פורסם 2007 ביולי 318 שנים שלום אנשים . יש לי צלליות על הסמלים, נסיתי להכנס להגדרות תיקיה ולא מצאתי משהו שיסדר את העניין. הנה תמונה: http://i17.tinypic.com/4tgzkv5.jpg תודה לעוזרים
פורסם 2007 ביולי 318 שנים עכבר ימני על המחשב שלי PROERTIES - ADVANCED - PREFORMANCEUSE DROP SHADOWS FOR ICON LABELS ON THE DESKTOP[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר עכבר ימני על המחשב שלי PROERTIES - ADVANCED - PREFORMANCEUSE DROP SHADOWS FOR ICON LABELS ON THE DESKTOPזה לא עזר אחי, זה נישאר אותו הדבר.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים אולי זה יעבוד:מקש ימני "סדר סמלים לפי" ואז על "נעל פריטי אינטרנט בשולחן העבודה" מקווה שעזרתי לך!!! :)
פורסם 2007 ביולי 318 שנים תנסה קליק ימני על שולחן עבודה במקום ריק מאפינים לשונית מראה.אפקטים. אולי יש V בצללית. מצורף תמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 318 שנים לחצן ימני על שולחן העבודה ->מאפיינים->שולחן עבודה->התאמה אישית של שולחן העבודה->אינטרנט->נעל פירטי שולחן העבודה וזהו זה אמור לעבוד [עובד בכל המחשבים שניסיתי וזה בערך 10]
פורסם 2007 ביולי 318 שנים לחצן ימני על שולחן העבודה ->מאפיינים->שולחן עבודה->התאמה אישית של שולחן העבודה->אינטרנט->נעל פירטי שולחן העבודה וזהו זה אמור לעבוד [עובד בכל המחשבים שניסיתי וזה בערך 10] נכון הוא צודק ניסיתי זה עשה לי צלליות ואחרי שעשיתי את זה שוב זה חזר למצב הקודם (בלי צלליות)!!!!
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר אני לא איש בשורות היום :'( זה לא עזר, זה נישאר כמו עלוקה . אני לא מבין למה. אולי זה משהו אחר שמפריע, רמז לוירוסים :s05:.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים אוקיי ...תוריד תוכנה שנקראת tweakui , זאת תוכנה קטנה של microsoft .תתקין אותה .תמצא שם באופציות , rebuild icon cache , יפתור לך את הבעיה .בלי לפרמט , בלי להלחם .
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר אוקיי ...תוריד תוכנה שנקראת tweakui , זאת תוכנה קטנה של microsoft .תתקין אותה .תמצא שם באופציות , rebuild icon cache , יפתור לך את הבעיה .בלי לפרמט , בלי להלחם .הורדתי את התוכנה אבל לא מצאתי את האופצייה.הנה תמונת מסך אתה יכול להגיד לי איפה לעשות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 418 שנים תדביק רגע תמונת מסך מ :PROERTIES - ADVANCED - PREFORMANCEUSE DROP SHADOWS FOR ICON LABELS ON THE DESKTOPבדיוק כמו ש LinKaDinK הדביק, תמונה עם התפריטים האלה, כשברקע רואים את הדסקטופ שלך.אני רק רוצה לוודא משהו קטן.
פורסם 2007 ביולי 418 שנים מחבר תדביק רגע תמונת מסך מ :PROERTIES - ADVANCED - PREFORMANCEUSE DROP SHADOWS FOR ICON LABELS ON THE DESKTOPבדיוק כמו ש LinKaDinK הדביק, תמונה עם התפריטים האלה, כשברקע רואים את הדסקטופ שלך.אני רק רוצה לוודא משהו קטן.בבקשה...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.