פורסם 2007 ביולי 518 שנים בכל מיקרה יש לי פלאפון סוף סוף[אחרי כימעט חודש+]הביאו לי את הפלאפון הזה [שירותים כימיים230V]מה הוא שווה?אמרו לי להיטעין אותו 24 שעות מזה החרטא הזה?: זה אמיתי? בימנו?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר :'( :'( :'( :'( איזה מבאס זה! אף פעם לא מקשיבים לי!!!@%#@^! יש לו יתרון כל שהוא? משהו נחמד בו? אולי ממשק קליל?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אבל זה דווקא כיף מכשירים של פלאפון לא?שמעתי שהם חסיני ירי.תמיד חיפשתי משהו לזרוק על הדלת שהיא כל פעם נפתחת ונסגרת עם הרוח ועושה רעש מרגיז
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר כן אבל מה אני יעשה אני במסלול עסקים כבר שנים ואבא שלי לא מוכן לצאת מי שמה :'(תודה[taotao]
פורסם 2007 ביולי 518 שנים עוד כמה חודשים פלאפון עוברים לGSM ואז יהיו להם מכשירים נורמלים ולא מכשירים כמו בעולם השלישי.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים לך תעבוד, תרוויח כסף, תרשם למעפילשיותר נוח לך ותקנה מכשיר שיותר טוב לך...מה שההורים הביאו, אתה צריך להגיד תודה, כי אתהלא משלם על זה.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר תצודק אבל בסדר אבל נתתי רשימה של מכשירים ולא הקשיבו לי העדיפו להקשיב לנציגת שירות אותו סיפור אם המזגן לחדר
פורסם 2007 ביולי 518 שנים כנראה שאתה לא מוכר להוריך כאדם אמין ומבין עיניין. בפעם הבאה שהם ירצו לקנות לך משהו ואתה תחלוק על דעתם, תן להם הוכחות לדברים שאתה אומר. לדוגמא, על המכשיר יכולת לתת נתונים יבשים ומחירים של סלולרים אחרים ודיעות של גולשים באינטרנט. תדפיס ותתן להם! כך הם לא יקנו מה שבראש שלהם (או שכן) והם יחשבו פעמיים לפני הקניה.
פורסם 2007 ביולי 618 שנים לך תעבוד, תרוויח כסף, תרשם למעפיל שיותר נוח לך ותקנה מכשיר שיותר טוב לך... מה שההורים הביאו, אתה צריך להגיד תודה, כי אתה לא משלם על זה. על מכשיר כזה הוא ישלם בבריאות
פורסם 2007 ביולי 618 שנים TELIT זה הכי גרוע שיש מניסיון. אתה יכול לדבר רק אם אתה ברחוב, הספיקר מצפצף ויש עוד מלא בעיות. היתרון של החברה הזאתי זה שאי אפשר לשבור את הפלאפונים שלהם ;D הדברים האלה יותר קשים מקיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.