פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים אני אישית התקנתי אותו והוא לא עושה לי בעיות.ואני לא מצטער על זה שהתקנתי אותו.הוא לא הוסיף לי ולא גרע לי.
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים מחבר איזה כרטיס מסך יש לך ?ראה מפרט. אבל בינתיים אין לי אותו כי הוא צריך לחזור מהבדיקה.
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים אני אישית התקנתי אותו והוא לא עושה לי בעיות.ואני לא מצטער על זה שהתקנתי אותו.הוא לא הוסיף לי ולא גרע לי.^ ;Dradeon 9500 תומך בDX9 אז דיי כדאי לך להתקין. תוכל לראות את המבחן של "אמא אדמה" ב3d mark 03.
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים יש אנשים שזה עושה להם בעיות ויש שלאאז דבר ראשון תניד תוכל להסיר אותודבר שני לך הוא אמור לתת שיפור עם הכרטיס יפעל
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים יש אנשים שזה עושה להם בעיות ויש שלאאז דבר ראשון תניד תוכל להסיר אותודבר שני לך הוא אמור לתת שיפור עם הכרטיס יפעלדבר ראשון, אי אפשר להסיר אותו (רק בעזרת תוכנות מיוחדות אם אני לא טועה).ה-DX9 לא יתן שיפור במשחקים (אולי חוץ מלבד UNREAL 2) כי שום משחק לא משתמש ב-DX 9 .
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים מחבר עכשיו יש לי ריצוד חזק במסך, זה מהDirectx9? איך אני פותר את זה? שיניתי קצב ריענון, לא עוזר, בדרך כלל רק על 60Hz המסך עושה גלים.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים אני אישית לא שמעתי על הבעיות עים ה דירקט איקס9יש לי אותו אפילו שהכרטיס לא תומך ב 8.0אבל זה הוסיף לי ביצועים של 100 נק" ב3DMARK 20012200->2350
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים עכשיו יש לי ריצוד חזק במסך, זה מהDirectx9? איך אני פותר את זה? שיניתי קצב ריענון, לא עוזר, בדרך כלל רק על 60Hz המסך עושה גלים.אני בספק אם זה מה-DX 9 .
פורסם 2003 בפברואר 1622 שנים עכשיו יש לי ריצוד חזק במסך, זה מהDirectx9? איך אני פותר את זה? שיניתי קצב ריענון, לא עוזר, בדרך כלל רק על 60Hz המסך עושה גלים.תעשה 75, זה אמור לפתור את הבעייה.אגב: למישהוא פה היה בעיות עם ה DX9, לי לא, עובד חלק בלי בעיות!
פורסם 2003 בפברואר 1622 שנים ובכן לי יש בעיות עם זה, משחקים עושים בעיות, לא רוצים לרוץ (אומרים לי שהם לא מוצאים את DX או DX8)....
פורסם 2003 בפברואר 1622 שנים ובכן לי יש בעיות עם זה, משחקים עושים בעיות, לא רוצים לרוץ (אומרים לי שהם לא מוצאים את DX או DX8)....אולי זה משהו ספציפי עם ה(דרייברים של ה)קיירו שלך.אני בעיקרון רץ איתו כבר הרבה זמן. יש לי כל מיני בעיות מעצבנות במחשב של אי תאימות תוכנה, אבל אין לי שמץ אם זה קשור או לא קשור לDX9, וההימור שלי הוא לא. בכל מקרה, מומלץ להתקין רק למי שבאמת ירוויח מזה או אם הוא חייב (לדוג' אנשים עם R9700 שתומך, או מישהו שמאוד רוצה לראות את 3DMARK03), לא מומלץ לבעלי כרטיסים ישנים (דוג' - אני עם הGF256 שלי) שרק יוריד להם את הביצועים. מצד שני ההורדה בביצועים היא מינימאלית אז כמובן שהכל בידיים שלכם ואם למען תמיכה יותר טובה בעתיד צריך להתקין DX9, אז אני לא רואה סיבה משמעותית למה לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.