עבור לתוכן

פירמוט XP לא מזהה את ה HD

Featured Replies

פורסם

קיצור החלתתי לפרמט את המחשב אז הכנסתי את ה דיסק של ה XP נכסתי לביוס סידרתי שהכונן יהיה הפרימרי מאסטר

הפעלתי מחשב והתקנה של 'WIN XP עולה עכישו הוא שואל אותי עם אני רוצה להתקין לוחץ ENTER ואז הוא כותב שאין HD וצריך לודא שהכול מחובר

אבל הכול מחובר בדקתי ה HD מחובר בקבל SATA (הוא כמובן SATA) יש חיבור חשמל הוכל מחובר וגם אני יכול לעלות את המחשב מה HD עם WINDOWS

עכשיו אני יודע שיש בעיה כזאת שליפעמים שה XP לא מזהה HD SATA וצריך דריבר כזה ולהכניס איזה דיסק פלופי

לפי מה שאנאמר לי להוריד http://dlsvr05.asus.com/pub/ASUS/misc/ide/via6410/VIA6410V210P1.zip

ואז לחלץ התיקיה ולקחת את התיקיה DriverDisk מבפנים להחניס אותה לדיסק פלופי וככה הוא כן יזיה את HD SATA (דרך הגב ניסתי פעמיים גם שה DriverDisk נמצה בפנים כתיקיה וגם שהתכולה של ה DriverDisk מפוזרת בתוך הפלופי)

אז שוב נכנסתי הפעלתי את החלון של ההתקנה של ה XP ועדין הוא לא מזהה שום כונן

אני באמת לא מבין איך הדיסק של ה XP לא מצליך לזהות כונן SATA זה לא שזה כזה חדש ....

HLEP! :D

פורסם

בתחילת ההתקנה של חלונות כתוב למטה שאם אתה רוצה להתקין כונן SATA תלחץ F6 (זה בדיוק כשמופיע המסך הכחול של ההתקנה בפעם הראשונה). אחרי זה אתה מגיע למסך שבו יש עוד הוראות.

אם עשית את זה ועדיין זה לא מזהה את הכונן אז כנראה שאין לך את הדרייברים המתאימים.

פורסם

לא כונן sata אלא כונני scsi זה מה שרושם בההתחלת ההתקנה וזה 2 דברים שונים

בכל מקרה הייתי מציע לך לבדוק את הגאמפרים כי אמרתי שעשית פרימרי מאסטר לא היבנתי

אתה צריך שההרד דיסק יהיה על cable select ובביוס ב startup sequance תעשה ש Cd יעלה ראשון

לא אמור להיות שום בעיה עם SATA

פורסם

אתה טועה. ההודעה בתחילת ההתקנה זה גם על כונני scsi וגם sata.

פורסם

הוא צודק

פשוט תלחץ F6 בהתחלת ההתקנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים