פורסם 2007 ביולי 318 שנים הוא עשה הרבה גלים בגלל הממשק-מסך-מגע, והתקשורת לא יודעת על חברות אחרות שיש להם כבר הרבה זמן מכשירים סלולאריים שנשלטים בעזרת מסך מגע,אין שום מכשיר סלולרי עם מסך MULTI TOUCHהייתי מאוד שמח לראות את המכשיר הזה בכיס שליאבל הוא יקר....וגם אם היו לי 600$ פנויים, יש עוד הרבה דברים ברשימה שלי שבאים לפניו
פורסם 2007 ביולי 318 שנים גם אני הייתי שמח למכשיר אבל מה לעשות התענוג עולה כסף בהתאם (או שלא בהתאם...)
פורסם 2007 ביולי 418 שנים הייתי בהשקה ;D , מלא אנשים מחכים, מהבוקר של יום השקה. אני רוצה להגיד שהייפ מאוד מאוד מוגזם, הפלאפון לא מגיב כזה מהר, יש באגים.משהו הביא פראדה, התלהבתי ממנו יותר מאייפון.לכל מי שרוצה לקנות את האייפון, שיחשוב על W960 או אפילו על פארדה של LG
פורסם 2007 ביולי 418 שנים ה W960 מדהים...הפראדה של LG? לא ראיתי תכונות מיוחדות בו.אבל זה רק מראה כמה הN95 עוקף את כולם עם שילוב מנצח שלGPS + WIFI + 5MP Cam
פורסם 2007 ביולי 818 שנים טלפון אדיר,דור שלישי על הז** שלי,אף אחד גם ככה לא צריך את זה,סתם מטחנת בטריה.המכשיר קצת יקר אני צריך לציין,אבל נראה שהוא עושה את העבודה מבחינת עיצוב,נגינה ולהיות טלפון.please read that: http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=176359and remember: Iphone- קקה.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים רק בגלל שזה apple לא הייתי קונה!סלח לי אבל זאת תגובה די מטומטמתאם אתה לא אוהב את אפל זה לא אומר שהם לא טובים
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים הם באמת לא כאלה טובים. הם רק עושים רעש! המכשירים שלהם הם בינוניים(בתחום הנגנים לפחות).
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים בוא לא נגזים ונגיד בינונים אני אין לי אייפוד ואני לא נגדם והנגנים שלהם נעים בין בינוני למצויין למה העיצוב והממשק עושה את שלו חוץ מזה הם לא רעים שוב אבל זה לא אומר שהם הכי טובים
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים בשבילי ועוד איךמקווה שיהיה לי כזה בקרובאני כבר הפנמתי שהממשק והעיצוב זה הכי חשוב ובזה אפל לוקחים בגדול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.