עבור לתוכן

מבחני ביצועים של AMD QUAD CORE

Featured Replies

פורסם

אלו הביצועים של מעבדי ה-Opteron,אלו מעבדי שרתים,

אני לא חושב שזה יעניין מישהוא,

אבל תודה בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל לא נראה לי שהPHENOM יהיו שונים בהרבה, במיוחד הFX

פורסם

למה עובדה שיש הבדל כמו שלא משתמשים בשימוש ביתי באקסון של אינטל

זה שוק אחר לגמרי

פורסם

למה עובדה שיש הבדל כמו שלא משתמשים בשימוש ביתי באקסון של אינטל

זה שוק אחר לגמרי

ההבדל העיקרי בין אופטרון ל-פאנום יהיה במס' הקישורים שלו ccHT, לאופטרון יהיו יותר חיבורים כאלו בגלל התרוממות הביצועים בתצורה של 4p ומעלה.

לדעתי לפאנום יהיה פחות מטמון מ-"ברצלונה".

פורסם

אתם עושים צחוק לקחת מה שאורי מראה לכם? :s07:

Having gathered more information, it turns out that the Barcelona benchmarks are performance estimations for Barcelona at 2.6GHz, not 2.3GHz as originally reported. The results are also based on "internal AMD simulations", so the validity of the results is somewhat questionable.

פורסם

אתם עושים צחוק לקחת מה שאורי מראה לכם? :s07:

אני עושה צחוק, AMD עושים צחוק...

תסתכל טוב בתרשים, תלמד את החומר ואז תבין מול מי לך ולאינטל יש עסק.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא מבין את הת'ראד הזה. אורי, עם כל הכבוד הקישורים שהבאת זה לתוצאות שאנשים מנחשים שיהיו כאשר הברצלונה תגיע ל2.6 והיום היא עדיין לא הגיעה לתוצאה הזאת לכן אין לדעת מה יהיה כשהיא תגיע ל2.6. ומה אתה שם תמונה של הליבה? את מי זה מעניין? עוד פעם נתונים יבשים אמורים להרשים אותנו כמו שהיה ב2900XT? כשיהיו מבחני ביצועים ראסמיים תפתח תרד, ואם יראו שם שAMD לוקחת את אינטל אני הראשון שיברך (טוב אולי השני אחרי אורי).

פורסם

פותח התר'ד

אופטרון מעניין בהחלט.זה מעבד לא רע לאוברקלוק.וההבדל הקטן בינו לבין האתלון זה ערוצי תיקשורת בין הזיכרון מטמון למעבד עצמו.

בקשר לברצלונה זה לדעתי מבטיח ומי שחיכה לזה רק ירוויח.שים לב שזה עד 2 גיגה כלומר אפשר להמהיר אותו בלי שום בעיה.

וזה כבר ארבע ליבות אמיתי ולא שני דואלים מודבקים.

פורסם

אח אח אורי הקט

אם היה אפשר להריץ קוד על שרטוטים של ליבה, על מצגות, על קבצי PDF ועל מפות דרכים - אז AMD באמת היו במצב טוב.

חבל שזה לא ככה... נראה מה עושה הציפ הזה במציאות - בנתיים הדבר היחיד שהוא עושה זה להידחות ולרוץ מתחת למהירות שיחלו לה.

כולם מסכימים שהארכיטקטורה לא רעה... אבל ארכיטקטורה היא לא אימפלמינטציה - והיא תיאורטית לחלוטין.

פורסם

פותח התר'ד

אופטרון מעניין בהחלט.זה מעבד לא רע לאוברקלוק.וההבדל הקטן בינו לבין האתלון זה ערוצי תיקשורת בין הזיכרון מטמון למעבד עצמו.

בקשר לברצלונה זה לדעתי מבטיח ומי שחיכה לזה רק ירוויח.שים לב שזה עד 2 גיגה כלומר אפשר להמהיר אותו בלי שום בעיה.

וזה כבר ארבע ליבות אמיתי ולא שני דואלים מודבקים.

להפך זו צפוייה להיות בעיה.

אין דבר כזה מרובע ליבות אמיתי הכל בראש שלך.

פורסם

להפך זו צפוייה להיות בעיה.

אין דבר כזה מרובע ליבות אמיתי הכל בראש שלך.

:alcoholic: :lol::kopfpatsch:

פורסם

כן זה באמת מצחיק וגם פתאטי מצד שני שהטיעון היחיד שיש לך בעד מעבד שלא יצא ואין לך מחבני ביצועים שלו מצחיק ולא קיים ונמצא רק בראש שלך ושל פאנבויז אחרים.

פורסם

אלא הן אותן הערכות ביצועים שפורסמו כבר מזמן.

פורסם

בקיצור, אין מה להתרגש. אני רוצה כבר באנצ'ים שלו מול מעבדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים