פורסם 2007 ביולי 418 שנים יש לי מאוורר מהספק הישן 12V חוטים אדום שחורועוד מאוורר 12V מהקירור הישן של המעבד 3 חוטים אדום שחור ולבן איך אני מחבר אותם למחשב
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אילתור...ו-5 דקות של כניסה למדור המדריכים הייתה מונעת את ההודעה הזאת.קבל: http://hwzone.co.il/guides/casefan/יש לך עוד כאלה אני בטוח בסטיקי ובכפתור החיפושAviko
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר הבנתי אדום לאדום שחור לשחור בהלחמה (מה עם החוט הלבן ?) איך אני מחבר את זה ? פשוט מוציא את החוטים של המולקס ומלחים ? כי אין לי חיבור כזה
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אם למאוורר של המעבד יש חיבור כזה (אם עדיין לא חתכת אותו) : רק שבמקום החוט הצהוב יש לבן אז אתה יכול לחבר אותו ישירות ללוח אם (יש שם חיבורים כאלה.. 3 ברוב המקרים ואחד מהם תפוס ע"י המאוורר של המעבד עצמו) וככה אפילו תהיה לך קריאת מהירות של המאוורר עכשיו למאוורר השני ... אני הולך לכתוב עכשיו מיני מדריך איך להוציא חיבור לספק מבלי להרוס מולקסים :-\
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר הבעיה שאין לי את החיבור הזה שמתחבר ללוח אם הוא חתוךאז אני חייב לחבר אותו למולקסאה ויש לי 4 מולקסים זכר מהספק הישן
פורסם 2007 ביולי 418 שנים בלינקר מישהו כבר כתב מדריך והוסיף שכדאי לקנות מפצל מולקס...אני בכלל פירקתי פעם וידיאו לHTPC והוצאתי משם איזה 15 ראשים כאלה שמתחברים ללוח אם (של 2/3 פינים)
פורסם 2007 ביולי 418 שנים תראה אם אין לך שום מאריכי / מפצלי מולקס שעליהם אתה יכול לעשות את הטריק ואתה נאלץ לעשות זאת על חיבורי המולקס המקוריים של הספק לא אני ולא אף אחד ולא האתר HWZONE אחריים על נזק שעלול להיגרם לספק/מחשב/לך וטכנית זה גם מבטל לך את האחריות על הספק בצע את זה רק אם אין לך ברירה אחרת ... ותקרא את המדריך עד הסוף לפני שאתה מתחיל .. אפשר גם כמה פעמים (לא יודע מה איתך אני אוהב לקרוא מדריכים) דבר ראשון .. תנתק את המחשב מהחשמל לחץ על כפתור ההדלקה 2-3 פעמים בהפרש של כמה שניות בשביל לפרוק מטען מהקבלים בספק תוציא את הספק מהמחשב קח חיבור מולקס ובעזרת מברג קטן הוצא את הפינים הצהוב והשחור(שליד הצהוב.. למרות שאין הבדל ממשי) בלבד מהמולקס יש בפינים מן קליפסים שצריך לקפל לבפנים כדי הוציא את הפין (אל תקפל לבפנים עד הסוף ואל תשבור אותם.. רק שיתמזגו עם צורתו העגולה של הפין) בתמונה רואים שהוצאתי את האדום .. אתה לא צריך, רק הצהוב והשחור הקליפסים : עכשיו קח 2 חוטי חשמל רצוי בצבעי החוטים של המולקס כדי שלא תתבלבל והלחם אותם בזהירות לצד החלק של הפינים .. הלחם כך שהבדיל לא יבלוט יותר מידי בצע את התהליך לפינים הצהוב והשחור.. יצא לך משו כזה (בלי האדום כמובן) : קפל את הקליפסים החוצה בעזרת מברג קטן הכנס חזרה את הפינים למולקס ותלחים את הצד השני של החוטים לכל מה שבראש'ך אמרת שיש לך 4 מולקסי ישנים ...אתה יכול להתאמן עליהם לפני שאתה מתעסק במולקסים של הספק אם תבצע הכל נכון ובזהירות הכל יהיה מצויין
פורסם 2007 ביולי 418 שנים פישש רעיון מצוין!אבל אף פעם לא הצלחתי להוציא מולקס... בעצם פעם אחת הוא יצא לי אבל לא הצלחתי להוציא אחרים
פורסם 2007 ביולי 418 שנים תודה .. עשיתי אותו אינספור פעמים טריק נוסף בשביל להוציא פינים ממולקס הוא לקחת צינור כלשהו (דיי חזק) שהקוטר הפנימישולו מתאים בדיוק לקוטר החיצוני של הפין להלביש אותו עליו ולשלוף את הפין כל הפינים והעניין של להלביש לשלוף ולהכניס אותו לא נשמע טוב ..
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר תודה על המדריךשאלה אחרונה אפשר להלחים 2 מאווררים על מולקס אחד או שכל מאוורר במולקס נפרד ?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אתה יכול בחיבור מקבילי, השאלה אם יכנסו לך 3 חוטים לתוך המולקס את כל האדומים ביחד לאותו פין ואת כל השחורים גם ביחד לאותו פין
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אפשר לחבר במקביל אבל לא להלחים את כל המאווררים למולקס שיצא איזה BIGASSMOLEX או משו אתה מוציא את שני החוטים האלה מהמולקס ואת הצומת איפה שתחבר בין המאווררים תעשה בצד השני של של החוטים כמו בתמונה :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.