עבור לתוכן

המלצתכם לכרטיס מסך- PCI-E תקציב 1.2K גג!!

Featured Replies

פורסם

שמע :cool2:

אני בטוח שאתה כבר מבולבל ולא יודע איזה כרטיס לקחת.

הבנת ש 1950XT הוא כרטיס חייתי וחזק.

התקציב שלך לא מאפשר כרטיס חזק שתומך גם בדראק10

הבנת גם שהכרטיס של ספייר הוא מין סוג של טרקטורון שבשעות הפנאי מסוגל גם להריץ משחקים.

יופי.

ההמלצה שלי אליך היא לקחת את הכרטיס הזה:

1950XT 512MB + קירור מורכב של AC X2 במחיר מעולה של 1270 ש"ח

יותר משתלם מזה אני לא מכיר

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4075

תתחדש :xyxthumbs:

• תגובות 37
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אחי, על הכרטיס ב-KSP הם נותנים רק שנה אחריות שזה נראה לי קצת מידי... לא?? :nixweiss:

לכן, נראה לי שאני אלך על הספיר בדגם של X1950XT 256MB כי יותר מזה ברור שיש אבל זה לא בתקציב... :nono:

אבל לא יודע, יכול להיות שאני כן אחליט ללכת על X1950XT 512MB של POWERCOLOR..

כרגע ההתלבטות שלי היא בין זה של POWERCOLOR לזה של SAPPHIRE..

העניין הוא כזה :: האם שווה לי להשקיע 1270 ש"ח בכרטיס שיש עליו רק שנה אחריות??? ???

פורסם

אחי, על הכרטיס ב-KSP הם נותנים רק שנה אחריות שזה נראה לי קצת מידי... לא?? :nixweiss:

לכן, נראה לי שאני אלך על הספיר בדגם של X1950XT 256MB כי יותר מזה ברור שיש אבל זה לא בתקציב... :nono:

אבל לא יודע, יכול להיות שאני כן אחליט ללכת על X1950XT 512MB של POWERCOLOR..

כרגע ההתלבטות שלי היא בין זה של POWERCOLOR לזה של SAPPHIRE..

העניין הוא כזה :: האם שווה לי להשקיע 1270 ש"ח בכרטיס שיש עליו רק שנה אחריות??? ???

מה שיותר מוזר לי בכרטיס מסך מהחנות KSP הוא שה- MGH עומד על 800 והביאו לך בעמודים הקודמים אותו הכרטיס עם אותם הזכרונות ו- 3 ששנים אחריות עובד ב- 1200 MGH או משהו כזה ??

אני לא טועה .. שיותר מתלם בהרבה .. השאלה באיזה מהירות (DDR)

PWOER COLOR עדיפים אחי אבל SAPPHIRE יותר ידידותיים :):jump:

"RADEON X1950 XT core (625MHz)

256MB GDDR3 onboard memory (1800MHz)

Windows Vista 3D environment Support

48 pixel shader processors

Tv-Out

PCI Express x16 / CrossFire support

Pixel Shader Version 3.0

Video Acceleration of: MPEG-2, MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1, and H.264

Dual DVI"

פורסם

דרך אגב אם אתה עוד מעוניין בכרטיס ה256 מגה, אז הכרטיס של ספיר, הגיע לskypc אם אתה מתעניין... עולה 1060.. הכרטיס בעל ה512 מגה, עולה הרבה יותר, 1510

פורסם

בנועה יש לך ב1060 עם שנתיים אחריות.

פורסם

בנועה יש לך ב1060 עם שנתיים אחריות.

על מה אתה מדבר בדיוק? יש ב1080 את הכרטיס של ה256 מגה, והוא באמת עם שנתיים אחריות, אבל למה לעשות כזה דבר טיפשי, כשבסקייפיסי הוא עם 3 שנים וגם זול ב20 שקל?

פורסם
  • מחבר

הניין הוא שאני מחפש חנות במרכז ועל נועה שמעתי דברים נוראיים....

לגבי המהירות:: יש הבדל של 200DDR שאני לא יודע עד כמה הוא משמעותי..

לכן השאלה שלי היא בקשר לאחריות.. שווה לשלם סכום כזה של כסף בשביל שנה אחריות או ללכת על הספיר עם 3 שנים אחריות??

פורסם

הניין הוא שאני מחפש חנות במרכז ועל נועה שמעתי דברים נוראיים....

לגבי המהירות:: יש הבדל של 200DDR שאני לא יודע עד כמה הוא משמעותי..

לכן השאלה שלי היא בקשר לאחריות.. שווה לשלם סכום כזה של כסף בשביל שנה אחריות או ללכת על הספיר עם 3 שנים אחריות??

הייתי הולך על כרטיס הספיר, בגלל האחריות, החנות היא במרכז, ואם אתה רוצה לשלם כסף כדי לקבל 512 אז תשלם מחיר מלא, עוד 200 שקל פחות או יותר ממה שהוא עולה בKSP, ותקבל אחריות מלאה.. חבל סתם להידפק אחר כך.. אם יקרה חס וחלילה משהו לכרטיס אחרי שנה מה אתה אמור לעשות? להיתקע עם הכרטיס ביד ולאכול את הלב? 3 שנים זה מספיק זמן כדי להנות מהכרטיס בשקט, ומקסימום אם קורה משהו אחרי 3 שנים אז גם ככה כבר משדרגים את המחשב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים