עבור לתוכן

עזרה בלחבר ספק

Featured Replies

פורסם

אהלן

קניתי היום ליברטי ELT400 שהומלץ עליו כל כך בפורום

יש לי שאלה בקשר לחיבורים

הבנתי שלרוב לוחות האם החדשים יש חיבור 24 פינים, אבל נראה לי שיש לי רק 20 בלוח אם (וסך הכל זה פנטיום 4 ציפסט 845)

אז אני רואה שמהספק יוצא כבל כזה של 20 פינים, ועוד 4 שבא דיי צמוד אליו אבל לא מחובר (כנראה כדי שיתאים גם ל 20 וגם ל 24)

אז אני לא מחבר את ה 4 האלה לשום מקום, נכון?

חיבור אחר שיש ללוח אם, זה במיקום אחר - 4 חורים כאלה. מהספק כח יוצאים שניים כאלה ועטוף עליהם מדבקה FOR CPU כאשר על אחד מהכבלים יש סימן של חץ.. ועל השני רשום 12V. אני חושב שאחד מאלו צריכים להתחבר לחיבור שאני מדבר עליו. איזה מהם? ולמה משתמשים בשני?

יש עוד כבל עם חוט שחור ולבן - לשימוש מאוורר. לא הבנתי מה הרעיון שלו... אם זה כדי להפעיל את המאוורר שנמצא בספק - הוא יכול להשתמש בספק עצמו בשביל להסתובב, אז מה עושה הכבל הזה ? איזה מאוורר?

אגב קניתי גם SILENT WHEEL, איך אני יכול לחבר אותו למחשב? לפי מה שהבנתי צריך לחבר את זה ללוח אם (זה נראה לבן, כבל מסוג נקבה שנכנסים אליו 4 פינים) יש מאוורר אחר שמשתמש בחיבור הזה מהלוח אם, אם אני רוצה לחבר את שניהם, יש דרך?

תודה

פורסם

אל תחבר את ה-4 פינים הנוספים

לגבי האחרים תחבר את ה-4 פינים שכתוב עליהם For CPU (ויש עוד אחד שכתוב עליו P4+ נדמה לי)

הכבל של המאוורר זה רק כדי לראות את המהירות של המאוורר

פורסם

אגב קניתי גם SILENT WHEEL, איך אני יכול לחבר אותו למחשב? לפי מה שהבנתי צריך לחבר את זה ללוח אם (זה נראה לבן, כבל מסוג נקבה שנכנסים אליו 4 פינים) יש מאוורר אחר שמשתמש בחיבור הזה מהלוח אם, אם אני רוצה לחבר את שניהם, יש דרך?

תחפש עוד חיבור כזה בלוח אם.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז אם הבנתי אותך נכון, יש שני חיבורים שלוח האם מקבל, אחד של 20 (שהייתי בטוח שזה לוח אם שנחשב חדש ולכן צריך להיות 24, אבל מילא)

ועוד 4 שנמצאים באזור אחר.

אמרת P4 ואני גם קראתי על זה במקום אחר, אבל על הכבלים האלה לא רשום P4, רשמתי בהודעה המקורית מה כן רשום עליהם.. איזה מהם אני צריך לחבר?

פורסם

תחבר את ה-FOR CPU

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים