עבור לתוכן

הרצה של התקנה ב-DOS

Featured Replies

פורסם

בתכלס זה לא ממש קשור לוינדוס, אבל אממ.. שיהיה :P

יש לי התקנה של ווינדוס בתוך כונן קשיח, ואני רוצה להריץ אותה.. עכשיו אין לי דיסק בשביל להריץ אותה דרך boot

הדרך היחידה שעלתה לי לראש היא פשוט להריץ דרך הדוס.. שמתי דיסק של XP שיש לו בוט, ומשם עשיתי repair console כדי להגיע לחלון פקודות של דוס.. עכשיו שם הכל מסתבך.. אין לי מושג איך להריץ קובץ.. אני עובר לתקיה של ההתקנה של הוינדוס שאני רוצה להתקין, וגם כשאני עושה dir אני רואה את ה-setup.exe, אבל איך אני מריץ אותו?

הוא כל פעם רוצה פקודה.. זה לא משנה אם אני אכתבו את כל הנתיב או אם אני ארשום setup.. הוא דורש פקודה מסויימת

מישהו יודע? תודה =]

פורסם

לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה לעשות, אבל פשוט תרשום setup.exe וזה יריץ את הקובץ.

פורסם

זה לא קשור בכלל למה שעשית...

אז חוץ מהדיסק שהכנסת, יש לך וינדוס אחר עובד על המחשב?

פורסם
  • מחבר

setup.exe לא עובד, הוא אומר שהוא לא מכיר את הפקודה (נראה לי שזה בגלל שאני בתוך recovery console ואין את כל הפקודות.. לא בטוח)

ואולי זה באמת לא קשור למה שאני רוצה לעשות.. מה שאני רוצה לעשות זה להריץ התקנה של ווינדוס (שנמצאת על כונן קשיח) לפני שאני מעלה וינדוס אחר שיש על המחשב. (כי אני לא יכול להריץ את ההתקנה הזאת על הוינדוס שקיים כי היא של 64ביט ולא תפתח על 32)

הפתרון היחיד שחשבתי עליו זה לפתוח את זה דרך DOS, אז איך אני מגיע לדוס ואיךא ני עושה את זה?

ואם אתם שואלים למה לא להתקין פשוט מהדיסק, אז זה בגלל שה-DVD שלי עושה לי בעיות =]

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים