עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הרכיבים הבאים ל OC ?

Featured Replies

פורסם

ATHLON XP 1700+ - TBRED B

EPOX 8K9A

256MB TwinMos DDR333

מה דעתכם?

עריכה:

כמעט שכחתי - VOLCANO 7 HSF ...

וד"א, מה ההבדל בין 8K9A ל 8K9AI ?

פורסם

אוקי ראשית לגבי הלוח למעבד הזה ה 8K9AI הוא מצויין בטח כפי שאתה יודע הוא פותח את המכפלה שלו, לגבי הדגם השני שציינתה 8K9A לפי דעתי התבלבתה או ששכחתה להוסיף את היספרה "2" כי אני לא מכיר לוח כזה בכל אופן אם התכוונתה ל דגם עם ה"2" בסוף הם דיי זהים רק ההסדל ב כ.קול ובביצועים של אוברקלוק לא נראה לי שיש הבדל .

לגבי הזיכרון אני לא ממש אוהב את TWINMOS הם לא מי יודע מה טובים ל OC גבוה והמעבד יתן לעשות OC גבוה היה לי שבב של 256 TWINMOS הוא סירב לעבוד מעל למהירות 360 שהמקור שלו זה 333.

הוולקנו איזה יש לך + או הרגיל אם זה הרגיל לפיד דעתי הוא לא מי יודע מה, רועש מדי ולא מקרר טוב.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה על העצה, אבל אני חושב שאני אקח את ה TWINMOS בכל מקרה כי הוא מאוד זול (340 ש"ח), ואני אחיה גם עם FSB של 166.

כמו כן, ואני באמת אחליף ל וולקנו 7+ . ובעניין הלוח, יש באמת 8K9A, ואם הבנתי נכון, ההבדל היחיד הוא ש ב 8K9AI יש גם כרטיס רשת...

פורסם

תיקח את ה-Twinmos יש אנשים שבדקו אותו מול ה-Corsair על אותו מחשב והם עקפו איתו בקצת ולפעמים הקורסייר עקף בקצת.(סטיקים אחרים)

נ.ב

עם שניהם עקפו את ה-200 FBS (זיכרון 3200)

אני הייתי מחליף ללוח Epox 8rda+

פורסם
  • מחבר

יש לו נעילת PCI/AGP ?

ועוד דבר, מה יותר טוב, VOLCANO 9 או VOLCANO 7+ (המחיר שלהם זהה) ?

פורסם

ל8RDA+ יש נעיעלה כן.

לגבי הוולקנו לפי דעתי עדיף ה7+ כי ה 9 הוא יותר למודינג לא מי יודע מה מקרר טוב ואתה רוצה לעשות OC.

פורסם

OC=THERMLRIGHT תאסוף עוד קצת כסף ןתקנה SK-7 או AX-7

פורסם

למעבד שהוא קונה הוא לא צריך SLK זה סתם עולה מלא כסף יש לי את המעבד הזה ואני אל 185*11 והוא לא מתחממם בכלל אל המהירות הכי נמוכה של הוולקנו 7+ המעבד ב 33מעלות ובעומס 38 ואם אני עובד אל מהירות בינונית אז בעומס הוא אל 34.

אז לפי דעתי קנה וולקנו7+ כי הוא עולה 125 וSLK רק הגוף קירור עצמו עולה בסביבות ה 250 שקל.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אלך על ה 7+ כי ת'אמת אני לא מתכנן OC רצחני...

כשאני אקנה ת'מחשב(מה שיקרה תוך שבוע - שבועיים אני מקווה) ואעשה את ה OC אני כמובן אודיע לכם, תודה לכל המגיבים...

פורסם

רק לידיעתך, הSK-7 עולה 160 ש"ח עם מאורר SF2 זה יוצא 240 כולל מאורר סופר תותח...וחבל שאחר כך תתבאס.

אם אתה רוצה OC גדול שיכלול מתח המעבד יתחמם.

פורסם

תגיד SHIBBY15 אני לא מבין מה זה הSK7 הזה שאתה מדבר אליו כי אני רואה בחנויות רק SLK600-800 והם עולים הון ממש רק הגוף קירור עולה 250 שקל.

ולגבי AMD שזולל הרבה מתח אני כרגע עובד עם 1.85 עם TBREDB1700 ב 2040מגההרץ באס 185 והוא ממש לא מתחמם.

אז זו השקעה דיי מיותרת לפי דעתי.

אם זו הייתה ליבת PALAMINO אז כן.

פורסם

איזה קירור?

בSK-7 נמצא נכון לעכשיו רק בשתי חנויות בארץ. באחת הוא עולה 160 ובשניה 180. הוא מצויין עשוי מנחושת ובגודל של הSLK-800

פורסם

ומבחינת הביצועים הוא עדיף אל פני הSLK800?

פורסם

תגיד SHIBBY15 אני לא מבין מה זה הSK7 הזה שאתה מדבר אליו כי אני רואה בחנויות רק SLK600-800 והם עולים הון ממש רק הגוף קירור עולה 250 שקל.

ולגבי AMD שזולל הרבה מתח אני כרגע עובד עם 1.85 עם TBREDB1700 ב 2040מגההרץ באס 185 והוא ממש לא מתחמם.

אז זו השקעה דיי מיותרת לפי דעתי.

אם זו הייתה ליבת PALAMINO אז כן.

אתה בטוח שאתה צריך 1.85 בשביל 2.04GHZ??

אני ב-2GHZ צריך 1.7 כדי ש-PRIME יעבוד בלי ליפול (רק שעה בינתיים אבל הוא עוד רץ)

בכל מקרה 1.75 עובד בטוח בלי תקלות.

פורסם

אני יודע בוודעות ש ב 1.7 הו נופל לי אני עוד יעשה בדיקות אולי נאי יוכל להוריד את המתח.

יכול להיות שישלך סטפינג יותר טוב אולי בגלל זה גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים