פורסם 2007 ביולי 318 שנים אז מה עשינו? אריאל רצה שאני יפתח לו חור במארז למעלה אז פתחתי - יותר נכון סבא שלי חחח את התוצאה הסופית שכחתי לצלם מרוב שהיה חם אז אריאל אתה יכול להעלות אם אתה רוצה
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מצתער על הבורות ... מי זה אריאל ? והייתה צריך להחזיק את המכסה כשקדחת בו .. אפשר לראות שהוא עשה קצת ספינים או שזה ממשהו אחר ?
פורסם 2007 ביולי 318 שנים חחחח אני אריאל נעים להכיר..ועומרי תודה רבה יצא אחלה אההה ותגיד לסבא שלך תודה בשמי... ואני אשתדל לעלות תמונות בהקדם ועומרי..תצפה לעוד עבודה בקרוב
פורסם 2007 ביולי 418 שנים אנחנו מי-ם ולא היו לי את הכלים הדרושים ועומרי התנדב לעזור לי. ובכלל יש לי 2 ידיים שמאליות..
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר אנחנו מי-ם ולא היו לי את הכלים הדרושים ועומרי התנדב לעזור לי. ובכלל יש לי 2 ידיים שמאליות.. לא נורא, פעם הבאה שאני יעלה פרוייקט, אתה תראה איך חותכים כמו שצריך חח הוא מצא בסוף את הסכינים של הברזל
פורסם 2007 ביולי 518 שנים אריאל כנראה לא שם לב אבל השכתת לו את המכסה של המארז קצת צבע למעלה לא יזיק. חוץ מזה סיפור נחמד.
פורסם 2007 ביולי 518 שנים חחח שמתי לב ועוד איך אבל בקטנה,צבענו את זה ועכשיו זה יצא יותר נוראמלי מאשר בתמונה של עומרי. אני אעלה תמונות ברגע שאני אקבל את המצלמה שלי בחזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.