עבור לתוכן

e6600 VS AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2

Featured Replies

פורסם

אורי אתה הוזה C2D לא קופאים סתם מאוויר ולא נעליים.

פורסם

אוי... עומרי מה יהיה, גם אתה יורד לרמה הזאת?

נתחיל בזה שמעבדי 5600-6000 X2 טובים יותר ממשפחת ה-FX62 אם כבר תביא את FX74.

איזה הבדל יש בין FX-62 ל5600?

שניהם 2800 מגה הרץ 1MB מטמון

בדיוק אותו מעבד ואותה ארכיטקטורה

וה6600 דורס את הFX-62 בבנצ'מארק שאתה! הפנית אליו

עומרי אתה לא מתיחס לבעיתיות של העניין פה, ידוע לי שבבנצ'נמרקים בתנאי מעבדה מעבדי C2D מעל ל-E6600 מהירים יותר, אבל...

יש בנצ'מרק אחד שאף אחד לא בדק, ובמקרה באתר הנ"ל יש הוכחה לזה.

כאשר מביאים את מעבדי C2D לבנצ'מרקים שמתבססים על חווית משתמש, מה שנקרא: User experience אז האמת יוצאת לאור!

רוב המשתמשים במחשב, לא יושבים עם סטופר מול המחשב! הם עובדים בכמה תוכנות יחד, ופה הנקודה. מעבדי C2D נכנסים לקפאון ופאוסים בניצול של 100% לליבות, זה קורה בעקבות צוואר-בקבוק של ה-FSB, התרוקנות הקאש לא מהירה מספיק גורמת ל-Cache trashing וגם Buffer overflow.

והבנצ'מארק הזה שצירפתי מראה לך כמה זה לא נכון, גם בבנצ'מארק של הAPACHE הC2D לוקח בגדול

לצערי רוב ציבור המשתמשים לא שמים לב לעניין מפני שתמיד קל לאשים את ה-WIN, העיקר יש להם מעבד מותג C2D והוא "מהיר" על-פי בנצ'מרקים בתנאי מעבדה, עד שמגיעים לשימוש יום יומי ומבינים שחווית השימוש יותר חשובה מסתם בנצ'מרקים.

מצד אחד יש את חווית השימוש הסובייקטיבית שלך, מצד שני יש מאות מבחני ביצועים אובייקטיבים עם תשובה שונה לגמרי

מעניין לאיזה צד להאמין...

אם אתה שואל מאיפה הנסיון שלי על C2D, אז יש לי במשרד בעבודה MacPro X2 מעבדי XEON.

כשאני עובד איתו בפוטושופ הוא יותר מהיר מ-PowerMac G5 גם עם 2 מעבדים, אבל במולטי-טאסקינג וחווית שימוש ה-G5 לא רואה את האינטל ממטר, רק בגלל זה רוב העובדים במשרד מעדיפים אותו. ואל תגיד לי WIN כי פה מדובר במערכת יוניקס OS X .

בקיצור מעבדי C2D הם משהו כמו K8+ משופר, לא יותר מזה. ואם זה מה שאינטל הצליחה להביא לאחר 3 שנים של ביזיון?

למעשה הם כמו K8++

כי הם גם יותר טובים וגם עושים את זה במהירויות שעון הרבה יותר נמוכות

אז תסביר לי בבקשה, איך זה שמעבד כפול ליבה 6000 מביס מעבד מרובע ליבות של אינטל במשימות קריטיות של Web server ?

אז תסביר לי איך באותו בנצ'מארק, באותו אתר ה6600 (שללא ספק יותר איטי מהQX6700 ) דורס את הFX-62?

כנראה שאתה לא רוצה להכיר בעובדות.

אירוניה במיטבה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים