עבור לתוכן

מעוניין להתחיל OC למעבד..

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי אבל לא יודע מאיפה להתחיל ומה לעשות..

אתה המפרט אתם יכולים לראות בצד, אני רוצה OC קטן שלא יצריך קניית קירור וכו'..

יש אפשרות שתעזרו לי?

תודה

פורסם

דבר ראשון בתור התחלה יהיה טוב אם תכתוב את זה בפורום המתאים, למשל אוברקלוקינג וקירור.

בכל זאת יש לך במדריכים של האתר את כל מה שצריך...

פורסם
  • מחבר

קראתי את המדריכים של האתר וזה לא עונה לי על מה שאני רוצה כי אני לא רוצה לעשות OC כול כך רציני רק משהו קטן כדי לראות איך זה וגם ביגלל שאני לא הולך להשתמש בקירור חוץ מהמקורי של המעבד..

אז אני רוצה לדעת איזה תוכנות אני צריך איך משתמשים בהן ואחרי נגיד שאני עושה את ה-OC אז איך אני בודק בכל את השיפור ועל כמה MGZ המחשב שלי עובד לאחר ה OC?

תודה.

פורסם

טז במקום לעלות את המתח שכתוב במדריך תשים מתח שמתאים לך.....

ותביא את המפרט................................................... =]

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, המפרט אחי רשום בצד וגם אם הייתי יודע לאן להכנס בישביל לעלות את המתח לא הייתי פותח נושא חדש..

אני חושב גם קודם כול להוריד תוכנות שבודקים יציבות וטמפ' לפני שאני מתחיל ולראות את המצב לפני ולעדכן פה לא?

אם כן אני אשמח לשמות של תוכנות שאני צריך להוריד וקצת הסבר על כול אחת.. ואיך משתמשים בהן..

ככה אני יוכל להביא תמונות של המצב לאחר שאני יתחיל.

תודה.[br]פורסם בתאריך: 5.07.2007 בשעה 11:35:49

תודה על התגובה, המפרט אחי רשום בצד וגם אם הייתי יודע לאן להכנס בישביל לעלות את המתח לא הייתי פותח נושא חדש..

אני חושב גם קודם כול להוריד תוכנות שבודקים יציבות וטמפ' לפני שאני מתחיל ולראות את המצב לפני ולעדכן פה לא?

אם כן אני אשמח לשמות של תוכנות שאני צריך להוריד וקצת הסבר על כול אחת.. ואיך משתמשים בהן..

ככה אני יוכל להביא תמונות של המצב לאחר שאני יתחיל.

תודה.

מישהו אפשר קצת עזרה?

סליחה על הדאבל אבל הורדתי את התוכנה S&M הפסעלתי אותי שהיא הייתה בלשונית CPU וזה לקח איזה 20 דקות עד שהיא סיימה ובמהלך פעולתה היו כול מיני אזהרות כאלה ועשיתי אישור (זה עוד לפני שהתחלתי OC).

אני מעוניין להתחיל OC ולא יודע איך אם מישהו יכול לעזור תודה.!

פורסם

זה לא דאבל. סתם ערכת ת' הודעה שלך וציטט את עצמך =\

חכה שיעבירו את זה לפורום אוברקלוקינג וקירור.

והנה, זה מדריך שאין בעמוד המדריכים:

http://hwzone.co.il/guides/overclocking_part1/

פורסם

זה כן דאבל, זה לפחות מה שהוא ניסה לעשות

הוא עשה תגובה אחרי תגובה וזה חיבר לו אוטומטי

פורסם

זה חדש הדבר הזה.. פעם ראשונה אני רואה שזה מחבר.. בכל מקרה, מגניב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים