פורסם 2007 ביולי 518 שנים אהלן,הציעו לי לבחור מתנת יומהולדת ללא תקציב[אני הצבתי, 60$, לא רוצה לסחוט יותר מידי :ס], נגן MP4 של קיירטיב [ZVM] כבר יש אז לא צריך נגן, , חשבתי על HDD לעשות איתו רייד עם הקיים שלי ]250GB] אבל זו נראית לי מתנה מעפנה ליומהולדת.בכל מקרה, אני מזכיר שזה צריך להכנס למזוודה בגודל סביר בלי להשבר, אז עדיף שזה יהיה משהו שנועד להיות נייד, או פשוט קטן מספיק.אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע!!
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר אז השלב הבא הוא אוזניות BLUETOOTH שאני לא אגלה לך מאיזו מאה מכשיר הפלאפון שלי X_X אין לי שום מכשיר שמסוגל להשתמש בBT אולי תבקש דברים למודינג כי בחו"ל יש דברים הרבה יותר טובים מבארץ תודה אבל אני חושב שאני עושה עבודה מספיק טובה בלשלול אפשרויות בעצמי, אני צריך רעיונות למה כדאי לקנות לא למה לא כדאי, כאלו יש לי מספיק ;D
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר בע אבל אוזניות כאלו הן לא IN EAR, אני לא אוהב אוזניות קשת....... וגם הEP630 נראה לי מספיקות.בע אני לא מוצא שום רעיון :-\
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אני חושב שהיית צריך לבקש יותר אולי תוסיף כסף משלך ותבקש שיקנו לך פלאפון חדש
פורסם 2007 ביולי 918 שנים חחחח כן מה אף אחד לא יכול להוסיף לך 340$ ואז תקנה IPHONE...סתם בצחוק... אתה יכול לקנות רמקולים חדשים.... (למחשב...)עריכה: בעצם מצטער אתה לא זה לא יכנס למזוודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.