עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

האם אתם חוסמים מודעות טקסט?

האם אתם חוסמים מודעות טקסט? 1,564 הצבעות

1. 1. האם אתם חוסמים מודעות טקסט?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

טוב, ברשות עמרי ביקשתי לפתוח את הדיון הזה.

אני אחראי הפרסום באתר (מלפני 3 חודשים :) ), וזה נראה לי דווקא דיון מעניין - כל עוד הוא ישמר בכללים ועם תרבות דיון.

אז קודם כל: לא, לא יהיה פה לדבר על איך עושים את זה, ועל איך חוסמים. זה לא פה כי כמדיניות אנחנו מתנגדים לזה בדיוק כמו שאנחנו מתנגדים להורדות לא חוקיות.

אני חוסם את כל הבאנרים באתרים בהם אני גולש על בסיס קבוע, בין אם זה מודעות טקסט ובין אם זה פרסומות פלאש צבעוניות.

כמה אתה מוכן לשלם על גליון של בלייזר? וכמה על עיתון של ידיעות אחרונות?

שמת לב ש-60% מהעמודים בבלייזר ו-35% משטח הדפים בידיעות (לא בסופי שבוע, שם זה יותר) הם פרסומות?

המודל הכלכלי של כל תקשורת המונים היום הוא פרסום - בלי פרסום היית משלם כל יום 50 שקלים על עיתון יומי וכל חודש כמה מאות שקלים על המגזין האהוב עליך. מה לעשות שמחיר התקשורת זה לא רק הנייר או המדיה, ולא רק ההפצה וההדפסה, אלא גם הרבה מאוד אנשים שעובדים על התוכן, כותבים אותו, מעמדים אותו ומכינים אותו בשבילך.

אם מחר YNET יחליט שהוא לא יכול יותר כי 80% מהגולשים בישראל חוסמים פרסומות, ויתחיל לגבות מנוי חודשי למי שרוצה לקרוא (כמו שהוושינגטון פוסט נדמה לי עושה) - מי ירוויח ומי יפסיד מזה?

במקום לנסות לראות את הדברים מנקודת המבט של המשתמשים ולחשוב איך אתה גורם להם לחיות בשלום עם הפרסומות אתה נעלב כי הם לא מוכנים לסבול את הפרסומות הצעקניות והמציקות שלכם.

אני לא חושב שהבנת את איתי נכון.

אני מסכים איתך שהשיקול של הגולשים הוא מאוד חשוב, ואנחנו מאוד נזהרים עם סוג הפרסומות שתראה אצלנו. לא תראה פה פופאפים, לא תראה פה פופאנדרים, בנתיים רק סירבנו לפרסומות פלאש על כל המסך עם X קטן ולא ראית פה פרסומות עם סאונד.

גם אנחנו גולשים באתר, וחושבים לא רק איפה הפרסום יהיה הכי אפקטיבי (שזה דבר חשוב) אלא גם איפה הוא יעזור לקורא שמחפש אותו ולא יפריע לקורא שכבר ראה אותו.

אני יכול להבין אתרים אחרים שדוגלים בדגלים אחרים משלנו. אני לא בא לבקר אף אחד, ואני מקבל את זה שיש מקומות שצריכים להאכיל את העובדים שלהם.

לא נעים לי עם פרסומות קולניות בוואלה שמדברות גם בלי שאני עובר עליהן? אני לא גולש בוואלה. אבל אני לא גונב את התוכן של וואלה בזה שאני גולש בלי שהוא מקבל את התמורה שהוא אמור לקבל על זה שאני קורא חומר בחינם.

האינטרנט הוא מקום חדש, ולפעמים נדמה לנו שאפשר לקחת הכל בחינם וזה שייך לאבא שלנו.

אני לא בא לחנך אף אחד, וכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אבל בשורה התחתונה - לחסום את הפרסומות באתר שאתה אוהב את התוכן שלו ומשרת אותך, זה כמו לצבוע בלבן את כל הפרסומות בעיתון וזה יוביל רק לזה שתוכן איכותי יהיה בתשלום.

• תגובות 62
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לציין באמת שהפרסומות בHW הכי סולידיות.

אני מתכוון באינדקס הפורומים, בעמוד הראשי אני לא מבקר אף פעם.

שימו לב שהם תיכננו את הפרסומות בצורה שלא תאריך את העמוד, במיוחד הפלאש...

אבל אכן הפרסומות באתרים כמו YNET וNRG ממש בלתי נסבלות ולא עולות על הדעת.

אז נכון, הפרסום מוכר, ונכון, כל הפלאשים האלה מושכים את העניים, אבל מרחיקים אותנו, הגולשים.

פורסם

מלבד ממספר הכניסות, יש דרך למפרסם לדעת אם הגולשים מתעלמים מהפרסומת, או שהם פשוט לא רואים אותה?

פורסם

לא זכור לי אפילו פעם אחת שקניתי משהו בגלל פרסום שראיתי באינטרנט.

פורסם

מלבד ממספר הכניסות, יש דרך למפרסם לדעת אם הגולשים מתעלמים מהפרסומת, או שהם פשוט לא רואים אותה?

לפי מה שאני יודע, ההכנסה מפרסומות מתחלקת ל2 סוגים, מפעיל האתר מקבל סכום מסויים על כל צפיה בפרסומת, ז"א כניסה לעמוד שבו מופיעה הפרסומת, וסכום גדול יותר על כל כניסה, ז"א הקלקה על הפרסומת.

אם מישהו חוסם את הפרסומת, אז 2 הסוגים מתבטלים אוטומטית.

תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

תודה לנושא הזה שפתח לי את העיניים

ואני לא צריך לסבול יותר את הפרסומות המציקות האלה

:nono: :nono:

פורסם

יחסית לפורטלים הגדולים הפרסומות פה עוד איכשהו בסדר (חוץ מהבאנר המעצבן של הביקורות שנגלל עם העמוד ומופיע בכל דף באתר)

חשוב לציין שאין לי שום דבר נגד הפרסומות באתר, אלא יש לי התנגדות לסוג כזה של פרסום באופן כללי.

בעיתון אומנם יש פרסומות, אבל לרוב אפשר להפוך את העמוד ולהתעלם מהן. לעומת זאת, באתרים ששמים פרסומות מרובות בכל דף, הפרסומות ממוקמות בצורה כזו שהן יבלטו לעין. לאורך זמן זה ממש מעצבן ומפריע בקריאה של התוכן

האפשרות לחסום פרסומות היא אחת מהסיבות שעברתי להשתמש בפיירפוקס, העניין היה לעיתים בלתי נסבל ב-IE6.

הצגתם פה את חסימת הפרסומות כגניבה, לדעתי זאת זכות של המשתמש בדיוק באותה מידה שהאתר לא יכול להכריח אנשים ללחוץ על פרסומות, לקנות רק מיצרנים מסויימים או רק מחנויות כאלה ואחרות (אחרת הגולשים פשוט יעזבו אותו).

אם הפרסומות הן מקור הרווח היחיד של האתר (ואני ממש לא מאמין שזה המצב) מצידי הייתי מוכן שהאתר יגבה תשלום סמלי עבור הכניסה, כי התוכן הקיים פה בפורומים ובאתר עצמו בכלל-שווה זהב :)

פורסם

גם לכם עכשיו הייתה בעיה להכנס לאינדקס?

איפה שהפרסומת למעלה מול הלוגו הייתה הודעה שאמרה שמשהו לא מותקן ושאני אקרא את install.txt file

ראשיים נגעתם בפרסומות? ;D

פורסם

אם כבר פרסומת כזאת מושקעת(כמו שיש משמאל) למה לא לעשות ממנה קצת כסף?

פורסם

הצגתם פה את חסימת הפרסומות כגניבה, לדעתי זאת זכות של המשתמש בדיוק באותה מידה שהאתר לא יכול להכריח אנשים ללחוץ על פרסומות, לקנות רק מיצרנים מסויימים או רק מחנויות כאלה ואחרות (אחרת הגולשים פשוט יעזבו אותו).

אם הפרסומות הן מקור הרווח היחיד של האתר (ואני ממש לא מאמין שזה המצב) מצידי הייתי מוכן שהאתר יגבה תשלום סמלי עבור הכניסה, כי התוכן הקיים פה בפורומים ובאתר עצמו בכלל-שווה זהב :)

הטיעון שלך לא תופס מים. אתה יכול לדבר עד מחר, אבל בוא תסביר לי, חד וחלק, איך זה לא גניבה.

למה בדיוק זו זכותו של המשתמש לעשות שימוש בתוכן שלי, בלי שהוא משלם עבורו וכשהוא מפר את החוזה הלא כתוב ביננו? לא אמרתי לך לקנות רק מיצרן מסויים, לא אמרתי לך ללחוץ על פרסומות או כל שטות אחרת שפלטת. אבל אתה החלטת לפגוע לי בדרך קיום האתר, ועוד טוען שזו זכותך.

חובת ההסבר היא עליך.

תסביר לי גם את הציטוט שלך "ואני ממש לא מאמין שזה המצב" - בוא תגיד לי מאיפה אתה חושב שהאתר מרוויח כסף כדי לשרוד מלבד פרסומות? או מאיפה ידיעות או מעריב מרוויחים כסף.

והטיעון האחרון שאתה היית מוכן לשלם, טוב, אז בדקו את זה, וכנראה שלא היית מסכים לשלם. להגיד זה יפה, אבל מעטים האתרים שחיים על מנויים בתשלום.

בגלל שזה האינטרנט - אתה חושב, נו - כוס אמו, אין פה חוקים ונעשה בית זונות.

ולבחור ששאל.

מי שחוסם פרסומות פוגע בהכנסות של האתרים בהם הוא גולש. הם לא מקבלים עליו תשלום מהמפרסמים. הוא לא רואה פרסומות - המפרסמים לא משלמים עליו.

פורסם

מי שחוסם פרסומות פוגע בהכנסות של האתרים בהם הוא גולש. הם לא מקבלים עליו תשלום מהמפרסמים. הוא לא רואה פרסומות - המפרסמים לא משלמים עליו.

באמת המפרסמים יודעים אם הפרסומת שלהם נחסמה?

פורסם

חבל שאין אפשרות לחסום את הפרסומות אבל שהם עדין יהיו שם, שיטענו ברקע (שהבעלים יקבלו עליהם כסף) אבל שלא יראו אותם.

פורסם

ואז אתה גונב מהמפרסמים כסף. זה לא משנה.

פורסם

זה לא שמישהו באמתלוחץ עליהם

פורסם

בערך כמה עולה להחזיק אתר כמו hwzone?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.