עבור לתוכן

השוואה בין כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

האם האיכות מורגשת?

ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card

Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card

פורסם

כן מורגש

תן כותרת עיניינית כאשר יעבירו לך את ההעודעה לפורום מתאים

פורסם

תחליף כותרת, הועבר לפורום 3D

פורסם

יותר טוב גיפורס מביו שני אלה.

פורסם

יותר טוב גיפורס מביו שני אלה.

פשוט טעות.

הראדון עוקף ב3dmark2001SE וגם ב3dmark2003 (ובשני, גם מכפיל את התוצאה של הקודם).

חוץ מזה שלראדון יש תמיכה 100% בDX9.

אין על זה שום ויכוח, הראדון יותר טוב.

פורסם

רידאון 9500 פרו יותר טוב מכל דבר שיש ל NVIDIA להציע כיום, בפרט TI4200.

פורסם

ה Radeon 9500pro יותר שווה מכול GF4 ti שקיים יום בשוק

פורסם

חוץ מה GEFORCE 4TI 4600

וה GEFORCE 4TI 4800 (4600 עם AGP X8

פורסם

אני ממש לא מרוצה מהכרטיס שלי.... הRadeon הזה גדוש בבעיות, שלא מצאתי להן פיתרון. החלפתי כבר את הכרטיס לאחד חדש (חשבתי שהראשון פגום) ושום דבר לא עוזר. התקנתי את הדרייורים החדשים שמבטיחים לפתור את כל הבעיות, לא עזר. אני לא יודע באיזה משחקים אתם משחקים שהכרטיס לא עושה בעיות, אבל כל משחק ששיחקתי בכרטיס, עבד לאט, אפילו שאני משחק על הפרטים הנמוכים ביותר.

היום ב18:00 אני מתקשר ומחליף את הכרטיס לLeadtek GF4 ti 4400. אלא אם כן מישהו יודע איך פותרים ת'בעיות של ה SHITdeon הזה.

פורסם

עד עכשיו שמעתי רק דברים טובים עליו אני לא יודע מה קרה.

אני בעד הRADEON 9500PRO

פורסם

ברור שהראדון, לא אמורות להיות איתו בעיות מיוחדות אם ההתקנה שלו הייתה נקייה ונכונה.

פורסם

האמת, כבר נמאס . נמאס לי כבר ואני בטוח שלרבים מחברי הפורום גם נמאס לחזור על אותם דברים שוב - ראדון 9500 פרו קורע את הטי 4200 , הוא משתווה לטי 4400 בביצועים ועם AA ו-AF הוא קורע אותו, וכן , ה-9500 פרו אוכל את הטי 4600 בביצועים+איכות , שלא נדבר על מחיר.

פורסם

ברור שהראדון, לא אמורות להיות איתו בעיות מיוחדות אם ההתקנה שלו הייתה נקייה ונכונה.

יש מקרים שבהם אתה תוקע את הכרטיס והכל עובד ויש מקרים שבהם גם אם תעשה פורמט אלף פעם ותתקין את מערכת ההפעלה 1,500 פעם אתה תקבל כאלו בעיות שלא תוכל לפתור בחיים..

פורסם

יש מקרים שבהם אתה תוקע את הכרטיס והכל עובד ויש מקרים שבהם גם אם תעשה פורמט אלף פעם ותתקין את מערכת ההפעלה 1,500 פעם אתה תקבל כאלו בעיות שלא תוכל לפתור בחיים..

מזתומרת ? אתה אומר שיש סיכוי שאם אני אקנה כרטיס redaon אני אדפק לא משנה מה ?

פורסם

יכול להיות, לפעמים זה קורה אבל רוב הסיכויים שהכל יסתדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים