עבור לתוכן

לעשות OC ל8800GTS לקראת CRYSIS?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע כרטיס מסך BFG 8800 GTS 640MB עם OC מהמפעל, ובלי מאמץ הטמפ' שלו הוא 57, עם מאמץ הוא62מקסימום 63

יש לי מסך CRT שתומך עד רזולוציה 1200 על 1600, האם CRYSIS יפעל לי באיכות מקסימלית ברזולוציה בנ"ל או שכדאי לעשות לכרטיס OC?

פורסם

מאיפה אתם מקריצים את השאלות האלה.. :lol:

גם אם תעשה לכרטיס שלך DOWNCLOCK הוא יריץ את המשחק בקלות.

אנשים כאן לא נביאים, חכה שהמשחק יצא.

פורסם

לא נמאס לכם לשאול שאלות כאלו.(מה אנחנו נביאים :nono:).

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני אחכה עד אז, הוא יצא ואז אני לא אוכל לשחק בו במקסימום הגדרות אז אצטרך לחכות שנה שמישהו יענה לי מה לעשות כי כל השאר ישחקו בזה =[

בכל מקרה, איזה תוכנה עדיפה כדי לשנות מהירויות בכרטיס מסך?

פורסם

riva tuner :xyxthumbs:

פורסם

בחיית אנשים NVIDIA סוחטת אותכם על ימין ועל שמאל.

אתמול ראיתי בגימספוט מישהו שהתחיל לצעוק שה GTX שלו אולי לא יעבוד על הכול מקס ב CRYSIS אז הוא החליט שהוא צריך לקנות ULTRA.

ממש נשבר לי מי זה.

אמרו לכם אלפי פעמיים: ה GTS יעבוד עם CRYSIS חלק על הגדרות גבוהות. אז תפסיקו **** בשכל!

פורסם

בחיית אנשים NVIDIA סוחטת אותכם על ימין ועל שמאל.

אתמול ראיתי בגימספוט מישהו שהתחיל לצעוק שה GTX שלו אולי לא יעבוד על הכול מקס ב CRYSIS אז הוא החליט שהוא צריך לקנות ULTRA.

ממש נשבר לי מי זה.

אמרו לכם אלפי פעמיים: ה GTS יעבוד עם CRYSIS חלק על הגדרות גבוהות. אז תפסיקו **** בשכל!

הוא אמור לעבוד חלק על הגדרות גבוהות, אבל אף אחד לא יודע איך יעבוד ומה יעבוד ובאיזה צורה יעבוד אז תפסיקו לזיין בשכל!!!!!

CRYSIS יעבוד אצלי על הגדרות גבוהות??? בינוניות???? לעזעזל R.I.P לכל אותם האנשים אתם לא נביאים של העתיד!!!! למה שלא פשוט תשלחו מייל לחברה ותשאלו אותם וזהו? לעזעזל איפה הLORD שלי כשאני צריך אותו עם כמה חלקות קבורה??? :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

חחח איזה משעשעים התראדים הדבילים האלה. אנשים תפנימו הקרייסיס נבנה על ה8800, כל 8800 לא משנה איזה יריץ אותו חלק על הגדרות גבוהות נקודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים