עבור לתוכן

ההבדל בין המרובעי ליבה לבין הE6600 זה כמו ההבדל בין E6600 לבין הפנטיום 4 ?

Featured Replies

פורסם

כמה הQ6600 יעלה אחרי ירידת מחירים?

ההשערה שפה בארץ זה יהיה כ1500 ש"ח.

• תגובות 37
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יוצרי התוכנות מחפשים משאבים כדי להציג את הביצועים הטובים ביותר של התוכנות שהם יוצרים.

ברגע שהשוק הביניים משתדרג למשאבים תאורתיים כפולים ממה שהיו לפני כן הם ירצו לנצל את המשאבים האלו לטובתם.

אנלא חושב שבדיוק הבנת את מה שכתבתי...

פורסם

החומרה/מרובי ליבה מקדימה את התוכנה/ישומים , כמו שקורה בדרך-כלל , לכן לוקח זמן עד שמרובי ליבה ימצו את מלוא הפוטנציאל הגלום בהם

פורסם

למה השוואה לא נכונה?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 23:29:08

לך תלמד אתה עברית כולם הבינו חוץ ממך

דפקט

תמתן בבקשה את השפה שלך.

פורסם

החומרה/מרובי ליבה מקדימה את התוכנה/ישומים , כמו שקורה בדרך-כלל , לכן לוקח זמן עד שמרובי ליבה ימצו את מלוא הפוטנציאל הגלום בהם

פה אתה טועה

למפתחים אין בעיה לתמוך בכמה ליבות שאתה רוצה אז לפני שיצאו מרובעים הם עשו להם חיים קלים ונחמדים ועשו שהתוכנה תעבוד עם 2 ליבות

עכשיו כדי להתאים אותם ל4 ליבות הם צריכים לכתוב חלק מהתוכנה מחדש ולחלק מהם אין ממש רצון כזה אז הם לא עושים את זה

(במשחקים הדבר דומה מכיוון שלהתאים משחק למספר רב של ליבות לרוב יגדיל את זמן הפיתוח משמעותית)

פורסם

חבר'ה ,

אני חקרתי הרבה את ההבדלים ביניהם בעזרת אתרים שעשו מבחני השוואה,

וכולם יצאו אותו הדבר המרובע ליבות חלש יותר מהכפול ליבה.

וגם אם יהיו תוכנות שידעו להשתמש בריבוי ליבות, עדיין הכפול יהיה יותר חזק מהמרובע!!!

מפני של-Q6600 יש פיצול לשני מעבדים בעלי כפול ליבה, והפיצול גורם לאיטיות בתזרים עיבוד הנתונים ובביצועים !!!

אם המעבד היה בנוי עם 4 ליבות בצורה מאוחדת כמו הכפול ליבה, אזי היה תזרים עיבוד נתונים יותר טוב...ויהיה יותר חזק....

פורסם

חבר'ה ,

וגם אם יהיו תוכנות שידעו להשתמש בריבוי ליבות, עדיין הכפול יהיה יותר חזק מהמרובע!!!

מפני של-Q6600 יש פיצול לשני מעבדים בעלי כפול ליבה, והפיצול גורם לאיטיות בתזרים עיבוד הנתונים ובביצועים !!!

אם המעבד היה בנוי עם 4 ליבות בצורה מאוחדת כמו הכפול ליבה, אזי היה תזרים עיבוד נתונים יותר טוב...ויהיה יותר חזק....

disagree

פורסם

same thing here.

פורסם

נו , אז אם הייתם קונים מעבד בסוף החודש , לא הייתם קונים מרובע ליבה ?

לפי התאורים שלכם שהוא יותר איטי ולא מנוצל , זה יהיה ממש טעות לקנות מרובע ליבה וגם לשלם יותר , בכלל

פורסם

חבר'ה ,

תביא השוואה אחת.

פורסם

חבר'ה ,

ללא ספק יש בעיות בהעברת הנתונים בין הליבות כיוון שהנתונים עוברים קודם לזכרונות ואז חוזרים למעבד השני...

מכאן ועד להשוות אותו ל E6600??

ופנטיום D הוא פחות טוב מה פנטיום 4?

פורסם

אין היום כמעט תוכנות שתומכות בריבוי ליבות, משחקים אפילו לא תומכים בשתיים כיום (אולי כמה בודדים).

לכן אין ניצול של 4 הליבות כיום, ברגע שיהיה ניצול ההבדל יהיה גדול, אבל כעת אין את הניצול הזה אז אין הבדל ולכן

הריבוי רק מכביד. אני בכלל חושב שעדיף לקחת איזה E4500 נחמד ולהטיס אותו 3.2 ככה...

פורסם

בגלל שאין תמיכה ב 4 ליבות אין שימוש ב4 ליבות ואין גריעה ב 4 ליבות.

פורסם

על מה את מדברים?

ישנן השוואות בין יישומים ומשחקים שאינם מותאמים לריבוי ליבות ועדין פועלים הרבה יותר טוב במעבד כפול ומרובע.

גם כשאין תמיכה יש ישפור בביצועים.

פורסם

אתם מתחילים להוציא את הדברים שלי מהקשרם אז אני אסכם.

כן ה Q6600

הוא אכן מעבד יותר טוב.

הוא לא עולה יותר ונותן פחות לאלו שחושבים ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים