עבור לתוכן

איזה סוג בונדו לקנות? או חומר אחר

Featured Replies

פורסם

הלכתי להום סנטר אמרו לי שבונדו לא נקשר טוב לפלסטיק הציעו לי חומר להדבקת שייש,אבל לא היה כתוב על הקופסה אם זה טוב גם לפלסטיק.

הלכתי שוב לקנה ובנה,ואמרו לי שוב שבונדו לא נקשר טוב לפלסטיק,איזה חומר לקנות?

וכמה צריך לעלות חבילת דיסקיות חיתוך מחוזקות לדרמל? והגלילים של הנייר זכוכית,וגם מברשת פלדה.

איפה אני קונה את כל הדברים האילו?

אני באמצע מודינג ונתקעתי בלי חומרים,יש לי פאנל קידמי שזקוק לתיקון דחוף,ואין לי מושג עם איזה חומר לתקן אותו.

בהום סטנר בכפר סבא אין שום אביזרים לדרמל.

פורסם

מנסיון אישי - בונדו דווקא בסדר על פלסטיק

רק אל תנסה לעוות\לכופף את הפנל, תרים אותו בזהירות ב2 ידיים, שהחיבורים בין הפלסטיק לבונדו לא יתפוצצו

שכן, הפלסטיק גמיש יחסית לבונדו, ואם יווצר עיוות, הבונדו יסדק

ממליץ על "BONDO", שמוכרים באוטודיפו (ואולי גם באייס), עם הציור של המוסטנג האדומה הישנה.

לגבי הדסקיות, אם אתה מדבר על אלו שעשויות פיבר, הם עולות בערך 10 שקלים ליחידה, ובאות בחבילות של 5

בקשר למברשות, יש ניילון, פליז ופלדה (תחליט איזה סוג אתה צריך בוודאות), ויש 3 תצורות (דק, גלגל, וקוני)

לגבי הגלילים של הנייר שיוף, שמתלבשים על הגלגל גומי - זה לא התשובה לשיוף הבונדו

או משייפת חשמלית, או הרבה כוח וסבלנות ועבודה עם נייר זכוכית (אלא אם כן אתה יוצר צורה "מעוותת \ מפלצתית" ואז זה יכול לצאת יפה)

את רוב העזרים לדרמל ניתן להשיג בהום סנטר (ואם אין , ניתן להזמין ע"פ מק"ט)

בהצלחה

פורסם

כדאי גם לשייף בנייר גס במה שאתה מחבר את הבונדו אליו כדי לתת יותר אחיזה ביניהם ובונדו גם לא זול בערך 50 ש"ח לפחית קטנה

וזה על מה שarkadur דיבר עליו:

bondo.jpg

פורסם
  • מחבר

מנסיון אישי - בונדו דווקא בסדר על פלסטיק

רק אל תנסה לעוות\לכופף את הפנל, תרים אותו בזהירות ב2 ידיים, שהחיבורים בין הפלסטיק לבונדו לא יתפוצצו

שכן, הפלסטיק גמיש יחסית לבונדו, ואם יווצר עיוות, הבונדו יסדק

אני מתכוון לסתום את המפרצים של הכונן דיסקטים,בעיקרון אני שם את המגן של המפרץ מהפלסטיק ואז מעליו שם בונדו,וגם אני צריך לתקן 2 שברים קטנים בפאנל

ממליץ על "BONDO", שמוכרים באוטודיפו (ואולי גם באייס), עם הציור של המוסטנג האדומה הישנה.

לגבי הדסקיות, אם אתה מדבר על אלו שעשויות פיבר, הם עולות בערך 10 שקלים ליחידה, ובאות בחבילות של 5

כן אני מדבר על דיסקיות הפיבר.

בקשר למברשות, יש ניילון, פליז ופלדה (תחליט איזה סוג אתה צריך בוודאות), ויש 3 תצורות (דק, גלגל, וקוני)

אני חושב שהפלדה,בעיקרון אני צריך להוריד את הצבע מחלקי המתכת של המארז.

לגבי הגלילים של הנייר שיוף, שמתלבשים על הגלגל גומי - זה לא התשובה לשיוף הבונדו

אני לא מתכוון לשייף עם זה בונדו,רק ליישור של חתכים.

או משייפת חשמלית, או הרבה כוח וסבלנות ועבודה עם נייר זכוכית (אלא אם כן אתה יוצר צורה "מעוותת \ מפלצתית" ואז זה יכול לצאת יפה)

את רוב העזרים לדרמל ניתן להשיג בהום סנטר (ואם אין , ניתן להזמין ע"פ מק"ט)

איך אני יודע את המק"טים של המוצרים שאני צריך?

בהצלחה

תגובות באדום..

תודה (:

פורסם

מנסיון - להוריד צבע עם מברשת פלדה בעזרת דרמל = המון זמן...

לעיתים זה לא שווה את המאמץ..

או משייפת, או נייר זכוכית

ניתן לקנות ראש מברשת שמתאים לפוטר של מקדחה \ מברגה

יש סיכוי שההורדה תהיה גסה מידי, ואז הפח יהיה צריך ל"עידון" בעזרת נייר זכוכית

או שאתה יכול לקנות ראש נייר זכוכית (אוסף של דפים צפופים, כדי לשייף את המשטח) למקדחה\מברגה - שוב , בדומה לראש של דרמל

הם עולים בערך אותו הדבר, והחיסכון בזמן הוא עצום

בקשר למק"טים, באתר של דרמל מן הסתם (כמובן שיש ראשים שלא מיובאים לישראל, אך הם בודדים)

ואני ממליץ לקחת קטלוג של לדיקו מהום סנטר..

פורסם

להוריד צבע בעזרת נייר זכוכית גם לא קצת זמן.. יכול לקחת שנים.

פורסם
  • מחבר

אם אין ברירה אני ארחץ אותו בטרמפנטין :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים