פורסם 2007 ביולי 418 שנים אני ידוע שהשאלה הזאת קצת מהתחת ..אבל היה נדמה לי שראיתי פעם מפצל למקלדת לא מאמין שזה אפשרי אבל בכל זאת אני ישאלאני רוצה תאופציה הזאת למשחק PES6 ואני לא רוצה לקנות ג'ויסטיק כי אני לא אוהב אתזה..האם אפשר לשחק עם שתי מקלדות אחד נגד השני ?ותנסו לא לצחוק עלי חח
פורסם 2007 ביולי 418 שנים שתי האפשרויות לא יעבדו אלא אם כל אחד ישתמש במקשים שונים. המחשב יזהה את שתיהן אבל מבחינתו יש רק סוג אחד מכל מקש, כך שאם מקישים רווח פה או פה זה לא משנה לו.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר יש לי מקלדת אלחוטית ורגילה ככה שבעצם אפשר לחבר את שתיהןאבל לשחק עם זה בחיים לא..גם מה שאמרתם לא פועל
פורסם 2007 ביולי 518 שנים כל עוד אחד מהם מחובר לUsb, אין סיבה שזה לא יעבוד,זה בדיוק כמו שאתה יכול לחבר שני עכברים למחשב - שניהם יזיזו את אותו הסמן...מה החיבורים של המקלדות שלך ומה הכוונה לא עובד? אתה מצליח לכתוב עם שניהם טקסט בכל תוכנה שהיא?
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אני כותב לכם את התגובה הזו מאחת משתי המקלדות שמחוברות למחשב שלי.בעבר היו מחוברות 2-3 מקלדות מסוגים שונים באותה עת בלי בעיה.
פורסם 2007 ביולי 918 שנים אני כותב לכם את התגובה הזו מאחת משתי המקלדות שמחוברות למחשב שלי.בעבר היו מחוברות 2-3 מקלדות מסוגים שונים באותה עת בלי בעיה.לי היו שתי מקלדות ושלושה עכברים ביחד מחוברים בו זמנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.