פורסם 2007 ביולי 618 שנים לא נראה כמוני בכלל אני יותר גדול אבל לא כמו המאצו הענק הזה שם.. זה הכי קרוב לתימני בצבע
פורסם 2007 ביולי 618 שנים נעים מאוד, זה אני... (הגבהתי את עצמי קצת שיתאים יותר למציאות..) אנחנו עובדים עכשיו על פוסטר של כל החברה מהעבודה שלנו
פורסם 2007 ביולי 618 שנים נעים מאוד, זה אני... (הגבהתי את עצמי קצת שיתאים יותר למציאות..) אנחנו עובדים עכשיו על פוסטר של כל החברה מהעבודה שלנו יש לכם יותר מידי שעות חופשיות בעבודה חח כמו להומר
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר אנחנו עובדים עכשיו על פוסטר של כל החברה מהעבודה שלנו יש לכם יותר מידי זמן פנוי בעבודה
פורסם 2007 ביולי 618 שנים נעים מאוד, זה אני... (הגבהתי את עצמי קצת שיתאים יותר למציאות..) אנחנו עובדים עכשיו על פוסטר של כל החברה מהעבודה שלנו וואלה דומה קצת עכשיו אני רק צריך לעשות את עצמי רק בלי הליפה. עריכה : הרי לכם [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 618 שנים יש לכם יותר מידי זמן פנוי בעבודה היי היי, משמרת ערב ביום שישי, רוב העסקים שאנחנו נותנים להם שירות בארץ ובחו"ל, די סגורים בזמן הזה... (גם סופ"ש וגם מאוחר כבר) אלא אם כן יש איזה אדמין משועמם מאוד איפשהו שמחליט שיום שישי בערב הוא הולך להתקשר אלינו או לשלוח מייל (קורה לפעמים) התפקיד שלנו (2 אנשים במשמרת) זה לשבת ולהיות בייבי סיטר לאיזה מסך גדול עם כל מיני נתונים מוזרים עליו, ולדאוג ששום דבר לא קורס. מעבר לזה, לראות סרטים וסדרות או לשחק במחשב / PS2, להזמין לזניות וכו'.. בכל מקרה, סקיצה נורא ראשונית של המחלקה הקטנה שלנו :
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר lol יפה מאוד (הרבה הדבקות בפוטושופ) אני מנחש שהתפקיד של little evil זה מנהל או משהו? (האמצעי)
פורסם 2007 ביולי 618 שנים כן מנהל המחלקה שלנו, אני דווקא לא רציתי לעשות אותו רשע, אבל ככה יצא... (וזה GIMP, לא פוטושופ)
פורסם 2007 ביולי 618 שנים לא, לא ערן. הנה גרסה קצת יותר לעניין עדיין זקוקה לשיפוצים , וסמלים מותאמים אישית על החולצות (כבר התחלתי את הרעיון) והחלפת חלק קטן מהדמויות במשהו שדומה יותר למקור אבל בכל זאת נחמד בינתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.