פורסם 2007 ביולי 518 שנים http://www.bit-tech.net/news/2007/07/04/early_barcelona_performance_looks_good/1
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אלו הביצועים של מעבדי ה-Opteron,אלו מעבדי שרתים,אני לא חושב שזה יעניין מישהוא,אבל תודה בכל מקרה.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים למה עובדה שיש הבדל כמו שלא משתמשים בשימוש ביתי באקסון של אינטלזה שוק אחר לגמרי
פורסם 2007 ביולי 518 שנים למה עובדה שיש הבדל כמו שלא משתמשים בשימוש ביתי באקסון של אינטלזה שוק אחר לגמריההבדל העיקרי בין אופטרון ל-פאנום יהיה במס' הקישורים שלו ccHT, לאופטרון יהיו יותר חיבורים כאלו בגלל התרוממות הביצועים בתצורה של 4p ומעלה.לדעתי לפאנום יהיה פחות מטמון מ-"ברצלונה".
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אתם עושים צחוק לקחת מה שאורי מראה לכם? Having gathered more information, it turns out that the Barcelona benchmarks are performance estimations for Barcelona at 2.6GHz, not 2.3GHz as originally reported. The results are also based on "internal AMD simulations", so the validity of the results is somewhat questionable.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אתם עושים צחוק לקחת מה שאורי מראה לכם? אני עושה צחוק, AMD עושים צחוק... תסתכל טוב בתרשים, תלמד את החומר ואז תבין מול מי לך ולאינטל יש עסק. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אני לא מבין את הת'ראד הזה. אורי, עם כל הכבוד הקישורים שהבאת זה לתוצאות שאנשים מנחשים שיהיו כאשר הברצלונה תגיע ל2.6 והיום היא עדיין לא הגיעה לתוצאה הזאת לכן אין לדעת מה יהיה כשהיא תגיע ל2.6. ומה אתה שם תמונה של הליבה? את מי זה מעניין? עוד פעם נתונים יבשים אמורים להרשים אותנו כמו שהיה ב2900XT? כשיהיו מבחני ביצועים ראסמיים תפתח תרד, ואם יראו שם שAMD לוקחת את אינטל אני הראשון שיברך (טוב אולי השני אחרי אורי).
פורסם 2007 ביולי 518 שנים פותח התר'דאופטרון מעניין בהחלט.זה מעבד לא רע לאוברקלוק.וההבדל הקטן בינו לבין האתלון זה ערוצי תיקשורת בין הזיכרון מטמון למעבד עצמו.בקשר לברצלונה זה לדעתי מבטיח ומי שחיכה לזה רק ירוויח.שים לב שזה עד 2 גיגה כלומר אפשר להמהיר אותו בלי שום בעיה.וזה כבר ארבע ליבות אמיתי ולא שני דואלים מודבקים.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אח אח אורי הקטאם היה אפשר להריץ קוד על שרטוטים של ליבה, על מצגות, על קבצי PDF ועל מפות דרכים - אז AMD באמת היו במצב טוב.חבל שזה לא ככה... נראה מה עושה הציפ הזה במציאות - בנתיים הדבר היחיד שהוא עושה זה להידחות ולרוץ מתחת למהירות שיחלו לה.כולם מסכימים שהארכיטקטורה לא רעה... אבל ארכיטקטורה היא לא אימפלמינטציה - והיא תיאורטית לחלוטין.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים פותח התר'דאופטרון מעניין בהחלט.זה מעבד לא רע לאוברקלוק.וההבדל הקטן בינו לבין האתלון זה ערוצי תיקשורת בין הזיכרון מטמון למעבד עצמו.בקשר לברצלונה זה לדעתי מבטיח ומי שחיכה לזה רק ירוויח.שים לב שזה עד 2 גיגה כלומר אפשר להמהיר אותו בלי שום בעיה.וזה כבר ארבע ליבות אמיתי ולא שני דואלים מודבקים.להפך זו צפוייה להיות בעיה. אין דבר כזה מרובע ליבות אמיתי הכל בראש שלך.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים להפך זו צפוייה להיות בעיה. אין דבר כזה מרובע ליבות אמיתי הכל בראש שלך. :alcoholic:
פורסם 2007 ביולי 518 שנים כן זה באמת מצחיק וגם פתאטי מצד שני שהטיעון היחיד שיש לך בעד מעבד שלא יצא ואין לך מחבני ביצועים שלו מצחיק ולא קיים ונמצא רק בראש שלך ושל פאנבויז אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.