פורסם 2007 ביולי 318 שנים אני אוהב לשמוע מוזיקה באיכות אבל גם בוליום גבוהה.. ושניהם ניראים לי קטנים.מישהו יכול לענות לי ובכלל להגיד מה טוב מבין השתיים?תודה!
פורסם 2007 ביולי 518 שנים ה-ATP3 נראים, עובדים, ונשמעים מצוין, ווינרים אמיתיים כבר המון שנים, למה להחליף ?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר מפני שהדגם החדש אמור להיות יותר חזק מהם בכול קריטריון ובערך באותו מחיר..עכשיו לגבי ה ATP3 הם חזקים בעוצמה אני מקווה כן?
פורסם 2007 ביולי 518 שנים כשיגיע הדגם החדש וכשהוא יעלה גם מחיר מצחיק של 380 שקלים נדבר...בינתיים ה-ATP 3 האלה עוצמתיים מפרידים צלילים ברמה גבוהה גם בווליומים גבוהים מאד, וגם מצליחים כבר לפחות חמש שש שנים להשאר בטופ במחיר הזה...ועל מחליפים ל-ATP 3 שמעתי כבר מלפני שלוש ארבע שנים...
פורסם 2007 ביולי 518 שנים יותר עוצמה ממה שיש לATP3 אתה לא צריך.אתה לא הולך להרים איתם מסיבה.הבחור צודק הם חזקים מאד,ומעל ומעבר לכל חדר ממוצע...
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר אני אגיד לך למה שאלתי אם שווה לחכות לדגם החדש.מפני שאני לא מחר הולך ליקנות את הרמקולים זה יכול להיות גם עוד חודש אז בישביל זה אני שואל כי האם קנייה של ATP3 תהיה משתלמת גם עוד חודש חודשיים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.