פורסם 2008 ביוני 917 שנים הוא כותב שם GPS אבל רואים בתמונה google maps רק לי זה ניראה חשוד? טוב זה סופי. ברגע שפורצים אותו אני קונה.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אם אני קונה אותו לפני שפרצו אותו ואז שפרצו אותו אני רוצה ששלי יהיה פרוץ עם עברית וכל זהאני יוכל לעשות את זה או שאני צריך לחכות שייפרצו אותו ורק אז לקנות..?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אחח...השקט שאחרי הסערה.גם כן סערה.לא השתנה בעצם כלום חוץ מההכפלה בכמות הדפים של הדיון הזה בערב אחד.מה אגיד לכם,יש לי אייפון 8 גיגה כבר כמעט שנה התרגלתי אליו והוא עושה מבחינתי את העבודה.גלישה באינטרנט ? רק WI-FI (לא צריך דור 3)GPS ? הקטנוע שלי יודע בדיוק לאן להגיע.16GB כבר לא חדש הייתי בטוח שירימו שם לכיוון ה 32GBסוללה מחזיקה יותר? אוקיי...לא מרגש במיוחד.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים לחלוטין לא...למי שיש כבר איפון בכלל אני לא רואה סיבה להשקיע 200 דולר בחדש, ההבדל לא שווה.למי שאין עדיין, המחיר נצח והמכשיר טיפה השתפר אז זה לטובה, לא כזה הבדל של שמים וארץ...
פורסם 2008 ביוני 917 שנים קצת ביעסו עם המצלמה.. אבל גם 2 מגה פיקסל זה משהו... הפלאפונים הקודמים שלי היו בכלל בלי מצלמה האייפון שיש לי עכשיו מצלם מעולה למרות שזה 2 מגה פיקסל. אני חושב שאני קונה אותו. דור שלישי זה תמיד נחמד... וגם שיפרו את הרמקול... מה אתם אומרים, כדאי לבן או שחור?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מצלם מעולה רק בתנאי תאורה טובים. ווידאו מצלם גרוע.ניראה לי אני אקנה 8gb מתנה לאמא שלי, במקום שתסחוב גם את הPPC בשביל הGPS.ול י אני אביא איזה 16 לבן אולי, למרות שגם השחור מדהים. טוב נו, במחיר הזה אפשר להביא שתיים ;D
פורסם 2008 ביוני 917 שנים זה בהחלט לא שוה למי שכבר יש אחד אבל לכל שאר העולם זה שווה בטירוף, אני בהחלט מוכר את ה N95 בשביל זה.אני כבר מפחד לדעת עם כמה אלקטרוניקה אשתי חוזרת מארה"ב (שלחו אותה לשמה לחודש מהעבודה)
פורסם 2008 ביוני 917 שנים גם אני חשבתי 16 לבן..הלבן נראה מעולה.. גם השחור יפה, אבל מהתמונות הלבן נראה לי יפה יותר.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים הבנתי שהמחיר של ה 200 דולר זה רק אם אתה עושה תוכנית לשנתיים ב AT&T, אז למעשה המחיר יהיה יותר יקר לא?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים נראה לי שאתה טועה:Phone, iPod, and Internet in one fast 3G device. Starting at $199.*ובכוכבית רשום:Requires new 2-year AT&T rate plan, sold separately.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים starting at 199$ הכוונה שהאייפון הכי זול יהיה 200 דולר8 גיגה 200, 16 גיגה 300.וחוץ מזה גם באייפון הקודם היה כתוב שצריך התחייבות בAT&T וכולם קנו אותו בלי.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים הזיכרון של האייפון זה רק בשביל שירים וסרטים או שזה כולל את התוכנה של האייפון וכל זה...כי אני רוצה לדעת אם 8gb יספיקו לי או שאולי עדיף 16gb
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.