עבור לתוכן

בעיה בפירמוט מחשב XP בעיה ממש רצינית

Featured Replies

פורסם

שלום ..

היום בבוקר באתי לפרמט את המחשב שלי שהכנסתי את דיסק התקנה של הווינדוס הוא מתחל לי את המחשב סבבה ניכנס למצב שמימנו מתחילים את הפירמוט ואאני עושה לו רק ריפר זה האפשרות היחידה שהוא נתן לי, סבבה אחרי הריפר הוא מעלה לי את המחשב בהפעלה הוא לא מצליח לעלות את המצב שהוא מתקין את הווינדוס לא עושה לי כלום כל פעם שאני מפעיל אותו מחדש הוא עושה לי ריסט בעצמו אז אני מנסה להיכנס למצב בטוח ואז הוא אומר לי" התוכנית במצב של התקנה חדשה" וניתן רק לעשות ביטול וזהו ואז הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש ..מה שאני רואה וחושב שאין לי הרבה ברירות וללכת לפירמוט שאני הכי לא אוהב לעשות זה דרך דיסקת אתחול..

עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק מה אני עושה שלב שלב אני מכניס את הדיסקת מאיפה אני מביא עכשיו דיסקת אתחול שמתאים לי?

שאני מכניס את הדיסקת מה אני עושה ? אחרי שאני כותב משהו למה אני אמור לחכות ולמה לעשות אחרי כל השלבים שתגידו לי איך מפרמטים?

ואחרי זה אני רוצה לדעת איך בכלל אני מתקין את הווינדוס מאיפה אני מתחיל את התקנה אם תגידו לי מהביוס אני לא יודע מה זה בכלל ביוס ואיך משתמשים בזה אני יודע שרק לוחצים על דליט והזה ניכנס לי לביוס אני מבקש רק מימי שבאמת רוצה לתת יד בזה ולעזור לי עד הסוף...

אני יושב עכשיו בספריה ציבורים אם עט ודף ורושם הכל אז אני לא רוצה להיות מטורטר רוצה לכתוב הכל איך עושים הכל וללכת הבית ולעשות את זה והישאר אם חיוך על הפנים שוואלה אתם עזרתם לי לי בהכל ורק תודות לכם בעניין הזה.. :kopfpatsch:

פורסם

בשביל מה דיסקט איתחול?

היום אפשר לעשות את הפרמוט ישר מהדיסק של הXP ללא דיסקט

פורסם

תכניס דיסק

כנס לביוס

תחפש בביוס BOOT FROM CD

הוא יתחיל לעשות LOAD לכל הקבצים שהוא צריך בשביל ההתקנה

אחר כך זה יביא אותך למצב שאתה צריך לבחור מה אתה רוצה - תבחר איזה כוננים אתה רוצה לפרמט

ומשם תמשיך הלאה... צריך רק אנגלית בסיסית

פורסם

אתה התחלתה עם הדיסק של חלונות ולא היתה צריך ללחוץ על מקש R אלה להמשיך בהתקנה ,ישאר לך כמו שרשמו לך לבחור

מחיצה ,כי זה לא מספיק ללחוץ על מקש R בלי פקודה נוספת במידה ורציתה רק לתקן...

פורסם

כמו ש- Max74 אמר, לא היית צריך לבחור ב- Repair.

במקום זה תלחץ Enter בשביל להמשיך בהתקנה\פירמוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים