פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים שלום לכולם, האם מישהו יודע אם ניתן להיות מנוי על אינטרנט כבלים אבל בטלוויזיה להיות מחובר ל-YES ?נשבר לי ממת"ב לגמרי!!!
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים פעם ביקרתי אצל חבר בנתניה, היה לו טלביזיה מחוברת לYES ואינרנט מהיר בכבלים של מת"ב (עם מודם Ambit) :
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים האחד לא תלוי בשני, כלומר אתה יכול לעשות יס וגם אינטרנט בכבלים. הם פשוט יעשו לך שקע רק לאינטרנט. אבל לפי מה שאני זוכר זה לא ממש זול. אגב למה אתה לא רוצה לעשות adsl? יצא לך יותר זול כי אתה לא תצטרך לשלם על עוד שקע
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים מחבר אני לא רוצה ADSL כי אני ממש לא אוהב את בזק והאינטרנט כבלים ממש טוב...השאלה אם אני צריך לומר ליס שאני רוצה להשאר עם אינטרנט כבלים או לא?אם מתב מנתקים אותי הם לא מנתקים גם את האינטרנט שלי?
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים פשוט תקשר לחברת הכבלים שלך ותגיד שאתה רוצה לעשות רק אינטרנט ושאין לך מנוי והם כבר יגידו לך את המחירים וכול השאר
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים תתקשר לחברת כבלים שלך כמו שאמרו פה ותגיד שאתה רוצה להיתנק רק משירותי הטלוויזיה שלהם(הבעיה היא שהם יעלו לך את המחיר לאינטרנט כי אם אתה לקוח שלהם בטלוויזיה אז התשלום החודשי אליהם הוא קטן יותר מאשר אם אתה רק לקוח של אינטרנט) ותגיד לYES שאתה רוצה להתחבר אליהם אבל שלא יגעו לך בשתית של הכבלים כי שי לך אינטרנט ותתעקש אל זה שלא יזבלו לך את המוח שאי אפשר כי כן אפשר ואני עשיתי את זה הם פשוט עצלנים ולא רוצים לסלול תשתית משלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.