פורסם 2007 ביולי 218 שנים שלום חברים....קניתי כרטיס מסך עם 256 זכרון....כשהמחשב עולה בהתחלה לפני ווינדוס אני גם רואה 256 זכרון אבלכשהווינדוס עולה אני רואה חצי גיגה זכרון...יכול להיות דבר כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך לוקח זכרון מזכרון ה-RAM של המחשב?אם כם זה טוב או לא? ואם אני יחליף סוג זכרון זה ישתנה?עוד שאלה במה תלוי הDUAL CHANEL בזכרונות, בלוח אם או בזכרון עצמו או שבעצם בשניהם?אודה לכם אם תענו לי
פורסם 2007 ביולי 218 שנים היה מאד נחמד מצידך אם היית רושם גם איזה כרטיס מסך יש לך.. לגבי הזכרונות - זה תלוי בלוח-אם אם הוא יודע להפעיל זכרונות ב DUAL CHANNEL..
פורסם 2007 ביולי 218 שנים היה מאד נחמד מצידך אם היית רושם גם איזה כרטיס מסך יש לך.. לגבי הזכרונות - זה תלוי בלוח-אם אם הוא יודע להפעיל זכרונות ב DUAL CHANNEL..זה גם תלוי בזכרונות שמורכבים בלוח, ובמיקום שלהם.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר אבל מה בנוגע לשאלה שלי לגבי הכרטיס מסך שהוא אגב 8600GT ? מישהו יודע למה?
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר אני רואה את זה בהגדרות מערכת...תלחץ התחל...הפעלה...תרשום DXDIAG ותראה בתצוגה את המאפיינים של הכרטיס מסך שלך...עכשיו מישהו יכול להסביר לי את התופעה
פורסם 2007 ביולי 318 שנים כנס להגדרות הביוס, ותבדוק אם יש אופציה של שיתוף הזיכרון לכרטיס מסך מובנה על הלוח.בדרך כלל הביוס מאפשר לך להחליט כמה זיכרון אתה מקציב לכרטיס המובנה, במידה ויש לך כרטיס מסך מובנה על הלוח.
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר אין לי כרטיס מסך מובנה על הלוח....לכן לא תהיה את האפשרות הזאת!עוד רעיונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.