עבור לתוכן

שאלה בקשר לדו"ח חניה שקיבלתי

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני כחודשיים חניתי בירושלים במקום בו המדרכה היתה בעבר בצבע כחול לבן וצבעו אותה באפור (אני מניח שהעריה צבעה).

הבעיה היא שלמרות שהמדרכה הייתה בצבע אפור- שבו מותר לחנות, עדיין היה תמרור בתחילת המדרכה שאומר שאין לחנות במקום פרט לתו חניה.

זה 2 דברים שסותרים אחד את השני.

בקיצור, בבוקר כשקמתי ראיתי שיש לי דו"ח על החלון,

צילמתי את המקום ויש לי תמונות

יש סיכוי שאני אערער ויבטלו לי את הדו"ח?

לפי מה שנראה לי, העריה ביטלה את הדרישה לתו חניה במקום ופשוט שכחה להסיר גם את התמרור...

אודה לעזרתכם בנושא. :hi:

(שימו לב שאחרי התמרור המדרכה היא כבר בצבע אפור!)

http://www.img-il.com/image.php?file=l5mnkzllzknt.jpg

http://www.img-il.com/image.php?file=qym1mnqm0gzm.jpg

http://www.img-il.com/image.php?file=5otini1k4zjt.jpg

פורסם

אני לא חושב שהעירייה צבעה את זה, הצביעה גרועה וחובבנית, רואים בבירור שהמדרכה המקורית היא כחול לבן, לדעתי אחד השכנים החליט לקחת את המדרכה לעצמו , במקרה כזה הדו"ח שלך תופס ואתה תפסיד בערעור

פורסם
  • מחבר

ואם העריה צבעה את המקום?

המדרכה הזו היא מול מלון. לא בניין מגורים

פורסם

א. הצביעה לא ניראת כ"כ חובבנית יחסית לעיריות

ב. זה מאוד משנה איך מסתכלים על הצביעה כי אפשר להתסכל על זה בחוק/תקנה או כתמרור בכל מיקרה אם זה תמרור אז מצבך יותר טוב כי יש לך שני תמרורים אבל אם זה חוק/תקנה אז התמרור מעליהם ואתה צריך ללכת לפי התמרור

ואחרי קצת חפירה תיאורתית - יש לך סיכוי לדעתי אתה צריך ללכת למשפט תנסה מה אכפת לך? שמעתי על הרבה מיקרים של חוסר בהירות המקום חניה שגרם לביטול דוחות

בהצלחה

פורסם

הסימון הוא גם תמרור אז אם העירייה הייתה צובעה (מבטלת)את זה אז היא הייתה מורידה גם את התמרור האוסר על חנייה ....

פורסם

מבחינת החוק, התמרור לבדו הוא מספיק, ולא חובה שיהיה סימון.

אתה יכול לנסות לברר בעירייה אם התמרור אכן אמור להיות שם. אם הוא בוטל, אז זה כאילו התמרור שם לא חוקי, ויש לך עילה.

פורסם

תעקור את העמוד מהמקום, תמכור אותו לברזל, לך תתלונן בעיריה על הקנס :xyxthumbs:

פורסם

אם חנית במקום ואין לך תו חניה מתאים אז חבל לך על הזמן. תשלם את הקנס ותגמור עם זה.

הצבעים על המדרכה לא חשובים, זה התמרור שחשוב.

פורסם

נכון מאוד התמרור הוא הקובע.....

תעקור את העמוד מהמקום, תמכור אותו לברזל, לך תתלונן בעיריה על הקנס :xyxthumbs:

אתה מוסיף לו חטא על פשע...

פורסם

לפני שאתה הולך למשפט תנסה לכתוב מכתב למחלקת הדוחות בעירייה (או מי שזה לא יהיה)

תתנצל ותסביר בצורה הגיונית ומכובדת למה חנית שם בלי כרטיס חניה, וכמובן תצרף את הצילומים הרלוונטים,

מנסיון עם עיריית ת"א, יש סיכוי שימחלו לך

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

לפני שאתה הולך למשפט תנסה לכתוב מכתב למחלקת הדוחות בעירייה (או מי שזה לא יהיה)

תתנצל ותסביר בצורה הגיונית ומכובדת למה חנית שם בלי כרטיס חניה, וכמובן תצרף את הצילומים הרלוונטים,

מנסיון עם עיריית ת"א, יש סיכוי שימחלו לך

בהצלחה :xyxthumbs:

הניסיון עם עיריית ת"א לא תעזור משום שהוא אומר שזה קרה בירושלים...אבל תנסה בכל זאת

זה לא יזיק ...

פורסם

ברוב המקומות איסור על חניה מתבצע רק באמצעות שלט

זה חוקי לחלוטין...

מצטער אבל אכלת אותה

אם זה עוזר לך גם אני לפני יומיים הפסדתי 100 בגלל חניה בת"א...

:nixweiss:

פורסם

תשלח מכתב זה לא יזיק אם הם לא יורידו או יבטלו אז מקסימום זה ישאר אותו סכום ופעם הבאה תדע....

פורסם

קח מפתח ברגים, לך בלילה לאזור תפתח את 2 האומים בשלט, תוריד תשלט, ותצלם תעמוד בלי שלט, תגיד שאין שם שום שלט, ולכן לא יכלתה לדעת ועוד גם המדרכה באפור, ותשלט תדביק על הדלת בבית אם משהו, ככה גם יבטלו תדוח, גם תקבל שלט לדלת (לי יש של זהירות מוקשים D:)

פורסם

אתם נותנים עצות אחיתופל >:(

צחוק צחוק, אבל מישהו עוד יעשה את זה ויתפס, ובסוף גם הבדרן יאלץ להסביר לשופט שהכל היה בצחוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים