עבור לתוכן

"צריך להקליט אותן ולקחת אותן לעורך דין כדי שיחתמו שהן רוצות"

Featured Replies

פורסם

בפעם האחרוה שבדקתי אנחנו לא איראן או ערב הסעודית וניאוף איננו פשע. אין קשר לזה שיש פשע לזה שאנשים זורקים זין על דברים מוסרים כמו זה.

יש ניאוף בהמון מקומות עם אחוזי פשיעה נמוכים. מה שלא מרתיע עבריינים הם חוסר היכולת של המשטרה, מערכת המשפט והעונשים המצחיקים.

מה לעשות אחרי שמשחררים מישהו למעצר בית אחרי שהוא דקר 2 אנשים במועדון כי מביאים את אמא שלו לבית המשפט והיא בוכה שהוא ילד טוב ואיך הוא יבלה את השבת בלי הג'חנון של אמא, רק בשביל שהוא ידקור בן אדם נוסף אחרי 3 ימים והפעם למוות, וגם על זה הוא קיבל רק 3 שנות מאסר ששנתיים מהם על תנאי.

אז כן אני שוב ידגל בזה שמוסריות זה דבר סובייקטיבי יחסית וחוקים מוסכמים זה לא. לא כל מי שבוגד בחברה שלו, חותך בתור, שם לב שהוא קיבל אקטרה עודף ולא מחזיר, ילך לרצוח לגנוב ויותר גרוע רק בגלל שהוא חושב שבגלל שאין חוק שיתלה אותו מהביצים על המעשים האלה הוא יכול להיות Kingpin.

עזבי ניאוף דוגמה יותר טובה, MP3 משחקים וסרטים, כמעט כולם ואת זה אני אגיד בבטחוו רב מורידים סרטים משחקים ושאר הדברים ששייכים למישהו אחר.

בשונה מניאוף הדבר הזה איננו חוקי בעליל, אז את באמת רוצה להגיד לי שכל ילד בן 13 שמוריד MP3 בגיל 16 ילך לגנוב מכוניות?

תצאי מהסרט, לא יודע מי פגע בך שאת רודפת אחרי נואפים בכזאת דביקות אבל ניאוף לא הופך בן אדם לרוצח.

דובי, הורדת MP3 פשוט לא נחשב לפשע אצל רוב האנשים. אבל עזוב את העולם הדיגיטלי. אתה נניח בוגד באשתך, המאהבת רוצה שתקדיש לה יותר זמן, אתה לא מקדיש לה אותו הסיבה בכלל לא חשובה, היא מתעצבנת ומאיימת לחשוף את הרומן בפני אישתך, אתה רוצח את המאהבת כדי להסתיר את המעשה.

זה לא מסובך לחשוב על איך המצב עלול להתדרדר.

אתה משקר, לא משנה על מה ואז מספר עוד שקר כדי להסתיר את השקר, ועוד אחד ועוד אחד ואז לשקר זה לא מספיק אתה מזייף מסמכים, קורא למשטרה מה לא.

נישואים זה חוזה.

ניאוף זו הפרת חוזה זה הכל, זה לא עבירה פלילית.

• תגובות 70
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה משנה תרבות זה תרבות, אתה לא יכולה לקבל תרבות אחת ולהצדיק כי זה נראה לך כיפי לאכול 10 זרגים בלילה אחד... ומצד שני לדחות אחרת אם זה 10 בנות על איזה גבר מכוער ושעיר כי זה איכסה...

אבל זה בדיוק מה שאתה עושה, לא אני. אם היו עכשיו מספרים שזאת היתה אישה שבגדה, אז היה עליהום עליה, למי שזוכר, איזה שוטר סמוי שהיה עובד במשימות מאד מסוכנות ובזמן הזה אישתו באמת היתה אוכלת עשר זרגים בלילה מכל העולם ואישתו. עשו על זה כתבה. אבל למה? היא הרי לא עברה על החוק. זה המסור הכפול שלך, לא שלי. אתה מצדיק את "זכותו" של הגבר לבגוד, אבל כשאישה עושה את זה אז "יא בת שרמוטה!".

ביום רגיל אני אפילו לא רואה ולא שומעת זרג. :-[

תגידו, בעל יכול לאנוס את אשתו?

זה אפשרי?

לא. אם לא בא לה אז לא בא לה, ולבעלה אין שום זכות לקחת בכוח גם אם הוא בעלה.

ולא אין לי כוונה להוציא ניאוף מחוץ לחוק דווקא בגלל שאני מאמינה שמוסר בא לפני החוק - הרי החוקים הכתובים מתבססים על מוסר נטו. אדם לא מוסרי יבגוד כי הוא לא שם זין על אף אחד, גם לא על החוק. שישאירו פריצה לגנב, בסוף החרא תמיד צף למעלה וכל אחד יודע בסוף עם איזה זבל הוא/היא נכנסו מתחת לחופה.

פורסם

"My client doesn't want to go below the belt line"

-"My client doesn't understand!"

:lol:

כאן מתחילות רוב הבעיות.

אני חושבת שהגעתי למסקנה. לפני נישואים, כמו שחותמים על הסכם ממון, כדי לאבטח את הונו של אחד מבני הזוג (העשיר יותר בד"כ, כזה שאולי ישלם מזונות בסוף), לחתום "הסכם אל-ניאוף" או משהו כזה, והמפר אותו חייב בעונש שסוכם מראש בהסכם. עוד פרנסה לעורכי דין לענייני נישואין. :lol:

פורסם

ברוב הסכמי ממון קיים סעיף ניאוף.

פורסם

באמת? מצחיק. ובכמה קונסים אותו אם הוא מקבל מציצה מהפיליפינית? ובכמה קונסים אותה אם היא מקבלת מהדוור? :lol:

פורסם

באמת? מצחיק. ובכמה קונסים אותו אם הוא מקבל מציצה מהפיליפינית? ובכמה קונסים אותה אם היא מקבלת מהדוור? :lol:

במקרה והבעל הוא העשיר, ואישתו בוגדת, אז היא לא מקבלת שקל. או אם הוא בוגד אז היא מקבלת סכום מסויים.

כמוכן ישנם סעיפים שונים, למשל אם היו נשואים פרק זמן מסויים ( נגיד שלוש שנים) אז לאחר גירושים מכל סיבה שהיא - אלה אם כן מצויין אחרת, האישה מקבלת סכום שנקבע מראש ( או הבעל).

דברים שקיימים בחוזים מסוג זה, אולי לא בכל ההסכמים, אבל בהחלט קיים.

פורסם

עצוב שצרייך לעשות הסכמים כאלו. מוציא את החשק להתמסד ולהתמסר לאדם אחד, וגם גורם לך להיות חשדן.

"אם אתה בוגד בי אני רוצה 25 אלף!"

-"לא! 10!"

-"מה 10?! אתה מתכוון לבגוד בי ולצאת בזול?! יאללה, שלום, אין חתונה!"

-"ואם את בוגדת בי עם החשפן במסיבת רווקות, מה אני מקבל?"

-"את החופש מאמא שלי."

פורסם

לא קראתי את כל הדיון אבל גם הבחורה וגם הבחור גועלים

הוא בוגד בחברה שלו והיא מאשימה באונס שלא קרה

פורסם

לא קראתי את כל הדיון אבל גם הבחורה וגם הבחור גועלים

הוא בוגד בחברה שלו והיא מאשימה באונס שלא קרה

אבל הכי "תותח" החבר שלו, שהיה נשוי עם ילדים, נעלב שלא קיבל גם, ואמר לבחורה שגם החבר נשוי עם ילד כדי להתנקם.

פורסם

אנשים גועלים

אין להם אומץ ליתגרש מהשעירה אז הם הולכים לפרחות לקבל קצת

פורסם

זה לא אומץ זה כסף גרושים מוציאים מהגבר את המיץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים