פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים אני קונה לוח אם ASUS A7N8X DELUXEודיסק קשיח WD 80 GB 7200 RPM 8 MB CAHE MEMORYוכבל עגול לדיסק קשיח ATA 133האם אפשר לחבר את כל זה?כי אני הבנתי שללוח אם אין תמיכה ב- ATA 133וגם הדיסק קשיח שלי עובד ב- ATA 100מה אתם חושבים?
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים יש לי את הלוח עם הHDD הזה רק דבר אחד מאוד חשוב שתדע!הלוח לא יתן לך לפעול עם יש על הHDD ג'מפר אם הHDD לבד על הכבל תוציא את הג'מפר!!אם הוא עם עוד HDD\CD תשים אותו על MASTER\SLAVE ככה הוא פועל כרגיל ומצוין ולא רק על הלוח הזה זה קורה לי זה קורה לי ע לעוד לוח של אסוס עם W.D אחר...וללוח יש תמיכה של 133 אפילו מגיע כבל "133" איתו
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים זה ריבוע קטן בגודל של ראש גפרור שמחבר שתי פינים מסתר זה כונן ראשי סליו זה כונן שהו משני
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים זה בכלל לא קשור ללוח. כל כונן של W.D פועל ככה ::::: (בלי שום ג'אמפר) = stand alone = מאסטר בלי שום סלייב מחובר (או סלייב ATAPI, אבל לא IDE). ::: = מאסטר עם סלייב.
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים מחבר אוקיי.. תודה רבהאבל במעבדה מרכיבים לי כבר את המחשב...אז הם יהיו צרכים להתמודד עם הבעיות ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.