פורסם 2007 ביולי 418 שנים יוצרי התוכנות מחפשים משאבים כדי להציג את הביצועים הטובים ביותר של התוכנות שהם יוצרים.ברגע שהשוק הביניים משתדרג למשאבים תאורתיים כפולים ממה שהיו לפני כן הם ירצו לנצל את המשאבים האלו לטובתם.אנלא חושב שבדיוק הבנת את מה שכתבתי...
פורסם 2007 ביולי 418 שנים החומרה/מרובי ליבה מקדימה את התוכנה/ישומים , כמו שקורה בדרך-כלל , לכן לוקח זמן עד שמרובי ליבה ימצו את מלוא הפוטנציאל הגלום בהם
פורסם 2007 ביולי 518 שנים למה השוואה לא נכונה?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 23:29:08לך תלמד אתה עברית כולם הבינו חוץ ממךדפקטתמתן בבקשה את השפה שלך.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים החומרה/מרובי ליבה מקדימה את התוכנה/ישומים , כמו שקורה בדרך-כלל , לכן לוקח זמן עד שמרובי ליבה ימצו את מלוא הפוטנציאל הגלום בהםפה אתה טועהלמפתחים אין בעיה לתמוך בכמה ליבות שאתה רוצה אז לפני שיצאו מרובעים הם עשו להם חיים קלים ונחמדים ועשו שהתוכנה תעבוד עם 2 ליבותעכשיו כדי להתאים אותם ל4 ליבות הם צריכים לכתוב חלק מהתוכנה מחדש ולחלק מהם אין ממש רצון כזה אז הם לא עושים את זה(במשחקים הדבר דומה מכיוון שלהתאים משחק למספר רב של ליבות לרוב יגדיל את זמן הפיתוח משמעותית)
פורסם 2007 ביולי 518 שנים חבר'ה ,אני חקרתי הרבה את ההבדלים ביניהם בעזרת אתרים שעשו מבחני השוואה,וכולם יצאו אותו הדבר המרובע ליבות חלש יותר מהכפול ליבה.וגם אם יהיו תוכנות שידעו להשתמש בריבוי ליבות, עדיין הכפול יהיה יותר חזק מהמרובע!!!מפני של-Q6600 יש פיצול לשני מעבדים בעלי כפול ליבה, והפיצול גורם לאיטיות בתזרים עיבוד הנתונים ובביצועים !!!אם המעבד היה בנוי עם 4 ליבות בצורה מאוחדת כמו הכפול ליבה, אזי היה תזרים עיבוד נתונים יותר טוב...ויהיה יותר חזק....
פורסם 2007 ביולי 518 שנים חבר'ה ,אני חקרתי הרבה את ההבדלים ביניהם בעזרת אתרים שעשו מבחני השוואה,וכולם יצאו אותו הדבר המרובע ליבות חלש יותר מהכפול ליבה.וגם אם יהיו תוכנות שידעו להשתמש בריבוי ליבות, עדיין הכפול יהיה יותר חזק מהמרובע!!!מפני של-Q6600 יש פיצול לשני מעבדים בעלי כפול ליבה, והפיצול גורם לאיטיות בתזרים עיבוד הנתונים ובביצועים !!!אם המעבד היה בנוי עם 4 ליבות בצורה מאוחדת כמו הכפול ליבה, אזי היה תזרים עיבוד נתונים יותר טוב...ויהיה יותר חזק....disagree
פורסם 2007 ביולי 518 שנים נו , אז אם הייתם קונים מעבד בסוף החודש , לא הייתם קונים מרובע ליבה ?לפי התאורים שלכם שהוא יותר איטי ולא מנוצל , זה יהיה ממש טעות לקנות מרובע ליבה וגם לשלם יותר , בכלל
פורסם 2007 ביולי 518 שנים חבר'ה ,אני חקרתי הרבה את ההבדלים ביניהם בעזרת אתרים שעשו מבחני השוואה,וכולם יצאו אותו הדבר המרובע ליבות חלש יותר מהכפול ליבה.וגם אם יהיו תוכנות שידעו להשתמש בריבוי ליבות, עדיין הכפול יהיה יותר חזק מהמרובע!!!מפני של-Q6600 יש פיצול לשני מעבדים בעלי כפול ליבה, והפיצול גורם לאיטיות בתזרים עיבוד הנתונים ובביצועים !!!אם המעבד היה בנוי עם 4 ליבות בצורה מאוחדת כמו הכפול ליבה, אזי היה תזרים עיבוד נתונים יותר טוב...ויהיה יותר חזק....תביא השוואה אחת.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים חבר'ה ,אני חקרתי הרבה את ההבדלים ביניהם בעזרת אתרים שעשו מבחני השוואה,וכולם יצאו אותו הדבר המרובע ליבות חלש יותר מהכפול ליבה.וגם אם יהיו תוכנות שידעו להשתמש בריבוי ליבות, עדיין הכפול יהיה יותר חזק מהמרובע!!!מפני של-Q6600 יש פיצול לשני מעבדים בעלי כפול ליבה, והפיצול גורם לאיטיות בתזרים עיבוד הנתונים ובביצועים !!!אם המעבד היה בנוי עם 4 ליבות בצורה מאוחדת כמו הכפול ליבה, אזי היה תזרים עיבוד נתונים יותר טוב...ויהיה יותר חזק....ללא ספק יש בעיות בהעברת הנתונים בין הליבות כיוון שהנתונים עוברים קודם לזכרונות ואז חוזרים למעבד השני...מכאן ועד להשוות אותו ל E6600??ופנטיום D הוא פחות טוב מה פנטיום 4?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אין היום כמעט תוכנות שתומכות בריבוי ליבות, משחקים אפילו לא תומכים בשתיים כיום (אולי כמה בודדים).לכן אין ניצול של 4 הליבות כיום, ברגע שיהיה ניצול ההבדל יהיה גדול, אבל כעת אין את הניצול הזה אז אין הבדל ולכןהריבוי רק מכביד. אני בכלל חושב שעדיף לקחת איזה E4500 נחמד ולהטיס אותו 3.2 ככה...
פורסם 2007 ביולי 518 שנים על מה את מדברים? ישנן השוואות בין יישומים ומשחקים שאינם מותאמים לריבוי ליבות ועדין פועלים הרבה יותר טוב במעבד כפול ומרובע.גם כשאין תמיכה יש ישפור בביצועים.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אתם מתחילים להוציא את הדברים שלי מהקשרם אז אני אסכם.כן ה Q6600הוא אכן מעבד יותר טוב.הוא לא עולה יותר ונותן פחות לאלו שחושבים ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.