פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר את המאווררים שחיברתי אחד לשני אני יכול לחבר למפצל מולקס של מאוורר אחר ? מצטער על כל השאלות אני פשוט מפחד לשרוף משהו במחשב
פורסם 2007 ביולי 518 שנים רק שאתה מחבר את המולקסים לדיסקים או לכל דבר אחר, אל תדחוף בכוח, לכל מולקס יש צורה, שלא תכניס את זה בטעות הפוך ותזרים זרם לא נכון לCD לדוגמא
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אתה גם יכול להלחים את שאר המאווררים למפצל מולקס במקום למולקסים של הספק ... יותר כדאי
פורסם 2007 ביולי 518 שנים רק שאתה מחבר את המולקסים לדיסקים או לכל דבר אחר, אל תדחוף בכוח, לכל מולקס יש צורה, שלא תכניס את זה בטעות הפוך ותזרים זרם לא נכון לCD לדוגמאלידיעתך, מולקסים אינם ניתנים לחבר הפוך...
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר כן אני מעדיף לפתוח את החוטים של המפצל מולקס של המאוורר במקום של הספקמשנה אם אני מחבר את החוטים לזכר או לנקבה ?ובאופן כללי איך המולקסים במחשב אמורים להיות מבחינת חלקים כי עכשיו ככה הכל מחובר אצליספק-צורב-מפצל-הרדיסק-הרדיסק-מפצל-כרטיס מסךויש לי עוד 3 חוטי מלקס שיוצאים מהספק אבל לא בשימושמשנה מה מתחבר למה ?לכרטיס מסך צריך מולקס בודד ?
פורסם 2007 ביולי 618 שנים תראה אם יש לך ספק ג'נרי .. אז סביר להניח שיש לך RAIL אחד לכל יציאה בספק 12V/5V ... אם כן אז זה לא ממש משנה ... במקרה הזה העומס היחיד הוא העומס על החוט עצמו (כמה אמפר..) .. אני משער שהוא יוכל להתמודד עם זה אם יש לך ספק טוב אז יש סיכוי שיש שני RAILS (כתוב על המדבקה של הספק) אם כן אתה יכול לחבר דברים עם צמות מולקסים שונות למשל כרטיס מסך בנפרד וכו'.. רק אל תסבך את החוטים יותר מידי ... זה פוגע בזרימת האויר במארז ולא זה לא משנה זכר או נקבה ... אפילו קל יותר להוציא את הפינים מהנקבה ;D
פורסם 2007 ביולי 618 שנים מחבר Enermax Noisetaker 370Wואני הולך לקנות עוד 2 מאווררים של 80mmאיך זה?http://www.skypc.co.il/pl_product~9543~18~0.htm
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר בסוף יצא לי לעשות ככה ניסיתי לשים בין ההלחמות איזורליבנד אבל זה לא יושב טוב וכל פעם יוצא אז שמתי דבק חם מה אתם אומרים אפשר לחבר את זה למחשב בלי שזה יקצר או משהו ?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים חיברתי אצלי משהו דומה וזה עובד בלי בעיות (בלי דבק חם, רק איזולירבנד)אבל למה חיברתה אדום לצהוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.