320 יהיה יותר יקר מה-640.

פורסם

נכון בקשר למחיר אבל ההנחה של קשירת קשר בין כמות זיכרון של הכרטיס לרזולוציה היא מוטעת ברובה.

אתה לא קונה כרטיס מסך לחודש אתה קונה אותו ללפחות שנה שנתיים. במהלך הזמן הזה יצאו משחקים משודרגים גראפית למה שקיים היום בשוק והטקסטורות

יהיה מפורטות יותר - גדולות יותר ולכן כמות זיכרון תעזור.

פורסם
  • מחבר

נכון בקשר למחיר אבל ההנחה של קשירת קשר בין כמות זיכרון של הכרטיס לרזולוציה היא מוטעת ברובה.

אתה לא קונה כרטיס מסך לחודש אתה קונה אותו ללפחות שנה שנתיים. במהלך הזמן הזה יצאו משחקים משודרגים גראפית למה שקיים היום בשוק והטקסטורות

יהיה מפורטות יותר - גדולות יותר ולכן כמות זיכרון תעזור.

זהו, זה מה שאני חשבתי. אני יודע שכרגע קיימים משחקים שזוללים זכרון גראפי כמו COH ו SS, והפחד שלי שהם יתחילו להתרבות..

כמה שזה לא נעים לי אני ינסה להוציא מההורים שלי 500 ש"ח. :'(

פורסם

בן כמה הכרטיס שלך?

פורסם

אבל למה להוסיף 500 שח לגרסת ה640MB. ההפרש לא מוצדק. הפרש של 300 שקלים הוא הרבה יותר מוצדק.

פורסם
  • מחבר

בן כמה הכרטיס שלך?

שבוע בערך

פורסם

צריך לבדוק את המחיר של הגרסה שקנית, ואם ההפרש הוא לא באמת 500 שקל לגרסת ה-640 צריך להראות להם שיתנו לך בפחות... לפי דעתי ההפרש הוא בערך 300 כמו שאמרו קודם.

פורסם

שבוע בערך

אז זו גניבה לאור היום!

אל תלך על זה ,זה ממש לא שווה את זה. יש לך את 320 ב1650 וה640 ב1899.

להוסיף עוד 500 שח והכרטיס רק שבוע אצליך זו גניבה ממש.

פורסם

לפי דעתי כן תילך על זה למרות האפרש הכספי

יש כבר היום משחקים שלוקחים הרבה זכרון ובמחשבה לעתיד אני מעריך ש8800 אם 640 זכרון יחזיק יותר זמן

אני מתכנן לקנות מחשב ב2008 ואני לא יקנה כרטיס אם פחות מי 512 מגה

רק המחשבה על הפורטים מה360 שדורשים הרבה גורמת לי להרגיש שה320 לא מספיק

פורסם

בהחלט שווה ללכת על ה 640MB אם חושבים על העתיד - אבל לא בתוספת של 500 ש"ח ! זה לא ההפרש בינהם בפועל בשוק..

וקרירין - הגיע כבר הזמן שתלמד את ההבדל בעברית בין אם ל עם . אלו שתי מילים שונות לחלוטין..

פורסם

כע... באמת כדאי !

נו, מה יצא בסוף ? הורידו את המחיר ?

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים?

בגלל שזה לא האפרש האמיתי במחיר אתם לא ממליצים לו את זה?

מה יקרה שיהיה חסר לו זכרון ? מה הוא ילך לקנות כרטיס מסך מוקדם יותר רק בגלל ה500 שקל?

הוא יוריד בהגדרות? יסתפק במשחקים פחות כבדים?

תזכרו מדברים על כרטיסי דרג גבוה ומכרטיסים כאלה מצפים להגדרות גבוהות ואורך חיים ארוך יותר

פורסם
  • מחבר

לצערי החנות סגורה עכשיו (יום שישי). אני ינסה לדבר איתם ביום ראשון.

ההורים שלי חושבים שזה מוגזם ( :sleep:). עם אני יצליח להוריד את זה ל 300 ש"ח אז רוב הסיכוים שהם יסכימו :P.

פורסם

מה הם יעשו עם כרטיס משומש? הם לא יכולים להחזיר אותו ל BFG,נכון?

אני חושב שהדיל די משתלם, אבל אם תצליח להוריד אותם ל 300ש"ח הוא יהיה ממש משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים