עבור לתוכן

קופסאת מיתוג? צריך לחבר 2 מחשבים למסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אחרי שקיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף המחשב הישן שלי עבר מקום ועכשיו יש לי 3 מחשבים בחדר אבל רק 2 מסכים [ו2 מקלדות ו2 עכברים]וכמובן אין לי מקום לשים עוד מסך וכו'...

אז אני רוצה לקחת את 2 המחשבים ולחבר אותם באמצעות קופסאת מיתוג[? אני צודק?] ששני המחשבים יהיו מחוברים וברגע שאני ילחץ על כפתור המסך יעבור לעבוד עם המחשב השני [וגם כל שאר הציוד כמו רמקולים ומקלדת וכו'...]

קופסאת מיתוג זה באמת מה שאני צריך?

ועם כן אפשר המלצה לאחת טובה? [עד 150-200 שקל לא יותר]

תודה

פורסם

המושג המקצועי הוא KVM (Keyboard Video Mouse).

אני קניתי לפני כמה חודשים אחד של level one. סך הכל הוא עושה את העבודה.

בעקרון אם אתה לא עובד על רזולוציות גבוהות במיוחד ותדירויות גבוהות לא תרגיש יותר מדי הבדל.

שים לב שרוב הkvmים עובדים עם מתאם vga ולא dvi (אם בכלל יש dvi, זה אני לא יודע).

תבדוק אם יש לו כבלים מובנים או נפרדים, אני אישית מעדיף נפרדים כי אז אם יש בעיה בכבל תמיד אפשר להחליף.

חוץ מזה לרובם יש מקש קיצור שמחליף בין הכניסות (ctrlX2, ctrl +1/2, scroll X2), שים לב גם לזה כי אני חושב שלהכי פשוטים

אין מקש קיצור.

פורסם
  • מחבר

בסדר, תודה רבה

אני צריך אחת פשוטה עם מפסק להעביר מ 1 לשני פשוט אחרי שקנו לי את המחשב הזה הישן שלי עבר לאבא שלי וכבר יש לו מחשב אז החלטנו להשאיר אותו למשחקים ברשת וכו'... אז שנוכל להשתמש בו שנירצה במקום להתחיל לשחק כל הזמן עם הכבלים.

יש לך המלצה על אחת טובה?

נ.ב

אני לא צריך DVI... המסך של אבא שלי כן תומך אבל אף אחד מהכרטיסי מסך במחשבים שם לא תומך... [והמסך שלי לא וכ.מ שלי כן במפרט בצד... איזה באסה ><]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים