פורסם 2007 ביולי 518 שנים טוב, זה האוברקלוק הראשון שלי.הגעתי מ 2.1 ג'יגה ארץ ל 2.3נתוני המחשב הם:לוח אם: asus m2n-e מעבד: amd am2 3800+זיכרון: 1024 mb kingston 800 mhzמאורר למעבד פריזר של ארקטיק קולינג.ושתי מאווררים גדולים 120 מקדימה ומאחורה במארז.התמונה של האוברקלוק מצורפת . האם כדאי להעלות עוד?הא ועוד דבר, הידעתם שיש בביוס אפשרות לאוברקלוק "בטוח" עד 10% שרק מגדירים כמה אחוז אוברקלוק רוצים והביוס עושה זאת לבד בלי להתעסק בכל הנתוים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 518 שנים תבדוק את הטמפ' בתוכנה יותר נורמלית..כמו כן תציין מה הטמפ' במאמץ..הא ועוד דבר, הידעתם שיש בביוס אפשרות לאוברקלוק "בטוח" עד 10% שרק מגדירים כמה אחוז אוברקלוק רוצים והביוס עושה זאת לבד בלי להתעסק בכל הנתוים.האופציה הזאת קיימת כבר שנים... ;D
פורסם 2007 ביולי 518 שנים ברור שכדאי לך לעלות עוד.. רק קח בחשבון שמעל ל-10% אתה תצטרך לעלות מתח למעבד.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים ברור שכדאי לך לעלות עוד.. רק קח בחשבון שמעל ל-10% אתה תצטרך לעלות מתח למעבד. לא מחייב כלל..
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אממ ברור שזה לא מחייב,אבל כבעל מעבד כזה אני יודע שמעל ל-10% הוא כבר דורש עוד מתח
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר למה? אתם יכולים להסביר לי איך אני יודע כמה מתח להעלות?הא ועוד דבר:במאוורר arctic cooling freezer המשחה הטרמית היא בצבע אפור כזה, ואני לא יודע אם היא טובה, והיא הייתה קשיחה כזאת כשחיברתי אותו. ככה זה צריך להיות?
פורסם 2007 ביולי 618 שנים תעשה בדיקת מאמץ וברגע שאתה מקבל הודעת שגיאה או המחשב מרסט את עצמו סביר להניח שאז אתה צריך להוסיף עוד קצת מתח למעבד.תעלה את המתח במדרגות קטנות..וחוזר חלילה שוב בדיקת מאמץ.והמשחה שבאה עם גוף הקירור טובה מאד אין לך מה לדאוג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.