פורסם 2007 ביולי 418 שנים יש לי ספק LG TECH 460Wאני צריך שהוא יחזיק:3 כוננים קשיחים (2 IDE ו1 SATA)2 צורבי DVD (אחד IDE וSATA)e4300 שהולך לעבור OCGB 965P-DS31950XT - שהולך לעבור OCו4 מאוררים (כולל מאוררי הקירור של המעבד וכ. המסך).כתוב בספק PEAK OUTPUT: TOTAL 320W
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר לא יחזיק (הוא ג'נרי גם ככה).LG זו חברה ג'נרית?הוא נראה מושקע, יש בו אפילו את המדבקות של AMD Recommended וPentium4 Ready
פורסם 2007 ביולי 418 שנים LG לא מייצרת ספקים לכן זו סתם מדבקה ובמקרה הזה זה ספק ג'נרי.זה כמו שישימו על ספק מסוים מדבקה שיהיה רשום Toshiba או Sony וכו'..בכל מקרה גם את המדבקות של ה-AMD וכו' אפשר להדביק וזה בכל מקרה לא אומר שום דבר.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים הוא ג'ינרי והמדבקות והשם הם סתם כי LG אומנם מייצרת מחשבים היידים אבל לא יותר מזה!ואני אפילו חושב שלא הם מייצרים אלא רק מחברים את החלקים!
פורסם 2007 ביולי 418 שנים ניצן אין צורך לחזור על מה ששני אנשים כבר אמרו ו-LG מייצרת יותר מניידים וזה בכל מקרה לא קשור למקרה הזה.אם אין לך מה להוסיף בדיון הזה ובדיונים אחרים אני אבקש ממך לא להגיב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.