עבור לתוכן

בנושא פירמוט

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 500) אני רוצה לפרמט אותו להשים לו ווינדוס אקס פי או 98( מה אתם ממליצים?)

כשאני בא להתקין ווינדוס אקס פי, בהתחלה הוא עושה מן טסט מימורי (test memory) שזה לוקח המון זמן (10 דק' ויותר) אח"כ המחשב לא קורא את הסידירום שיחקתי בביוס ובכבלים ואז הוא מצא את החומרה. עכשיו לפעמים הוא מעלה את הדיסק ולפעמים לא כשהוא לא מעלה הוא רושם boot from atapi cd-rom

ואז אחרי 5 דקות הוא רושם לי נכשל. ואז הוא כביכול מעלה את הווינדוס אבל הסיבה שאני רוצה לפרמט כי הווינדוס לא טוב הוא רושם שנמחק קובץ ה- system מהמחשב והוא אינו יכול להעלות את הווינדוס.

לפעמים הוא קורא לי את הדיסק ואז שמופיע המסך הכחול של ההתקנה של הווינדוס אחרי כמה זמן הוא כותב שהקובץ vga.sys corrupt

אני לא יודע למה הוא כותב לי את זה ולמה עכשיו הוא לא מעלה לי את הדיסק ולמה הוא עושה boot from atapi cd-rom המון זמן ואז הוא נכשל.

אני אשמח לתגובות, תודה רבה..

פורסם

אני אישית לא חושב שזה רעיון כזה טוב להתקין על מחשב כל כך ישן אקס-פי, מפני שגם אם איכשהו יקרה נס ותצליח להתקין אותו הוא יזוז כמו עגלה.

אני ממליץ לך ללכת על 98 כי מה לעשות המחשב הזה ישן מידיי והוא פשוט לא סוחב דברים כבדים כאלה יותר...

פורסם

תנסה לנקות את הדיסק, ואת הכונן בעזרת דיסק ניקוי.

אני ממליץ על WINDOWS XP, יש לי גם פנטיום 3, 450 MHZ, והוא רץ סבבה.

98 בכמה עשרות אחוזים הרבה פחות יציב מ XP.

השאלה היא כמה זכרון יש לך. לי יש 384, ואני מרוצה.

פורסם
  • מחבר

אז איך אני מסדר את הבעיה?

פורסם

או שתנשוף בזהירות לתוך הכונן או שתקנה דיסק לניקוי, אבל שוב, זה לא 100% יעזור.

אני נתקלתי פעם בבעיה בהתקנה של הווינדווס עם הודאות שגיאה שלא ניתן לקרוא כמה קבצים, פשוט הואתי את הדיסק בזמן ההתקנה, הכנסתי דיסק ניקוי, המשכתי את ההתקנה וזה הצליח לקרוא.

מה גם שזה מחשב ישן, אז סביר להניח זה שהבעיה היא שהעין של הכונן מלוכלכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים