עבור לתוכן

כנסו לקרוא גם אתם המנהלים..

Featured Replies

פורסם

שלום...

ראיתי את התארד האחרון ובו אתם צוחקים עליי... רק שתדעו שאני נבחרתי לפיסיטיפ כי הגיע לי, השקעתי שם,

ושם לא החשיבו אותי לספאמר.... כי לא הייתי אחד כזה...

רק שתדעו הבאן האחרון שקיבלתי היה על שטות... על מה?

על זה שצחקתי עם bidome בתארד העזיבה שלו... אבל מה? גם כל המנהלים ירדו עליו...

אחר כך אמרו לי שזה בגלל שכתבתי "אלוהים אדירים אנשים כאן לא מבינים מה זה ציניות"...

קיבלתי באן, אני קיבלתי את זה... החלטתי להתחיל דרך חדשה.. אז הלכתי לפיסיטיפ.. התחלתי להשתתף אהבתי את

ה- Users ששם והם אהבו אותי.. אין מה להגיד קהילה מצויינת..

חשבתם פעם למה אתם חושבים ש- PcTip על הפנים?? כי המנהלים החדירו לכם את זה לראש... ואל תגידו לי שלא...

עוד משהו... לפני שהסטלן של הפורום יגיב פה (TheHunter ) אז אני רוצה לומר לך משהו... אתה סתם מלהב ששמו לך

תווית של עצבני... וכל ילד בן 5 יתן לך פנס בעין... אז תגיד לי מה אתה משחק אותה? ... אתה ספאמר יותר מכולם פה

ואתה נשארתה פה בפורום רק בגלל שאתה חבר של המנהלים!

אני התחלתי את הדרך החדשה ואתם שמתם לי רגל! אני הולך להשקיע הרבה בpctip ללמוד ולהעיזר בחברי הפורום! ואתם תראו שהפסדתם משתמש שיכל לעזור הרבה בפורום!

למנהלים... זה ההודעה האחרונה שלי בפורום ואני לא יחזור לכאן. יהיה שלום...

פורסם

יופי.

שלום ולהתראות.

פורסם

דבר ראשון,רק שתדעו כמה הזדמנויות הוא קיבל,הוא קיבל הזדמנויות בשביל כולם פה...

ועכשיו לטענות ה"קשות" שלך...אתה לא קיבלת באן על מה שאמרת על רן,אתה קיבלת באן על מצב מתמשך של ספאם,כל דבר שניסינו לא עזר,כל פעם ביקשנו ממך יפה דיברנו עם משתמשים שלא יציקו לך ולא עזר.

אחרי שקיבלת באן וביקשת לחזור סידרנו שתחזור...אתה הבטחת שתשתפר וכצפוי לרוב הצוות זה לא קרה,אז אמרנו למה לנו לנוציא כלכך הרבה כח עליך?

אבל אני לא התיאשתי אמרתי תנו לי אני יטפל בזה...דיברתי איתך קיבלתי הבטחה ממך שלא יראו ממך ספאם יותר....ושוב איכזבת את כולם והודעות ספאם הגיעו ממך על ימין ועל שמאל.

הגענו למצב של מריבות פנמיות בגללך להשאירו אותך או לא,ובסוף הרוב החליט אתה צרך להיות בחוץ כל המאמצים שלנו "לתקן" אותך לא העלו דבר וקיבלת את הבאן לזמן לא מוגדר.

ועכשיו אם מישהו חושב שנעשה עוול לאיימק מוזמן אישית לבוא אלי ולדבר איתי ולשכנע אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים