עבור לתוכן

תוכנה להתמנת כתוביות שסרטים

Featured Replies

פורסם

יש לי תרגומים שאני רוצה להכניס לתוך הסרטים ככה שאני יוכל לראות אותם עם התרגום בDVD.

ניסיתי להשתמש ב VirtualDubMod אבל כל פעם שעסיתי עריכה כלשהי לסרט האיחות שלו ירדה משמאותית באיחות של הסרט.

בגדול התוכנה ממש טובה אבל זה בעיה סרט אם טרגום אבל באיחות חרא.

אם משהו יכול להצביע על הגורם שמביא לירידה באיחות או לחלופין לתת הצעה לתוכנה אחרת אני יודה מאוד.

תודה מראש

פורסם

בד"כ אני לא נוטה להגיב ככה אבל הפעם אני חייב לציין שהיה לי כאב ראש נוראי מלקרוא את ההודעה שלך, יש יותר שגיאות כתיב ממילים שכתובות נכון...

בכל מקרה בקשר לבעיה שלך: אני מניח שאתה עובד עם איזה מדריך איך להצמיד את הכתוביות לוידאו, נכון? תרשום איזה הגדרות קידוד וידאו שמת (קודק, ביטרייט וכו') ואיזה פילטרים הפעלת חוץ מאשר הפילטר של הצמדת הכתוביות. יכול להיות ששמת הגדרות לא נכונות כי יש הרבה מדריכים ישנים ושבנוסף לזה כתובים בצורה רעה מאוד ורק מבלבלים את המשתמש.

פורסם

האיכות חרא לא בגלל התוכנה, אלה בגלל שההגדרות קידוד שאתה בוחר נמוכות בהרבה מהקידוד המקורי של הסרט.

זה מתבטא גם בקובץ קטן בהרבה מגודל הקובץ המקורי.

לי זה גם היה קורה, הייתי מקודד סרט נגיד ששוקל 700 מגה, ובסוף הוא היה יוצא בגודל של 400 מגה, והאיכות ירודה מהמקור, עד שעליתי על זה לבד.

פתח את הקובץ ב VIRTUALDUB

לך ל FILE, FILE INFORMATION ותסתכל בשורה DATA RATE, איזה ערך של KBPS יש שם. (BITRATE)

עכשיו, כשאתה בוחר סוג קידוד, תבחר ,XVID ותכנס להגדרות שלו.

בחלון שנפתח, יש כפתור TARGET QUANTIZER, תלחץ עליו וזה ישתנה ל TARGET BITRATE.

עכשיו תרשום את הערך שהיה רשום לך ב FILE INFORMATION, ופשוט תתחיל לקודד את הסרט.

התוצאה תהיה זהה לאיכות הקובץ המקורי, והקובץ ישקול בדיוק אותו דבר כמו הקובץ המקורי (אולי מגה+-)

שים לב שלכל קובץ וידאו יש BITRATE אחר, אז כל פעם לפני שאתה מתחיל לקודד, תבדוק מה ה BITRATE שלו, ותרשום אותו באפשרויות קידוד.

בהצלחה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני דווקא נמאס לי מVIRTUALDUB ואני משתמש בתוכנה ממש קלה וממש מוצלחת בשם AVI RECOMP שלמעשה היא תוכנה ששולטת על כמה תוכנות,והפלוס העיקרי שבגללה עברתי אליה מלבד הקלילות שבקידוד איתה-זה שיש לה אפשרות לעשות כתוביות בשוליים השחורים מה שלא מצאתי בVIRTUALDUB. ממליץ על התוכנה!

פורסם

מה שמופיע בשורת ה-data rate שבוירטואלדאב הוא ממש לא הביטרייט של הקובץ... זה אמנם ערך שלא רחוק מאוד מהביטרייט האמיתי אבל בגלל שהוא תמיד אבל תמיד יהיה גבוה יותר מהערך האמיתי אז עדיף לא להשתמש בו כי אז הקובץ יצא גדול מדי ולא יכנס בדיסק.

פורסם

מה שמופיע בשורת ה-data rate שבוירטואלדאב הוא ממש לא הביטרייט של הקובץ... זה אמנם ערך שלא רחוק מאוד מהביטרייט האמיתי אבל בגלל שהוא תמיד אבל תמיד יהיה גבוה יותר מהערך האמיתי אז עדיף לא להשתמש בו כי אז הקובץ יצא גדול מדי ולא יכנס בדיסק.

אז זהו, שאתה די טועה, כי אני עושה את זה ככה, והקובץ יווצא בדיוק אותו גודל כמו המקור, בדיוק של 1 MB

פורסם

אני לא טועה, מה שמופיע שם זה לא הביטרייט, אבל כמו שאמרתי זה ערך שדי קרוב לערך האמיתי. אם אתה משתמש בו אז יכול לצאת לך קובץ בגודל כמו הקובץ המקורי כי הביטרייט שאתה מגדיר בקודק תמיד משתנה קצת, זה לא עסק מדויק, וההדלים הזה יכול לבטל את ההבדל הקודם. באותה מידה יכול גם לצאת לך קובץ בגודל לא מתאים בגלל ביטרייט גבוה מדי. אגב, השיטה הזאת במיוחד לא טובה אם משתמשים בקודק שונה מהמקורי.

בגדול בשביל מתחילים זה יכול לעבוד, אבל השיטה הכי טובה זה להשתמש בתוכנה שמחשבת את הביטרייט הנחוץ. בכל מקרה אם בוחרים להשתמש בשיטה שאתה כתבת אז מומלץ בחום להוריד קצת מהערך שרשום.

פורסם

אני לא טועה, מה שמופיע שם זה לא הביטרייט, אבל כמו שאמרתי זה ערך שדי קרוב לערך האמיתי. אם אתה משתמש בו אז יכול לצאת לך קובץ בגודל כמו הקובץ המקורי כי הביטרייט שאתה מגדיר בקודק תמיד משתנה קצת, זה לא עסק מדויק, וההדלים הזה יכול לבטל את ההבדל הקודם. באותה מידה יכול גם לצאת לך קובץ בגודל לא מתאים בגלל ביטרייט גבוה מדי. אגב, השיטה הזאת במיוחד לא טובה אם משתמשים בקודק שונה מהמקורי.

בגדול בשביל מתחילים זה יכול לעבוד, אבל השיטה הכי טובה זה להשתמש בתוכנה שמחשבת את הביטרייט הנחוץ. בכל מקרה אם בוחרים להשתמש בשיטה שאתה כתבת אז מומלץ בחום להוריד קצת מהערך שרשום.

אוקיי הבנתי את מה שאתה אומר, ואני מסכים איתך, אבל בפועל, זה סבבה, עדיין לא נתקלתי בקובץ גדול מהמקור ולא קטן, וכרגע רוב הסרטים מקודדים ב XVID.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים