עבור לתוכן

בדרך להשלמת מערכת המיים שלי... [חלק 3 מתוך 5][300Kb*18 PICS]

Featured Replies

פורסם

אוקי.... אז הינה כמה תמונות של הרדיאטור מורכב בתוך המחשב (הרדיאטור זהה לזה של maphisto , את המכסה בניתי מדף מתכת בעובי 1ממ שקופל לצורת קופסא ונאטם הרמטית (עד כמה שיכולתי D: )וזאת בשביל לנצל את שני מאווררי ה80ממ עד המקסימום ולמזער את הרעש... כמו כן השתמשתי בגלילי גומי בין הרדיאטור למארז אשר הושכלו על גבי הברגים בכדי למנוע ווברציות...

rad1.jpg

rad2.jpg

rad3.jpg

rad4.jpg

rad5.jpg

אלה הם תמונות של המכל מורכב כבר בתוך המחשב D: , רק לדמיין את הCOOLANT בפנים... :E

res1.jpg

res2.jpg

res3.jpg

וזה סתם המחשב שלי , בחלק מהתמונות נתן לראות אותו מריץ את ה3D Mark 2003 (נדמה לי אלא התמונות הראשונות בעולם שבהם רואים מחשב שמריץ את התוכנה הנ"ל D: )

comp1.jpg

comp2.jpg

comp3.jpg

comp4.jpg

comp5.jpg

comp6.jpg

comp7.jpg

comp8.jpg

comp9.jpg

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש ממש יפה.

אתה יכול לשים לדים במיכל, (לבודד טוב, את החשמל של הלדים, חוץ מזה, המים לא מספיקים מוליכים אני חושב כדי לקצר את המעגל של הלד)

אם תוסיף שם לדים אוטרה בריט, זה יהיה ממש ממש יפה

פורסם
  • מחבר

ממש ממש יפה.

אתה יכול לשים לדים במיכל, (לבודד טוב, את החשמל של הלדים, חוץ מזה, המים לא מספיקים מוליכים אני חושב כדי לקצר את המעגל של הלד)

הממ לא בדיוק.... הCOOLANT זוהר באור אולטרא סגול , אני הולך לקמבן שם קטודה :S

פורסם

זה יצא עוד יותר מדהים

מה המרכיבים של הנוזל הזה?

פורסם
  • מחבר

זה יצא עוד יותר מדהים

מה המרכיבים של הנוזל הזה?

???

:|

אין לי מושג

פורסם

ממש ממש יפה.

חחח לא, בכלל לא ;D

פורסם

הלד עצמו אטום (חתיכה אטומה של פלסטיק)

אני בספק אם שני הרגלים שלו יושפעו ממוליכות של מים מזוקקים (שהיא אפסית)

כמובן שאם מכניסים תרכובת אחרת לתוך המים, (תלוי בחומר) יכול להיות הולכה של היונים

פורסם

ואוו............ השקעת במוד של המחשב הזה חבל"ז, באמת השקעה עצומה, עוד לא ראיתי מישהו

שבונה ככה את הקופסאות, באמת כל הכבוד.

פורסם

כן כן, זהוא קריז שלנו..... חחחח סתם :D

מוד חבל על הזמן, מושקע ביותר. בהצלחה עם מערכת המים :)

פורסם

תקשיב, המסך עומד לפול מהערימה ההיא והרגל השמאלית -אחורית של המארז נראית לי עצבנית (די עומדת על הקצה).

פורסם
  • מחבר

תקשיב, המסך עומד לפול מהערימה ההיא והרגל השמאלית -אחורית של המארז נראית לי עצבנית (די עומדת על הקצה).

זה בסדר D: זה יציב , חוץ מזה הור כבר נפל פעם (מנקה אהבלה הפילה אותו מאותם ספרים D: , לא קרה כלום , קצת שברים במבנה אבל חוץ מזה הוא עובד מצויין)

פורסם

בהחלט משהו פ33ה! ח"ח על כל ההשקעה. באמת אתה עובד נקי ויפה ובונה פה משהו איכותי ;)

ד"א המאווררים הכחולים שם מכניסים אויר?

לדעתי כדאי לשים דווקא מקדימה מאווררים שיכניסו אויר ושהכחולים יוציאו את האויר החם שיש בתוך הקופסא. (אם זה לא מה שעשית ופשוט לא רואים את זה).

פורסם

LOOKING GOOD

יש כבר בקרובים של 2 החלקים הבאים ? (הנושאים שלהם?)

פורסם
  • מחבר

בהחלט משהו פ33ה! ח"ח על כל ההשקעה. באמת אתה עובד נקי ויפה ובונה פה משהו איכותי ;)

ד"א המאווררים הכחולים שם מכניסים אויר?

לדעתי כדאי לשים דווקא מקדימה מאווררים שיכניסו אויר ושהכחולים יוציאו את האויר החם שיש בתוך הקופסא. (אם זה לא מה שעשית ופשוט לא רואים את זה).

לא הם מוציאים אוויר מהמארז ,דרך הרדיאטור החוצה , אם אהפוך אותם הם לא יהיו יעילים כי הם ישאבו...

פורסם
  • מחבר

LOOKING GOOD

יש כבר בקרובים של 2 החלקים הבאים ? (הנושאים שלהם?)

4- הבלוק

5-מערכת מורכבת ועובדת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים