פורסם 2007 ביולי 218 שנים אהלן לכולם.אני חדש עד חדש מאוד בעסק ויש לי כמה שאלות מהותיות ובעיקר הייתי רוצה שתחוו דעה.כיום אני משתמש בכל הרכיבים הכי זולים שיכולים להיות: זוג רמקולים שאולי במקרה הטוב עלה 20 שקל וכרטיס קולNVIDIA® nForce Audio מהאלה של ה- MOTHER BOARD.בתור אחד שחווית המוזיקה שיש לי כיום לא מספקת אותי בעליל והייתי רוצה להשקיע סכום נכבד בשביל לקבל חוויה שמתקרבת להיות טובה מאודבמה הייתם מציעים לי להשקיע?האם מספיק רק לקנות רמקולים חדשים או שצריך ורצוי גם כרטיס קול חדש?אה יש גם את העניין שאני רוצה להתחיל להכנס לעסק של הקלטה עצמית של חומרים שאני מנגן, האם במקרה הזה צריך חומרה אחרת בעליל?תודה רבה על התשובות.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מזה מבחינתך סכום מכובד מאוד?בעיקרון אם משקיעים ברמקולים טובים מספיק, כדאי להשקיע גם בכרטיס קול נורמאלי. מבחינת הקלטה, תצטרך כרטיס שמתאים לזה. ומומלץ יהיה מיקרופון טוב (אלא אם כן אתה מקליט מכלים דיגיטליים).Anatoli.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר ברגע שנתקרב למשהו מציאותי אז נגרד כסף מאיפשהואני לא מתכוון למשהו מפוצץ לחלוטין אני לא רוצה לעלות מעל ה2000 שקלאחרי הכל אני מדבר רק על בשביל המחשב בשביל חדר יחסית לא גדול ולא על מערכת שתשב בסלון.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים 2000 שקל, ומה בדיוק אתה רוצה? מערכת 2.1? 5.1? מערכת להקלטה? תחליט ואז נדבר Anatoli.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר חחח כן נשמע כאילו אני לא מביא מספיק פרטים אבל רק בגלל שאני באמת שלא יודעאני רוצה מערכת שמספקת מבחינת מוזיקהרוב השימוש שלה יהיה במוזיקה כמעט ולא במשחקים או סרטים, כשאני רוצה שגם תהיה מספיק טובה להקלטה.אם זה לא מובן, אני רוצה שהיא תתחבר למחשב כמובן כל המוזיקה שלי נמצאת שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.